CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1722|Reply: 0

Peluang Memenangi Tiket K-Wave Music Festival

  [Copy link]
Post time 31-7-2017 05:27 PM | Show all posts |Read mode
Edited by isabel at 3-8-2017 03:39 PMAnda minat dengan kumpulan Highlight (previously known as B2ST), BTOB (Yook Sung Jae-Goblin), A-Pink, B1A4, Teen Top atau Victon? Teringin dengar secara live mereka nyanyikan lagu diantaranya Plz Don’t Be Sad, Movie, Fiction,Insane, Love Is, Baby I’m Sorry, No No No, Mr.Chu, Eyez Eyez,What Time Is It Now?

Jangan lepaskan peluang keemasan ini.Kami akan beri apa yang anda mahukan! Sebelum itu, kami kongsikan pada anda sedikit informasi mengenai K-Wave Music Festival ini.

Festival ini akan diadakan pada 5 Ogos 2017 di Surf Beach, Sunway Lagoon bermula 8PM. Festival ini dibawakan oleh Mcalls Asia dangdianjurkan oleh Galaxy Group.

Festival ini dibarisi oleh 6 kumpulan KPOP yang terkenal iaitu Highlight (DooJoon, JunHyung, Yeosob, Gikwang & DongWoon), BTOB ( Eunkwang, Minhyuk, Changsub, Hyunsik, Peniel, Ilhoon & Sungjae), A-Pink (Park Cho Rong, Yoon Bomi, Jung Eun Ji, Son Na Eun, Kim Nam Joo & Oh Ha Young), Teen Top (C.A.P, Chunji, Niel, Ricky & Changjo) B1A4 (Jinyoung, CNU, Baro, Gongchan & Sandeul) dan Victon (Han Seung Woo, Kang Seung Sik, Heo Chan, Lim Se Jun, Do Han Se, Choi Byun Chan & Jung Su Bin). Ini juga merupakan kali pertama Highlight muncul di Malaysia dengan menggunakan nama baru mereka. Sebelum ini kedatangan mereka ke Malaysia dengan menggunakan nama B2ST/Beast.

Kesemua tiket khabarnya telah habis dijual. Jadi, pada yang tidak sempat untuk memilikinya, kami ada berita baik untuk anda. Sertai kami di Facebook KMANIA  dan anda berpeluang untuk memenangi tiket ke K-Wave Music Festival nanti.


Mudah kan? Jadi, jangan lepaskan peluang ini sementara ianya masih ada kerana 10 orang yang bertuah akan dipilih. Peraduan ini akan berlangsung sehingga 11.59pm 2 Ogos ini. Selamat mencuba dan jumpa anda di sana 5 Ogos nanti!
Kami akhiri dengan greetings video clip dari artis yang terlibat.

HIGHLIGHT
BTOB

APINK
TEENTOP
B1A4
VICTION

Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari FB Page  Mcalls & Galaxy Group


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-6-2023 12:38 AM GMT+8 , Processed in 0.079120 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list