CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 1446|Reply: 0

CLEANSING TOOL PALING BEST! 1 YEAR WARRANTY!

  [Copy link]
Post time 28-7-2017 11:39 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Sarah.maryk at 29-7-2017 12:01 AM

Hai saya Sarah Beauty Consultant Mary Kay

Nak share tentang skinvigorate cleansing brush ni,
ia membantu mencuci muka 85% lebih baik daripada tangan!

Bagi siapa yang suka mekap, mmg kene try skinvi ni. Korang akan rasa bersih sangat muka. Mekap remover tu belum tentu bersih tau. Dan skinvi ni boleh pakai untuk lelaki jugak hee.






Boleh tengok perubahan pada berus selepas mencuci muka!




Itulah kotoran yang ada dekat muka huhu. Masa ni sarah pakai cc cream dengan bedak je. Tapi still nampak kan kotoran tu. Kalau cuci muka pakai jari mmg tak nampak.


Tak sure lagi apa skinvi ni boleh buat? jom tgk video ni





Jika berminat atau kalau ada sebarang pertanyaan boleh pm ye. klik je link ni http://www.wasap.my/60132591837 . nnti boleh terus wasap


Love, Sarah

Beauty Consultant Mary Kay



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-8-2022 06:22 AM GMT+8 , Processed in 0.092482 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list