Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15139
View
489
Reply

~Dilema bekas Ibu Tunggal, hidup lebih sengsara~

[Copy link]

Author: Lelafalak    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 22-7-2017 07:12 AM | Show all posts
rospinki replied at 22-7-2017 06:55 AM
See manak..jgn salah fhm. Kau tk pernah baca ke ada org kata aku ni buruk patutla tk laku2..xde sa ...

Kalau kat Avvy tuh memang hang...buruk per????






Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2017 07:14 AM | Show all posts
rospinki replied at 22-7-2017 07:07 AM
Lantakla sebu..aku bkan nk belaki sgt  cantik ke idak bkan isunya

Abis manak??? Hang nak campak mana????





Ok ok...back to topic........eh...ada topic tapi takda penceritaan lagik......

Kita tungguuuuuuuuuu


Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2017 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
maannnakautauu replied at 22-7-2017 07:10 AM
Sebum muka kartun....muka bini Popeye...muka siamang....muka makyeh..........



Aku tekan reporttttt

Choiii ni sb tt X cerite penuhle jd melalut gini.  Tt  kene cekik dgn laki ke ape mase menulis td
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2017 07:21 AM | Show all posts
sebu1 replied at 22-7-2017 07:17 AM
Aku tekan reporttttt  

Choiii ni sb tt X cerite penuhle jd melalut gini.  Tt  kene cekik d ...

Hang kasi bola tanggung....manak smash ler........so bila nak share gambo muka Tak siap hang tuh????
Dakwat lappy  Dia Dah habis daaa.....nak kena beli refill....kedai belum bukak




Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2017 07:26 AM From the mobile phone | Show all posts
maannnakautauu replied at 22-7-2017 07:21 AM
Hang kasi bola tanggung....manak smash ler........so bila nak share gambo muka Tak siap  ...

5
Nanti aku paste kat borak dah jom tunggu citer penuh tt
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2017 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Based on citer TT yg sekerat jalan ni aku assume sheols janda ada anak.. Pastu lawen baru tp tak bahagia sbb suami baru x ske anak tiri
Jgn kata lelaki jah, aku yg pompuan ni pun taknak accept anak tiri kalo aku kawen duda
Kowserrrr nak bela anak tiri bagai
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2017 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
maannnakautauu replied at 22-7-2017 07:14 AM
Abis manak??? Hang nak campak mana????



Aikkk..bkan manak tergila2kan soeseorg kt sini kah??..smpi jdi gila isim psal tk dapat2..baik manak jgn bermuka2.. Robin dh lama tk yakuza org ni :

Back to topic plssss :zz
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2017 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jazaa100 at 22-7-2017 09:33 AM
sebu1 replied at 22-7-2017 06:58 AM
Ape kate kamu paste penuh terus muke kamu ros supaye org boleh tahu buruk ke x. Ni separuh2 hidung ...


Kat thread masalah org yg tengah serabut pun kau nak bersahut sahut  sindir sindir borak borak ek sebu.....

Simpati le sikit kat org yg ada masalah klu nk rogol thread org pun....& jgn le jadikan fd ni mcm abah korang yg punya.....

Aku tgok fd skrg ni dah di conquer pompuan pompuan yg perasan bagus....bergeng geng.  Seolah olah pendapat dorang je terbaik.... klu ada forummer yg dorang tak suka masuk, mula lah sindir.....hentam postiing org tu...mcm bod ni abah dorang yg punya....ni yg geng rasa otai le...lejen....


Cam lahant je pangai....

Ok...berbalik pada posting aku kat atas tu...korang klu nk bersahut sahut layan manak sindir org....kau pergi thread borak yg dia sendiri bukak...kat situ korang nk bersahutan mcm tarzan pun lantak lah...manak tu thread dia sendiri dia tanak jaga...ni thread org tengah ada masalah...nk mintak pendapat, nk mintak nasihat...tapi klu mcm ni lah pangai korang, dia blm crita habis korang dah bersahut sahut, perli perli mcmana dia nk teruskan?  Klu aku pun aku stop je sampai situ je.....



