Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4738
View
95
Reply

Makcik buat maksiat...akak diugut

[Copy link]

Author: nobito       Show all posts   Read mode

Post time 28-7-2017 06:55 AM | Show all posts
Sonneblume replied at 28-7-2017 06:50 AM
Makcik tu sunyi kot..apa kata carikan dia laki tempatan yg single.takde la dia nk porak perandakan r ...

You have Husband to offer??utk berkongsi pisang Tanduk?? You do not want payung emas???
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2017 07:30 AM | Show all posts
skrg ni TT risaukan perangai makcik dgn indon tu or risaukan makcik tu ngorat suami tt??
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2017 07:40 AM | Show all posts
hmmm tak mampu nak kasi pandangan atau nasihat hanya sekadar mampu membaca sahaja...
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2017 07:43 AM | Show all posts
makton replied at 28-7-2017 07:30 AM
skrg ni TT risaukan perangai makcik dgn indon tu or risaukan makcik tu ngorat suami tt??

TT is as confused as you are.....


Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2017 07:45 AM | Show all posts
singlemum_4 replied at 28-7-2017 07:40 AM
hmmm tak mampu nak kasi pandangan atau nasihat hanya sekadar mampu membaca sahaja...

Macam ler selama Nee hang ada kasi pandangan/ nasihat Yang boleh digunapakai elsewhere??


Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2017 07:45 AM | Show all posts
maaanakatauuu replied at 28-7-2017 07:43 AM
TT is as confused as you are.....

kannnn...



Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2017 07:45 AM | Show all posts
nak spray nyamuk kejap
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2017 07:46 AM | Show all posts

Siapa Tak sayang laki Makton oiiiiiii....



Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2017 07:51 AM | Show all posts
maaanakatauuu replied at 28-7-2017 07:46 AM
Siapa Tak sayang laki Makton oiiiiiii....

mcm yg TT ckp laa.. dia sejak kawin ni jadi low self esteem. so maybe dia segan nak letak tajuk tred "suami ku di ganggu makcik yg buat maksiat"
jadi dia fokuskan cerita makcik tu. sambil2 minta pendapat utk masalah suami dia diganggu tu.

cuba tt terus terang dgn suami tt. ckp apa yg tt rasa skrg ni.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2017 07:52 AM | Show all posts

Nyamuk jantan gigit kat leher hang waktu sesi lastik cicak malam tadi hang pakai spray buat per?? Sapulah dgn ubat gigi kat tempat gigitan tuh...nanti hilang ler...kalau segan orang opis nampak nanti.....


Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2017 07:54 AM | Show all posts
makton replied at 28-7-2017 07:51 AM
mcm yg TT ckp laa.. dia sejak kawin ni jadi low self esteem. so maybe dia segan nak letak tajuk tr ...

So you think TT should ubah mauduk tred Dia Nee seperti Saranan Hang tuh?? Supaya lebih tertumpu and structured perbincangannnya??


Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2017 07:54 AM | Show all posts
maaanakatauuu replied at 28-7-2017 07:52 AM
Nyamuk jantan gigit kat leher hang waktu sesi lastik cicak malam tadi hang pakai spray buat per??  ...

rumah orang pun mannak nak rogol..pi balik rumah sinun tu...
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2017 07:57 AM | Show all posts
singlemum_4 replied at 28-7-2017 07:54 AM
rumah orang pun mannak nak rogol..pi balik rumah sinun tu...

Jom hold hand we walk geder geder there??





Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2017 08:03 AM | Show all posts
maaanakatauuu replied at 28-7-2017 07:57 AM
Jom hold hand we walk geder geder there??

u go first, i follow later-later ok
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2017 08:08 AM | Show all posts
singlemum_4 replied at 28-7-2017 08:03 AM
u go first, i follow later-later ok

But you must pimpin me there first ...then you can leave me at the door ...and if you so wish to come later...up to you...coz I know now you don't Friend sebu and robin oready...that's why you drama queen don't want to go into that tred as often....you think I don't know meh???


Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2017 08:13 AM | Show all posts
@Sasha mannak dah rogol thread orang lain ni..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2017 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Ayoo manak back to topic.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2017 10:57 AM | Show all posts
sis minimisekan tahu psl depa ni, yg penting dh tgor, biarla depa tu, jge fmily sndiri je, xkan sis nk diggu kan, lama2 nnti Allah tnjukkan
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2017 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Knp nak suruh ceraikan wife yg tengah preggy tu? Kan boleh poligami jer.rumah terjaga.nenek yg uzur terbela.suami TT terlepas dari dipanggil "abg"
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2017 12:18 PM | Show all posts
report je orang masjid.. tau la dorang nak settle macam mana..
tapi apasal laki tt pulak sibuk tak bagi dorang nikah?
alasan pendatang asing?
klu dah tu jantan yang makcik tu suka, lantak pi la..
dah nikah esok biar la dia rasa sendiri..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.081352s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list