Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
16507
View
489
Reply

~Dilema bekas Ibu Tunggal, hidup lebih sengsara~

[Copy link]

Author: Lelafalak    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 22-7-2017 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Waalaikumussalam TT. Ape pun yg membelenggu fikiran, semoga kuat menghadapi. Kalau tak kuat, perlukan pendapat serba sikit bolehla sambung cerita kat sini ok. Semoga TT baik2 aje
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2017 02:00 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 22-7-2017 08:53 AM
Based on citer TT yg sekerat jalan ni aku assume sheols janda ada anak.. Pastu lawen baru tp tak bah ...

Tak tahu pulak Patah perkataan tak sampai 20 Dah boleh ada nampak citer....
Daya imaginasi hang cukup hebat




Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2017 02:01 PM | Show all posts
WiduriiManja replied at 22-7-2017 11:56 AM
Waalaikumusalam..

Cam pelik je, taip ayat tergantung..takut tgh menaip, ada makhluk tarik sbb x ...

Gimmick jerk tuh....


Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2017 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Lelafalak replied at 22-7-2017 12:22 AM
Assalamualaikum semua... Sy ingin meminta jas

Lela..harap awak.baik2 aje ye....
Teruskan penceritaan..

Ke awak dah kena belasah masa nk buka benang ni....

    
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2017 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak perlu sambung... nak kata mannak, tuhan jaga aib tt dan orang lain
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2017 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Tt harap kamu oke
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2017 10:47 AM | Show all posts
Semoga TT baik2 aje.
Mungkin dia taip di hp, jari besar2 tak sengaja tekan button send.
Lepas tu dia nak edit, data dah habis pulak.
Kemudian ada saudara datang beraya terus lupa nak sambung taip.

Agaknya la.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2017 11:11 AM | Show all posts
meols kawen baru lepas cerai ngan jantan hanat xguna kaki dadah keja pemalas perangai setannnnnnnnn lepas kawen baru puas hati meols, laki baru meols walaupun tua tp baik gilosssss boleh terima anak meols, sara ank meols mcm ank sendiri.. nafkah kt meols tiap bulan kepuk2.. bertanggungjawab.. haaa apa lagi meols nak

to duda meols... gimam
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2017 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
abangadek replied at 23-7-2017 11:11 AM
meols kawen baru lepas cerai ngan jantan hanat xguna kaki dadah keja pemalas perangai setannnnnnnnn: ...

lama ke menjanda?
mesti jelita ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2017 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
abangadek replied at 23-7-2017 11:11 AM
meols kawen baru lepas cerai ngan jantan hanat xguna kaki dadah keja pemalas perangai setannnnnnnnn: ...

Tahniah sis..muga kekal till jannah
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2017 02:29 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 22-7-2017 08:53 AM
Based on citer TT yg sekerat jalan ni aku assume sheols janda ada anak.. Pastu lawen baru tp tak bah ...

iols jua berpahaman mcm uols..
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2017 04:50 PM | Show all posts
onexox97 replied at 23-7-2017 12:00 PM
lama ke menjanda?
mesti jelita ni

tak lama, 3 tahun saja.. parents yang aturkan, kalu ikut hati sendiri takmau kawen lagi
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2017 04:58 PM | Show all posts
abangadek replied at 23-7-2017 11:11 AM
meols kawen baru lepas cerai ngan jantan hanat xguna kaki dadah keja pemalas perangai setannnnnnnnn: ...

Sebelum hang kawen ngan laki hanat tuh...hang memang buta Kah????atau hang conpident hang can change him for the better bila kawen???


Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2017 05:00 PM | Show all posts
abangadek replied at 23-7-2017 04:50 PM
tak lama, 3 tahun saja.. parents yang aturkan, kalu ikut hati sendiri takmau kawen lagi

Semoga berkekalan .....jangan pulak nanti kena uji sekali lagik olehNYA.....mintak cerai lagik.....laki jugak Yang hanat.....asik laki jerk Yang hanat...Kan???


Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2017 05:05 PM | Show all posts
maannnakautauu replied at 23-7-2017 04:58 PM
Sebelum hang kawen ngan laki hanat tuh...hang memang buta Kah????atau hang conpident hang can chan ...

sumpah aku xtau dia drug addt.. aku xpenah nampak perangai dia pelik2.. dh edar kad kawen masatu, aku perasan dia tak boleh pisah ngan kotak rokok dia, mungkin Allah nk tunjuk dia lupa bawak satu hari tu, aku bukak & nampak ice dlm plastik kecik dlm tu, apa hang nak buat kalau jadi aku???

dia janji dia nak berubah, aku bodo pecaya
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2017 05:08 PM | Show all posts
maannnakautauu replied at 23-7-2017 05:00 PM
Semoga berkekalan .....jangan pulak nanti kena uji sekali lagik olehNYA.....mintak cerai lagik.... ...

habih kalau dh perangi gitu hang nk aku panggil dia apa? hang ni kalau ada org buka tered bab rumahtangga bukan main hang emo bab buka aib laki kan
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2017 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
abangadek replied at 23-7-2017 05:05 PM
sumpah aku xtau dia drug addt.. aku xpenah nampak perangai dia pelik2.. dh edar kad kawen masatu,  ...

Aku ade kawan baik yg exnye drug addict.  Tp aku dgr2 exlaki dia membunuh tanpe niat sorang perempuan mase merompak.   
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2017 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
abangadek replied at 23-7-2017 04:50 PM
tak lama, 3 tahun saja.. parents yang aturkan, kalu ikut hati sendiri takmau kawen lagi

wah mesti comey ni
hehehehe
bahagia selepasderita
pelangi selepas hujan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-7-2017 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Lelafalak at 23-7-2017 07:51 PM

Assalam semua...sy dh taip pjg lebar hr tu x tahu npe bila sent tinggal sebaris ayat je Allah hu Akhbar... Minta maaf semua ye sy first time nk buat post...
Sy dh update kt dpn...
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2017 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Lelafalak replied at 22-7-2017 12:22 AM
Assalamualaikum semua... Maaf Sgt2 sebelum ni sy dh taip pjg berjela tp entah mana silapnya bila sen ...

Tolonglah kamu sgt pentingkan diri dari pikir perasaan anak2. Kesiannye anak2 kamu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081886s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list