:
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2017 09:32 AM | Show all posts
Tu la kekadang org2 ni perasan dia lagi power la konon..sampai bilik org lain pun nk dilangaukan..kan da kena spray
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2017 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sebu1 at 22-7-2017 10:02 AM
jazaa100 replied at 22-7-2017 09:07 AM
Kat thread masalah org yg tengah serabut pun kau nak bersahut sahut  sindir sindir borak borak e ...


Aku dgn ros oke. Gurau manje org kate.  Aku tgh tunggu cerite tt ni.makin lame makin byk speku nanti :zz

Pasal geng tu mmg iye jaza aku setuju sgt.  Siap create MN hentam aku.  Mmg lahanat

oke jaza kite tunggu tt  
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2017 10:20 AM | Show all posts
singlemum_4 replied at 22-7-2017 09:32 AM
Tu la kekadang org2 ni perasan dia lagi power la konon..sampai bilik org lain pun nk dilangaukan..ka ...

Tekan butang aje lah sis kalau spray tak load.

What ever it is....stay strong and ignore those haters. Just do things that you enjoy and dont let these ppl affect you.
Ok...stay pretty as always and enjoy your weekend.



Harap tt boleh sambung cerita dia....ape kot yg mengsengsarakan diri nya eh?


Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2017 10:20 AM | Show all posts
singlemum_4 replied at 22-7-2017 09:32 AM
Tu la kekadang org2 ni perasan dia lagi power la konon..sampai bilik org lain pun nk dilangaukan..ka ...

Tekan butang aje lah sis kalau spray tak load.

What ever it is....stay strong and ignore those haters. Just do things that you enjoy and dont let these ppl affect you.
Ok...stay pretty as always and enjoy your weekend.



Harap tt boleh sambung cerita dia....ape kot yg mengsengsarakan diri nya eh?


Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2017 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by singlemum_4 at 22-7-2017 10:40 AM

Buat tt,harap boleh sambung cerita bila ada kelapangan dan abaikan je spesis yang mana mana rumah mesti nak tinggakan kesan bau...meratib dan berzikir MN,,agaknya malam2 pun ngigau MN
Kesana kemari sebarkan MN nk tambah followers haters katanye
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2017 10:56 AM | Show all posts
jazaa100 replied at 22-7-2017 09:07 AM
Kat thread masalah org yg tengah serabut pun kau nak bersahut sahut  sindir sindir borak borak e ...

Selingan sementara TT composed dirinya ok ler...hang nee rigid sangat ler jazaaaaa??



Memang pun board nee bukan bapak orang dalam Nee punya...tapi Yang pasti ia pun Bukan bapak hang Yang punya......Kan??

...jangan kejong keras sangat boleh kah??



Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2017 10:58 AM | Show all posts
Monafake2 replied at 22-7-2017 10:20 AM
Tekan butang aje lah sis kalau spray tak load.

What ever it is....stay strong and ignore those  ...

Wahhhh...this is news...you mentioned these people?? You mean ada selain manak??


Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2017 10:59 AM | Show all posts
singlemum_4 replied at 22-7-2017 10:38 AM
Buat tt,harap boleh sambung cerita bila ada kelapangan dan abaikan je spesis yang mana mana rumah me ...

Nak suruh orang semua jadik macam hang Kah?? Fitnah pasal mantan laki laki hang??hang sorang Yang baik...the victim.?
Bak kata Kiyudee...puiiiiiiii utk hang ler...


Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2017 11:02 AM | Show all posts
rospinki replied at 22-7-2017 09:02 AM
Aikkk..bkan manak tergila2kan soeseorg kt sini kah??..smpi jdi gila isim psal tk dapat2..baik mana ...

Itu orang kata......manak Kan milik warga FD??..so however they want to mould manak....derang mould ler...Kan?


Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2017 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Lelafalak replied at 22-7-2017 12:22 AM
Assalamualaikum semua... Sy ingin meminta jas

Waalaikumusalam..

Cam pelik je, taip ayat tergantung..takut tgh menaip, ada makhluk tarik sbb xde sambungan lagi
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2017 01:07 PM | Show all posts
Mohon sambung cer

(pun intended)
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2017 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Semiga tt menemui kebahagia dunia dan akhirat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.083878s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list