Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9408
View
132
Reply


Izara Aishah: Beauty With Brain, Bijak Tepis Kontroversi

[Copy link]

Author: CARI_Kolumnis       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-7-2017 01:56 PM | Show all posts |Read mode
Selebriti pilihan minggu ini mempunyai  tag `jenama Dewi Remaja! Itu sebab dia mudah mendapat tempat. Izara Aishah dilahirkan pada 29 September 1992. Berasal dari Johor Bharu dan merupakan anak sulung dari tiga beradik. Bapanya tokoh korporat terkenal sementara ibunya berketurunan Pakistan dan menetap di Petaling Jaya.


Perjalanan kariernya bermula selepas menyerti Pencarian Dewi Remaja 2009/2010. Di sinilah aku mula mengenali gadis bertubuh padat dan rendah ini. Kehadirannya semasa sesi fotografi dan seterusnya persediaan rakaman Astro (aku mengumumkan nama finalis ke final),  menuju ke puncak pencarian Dewi Remaja, membuatkan ramai yang tidak perasan! Dia seorang pendiam dan bukan jenis `drama queen seperti yang lain.  


Kemunculan di pentas akhir, mampu menewaskan pesaing lain. She is beauty with brain!  






Keistimewaan Izara memiliki kemahiran Muay Thai yang dipelajari sejak berusia 16 tahun! Hebat kan? Kariernya dalam bidang lakonan terserlah, selepas menjadi `brand Ambassador untuk beberapa syarikat dan produk periklanan.


Izara sentiasa kelihatan anggun dan mantain ayu terutama di khalayak.  Kebetulan dalam satu pertemuan, kami berjumpa dalam satu majlis glamour dan duduk bersebelahan. Kami diundang menjadi juri untuk pertandingan Ratu Cantik yang ada kelas.
  
Abang masih kenal saya ke?, soalnya.

Sudah pasti abang kenal you, Izara.

Saya bukan finalis favorite abang. Soalan maut!

Semua finalis Dewi Remaja adala protoge abang. Abang kagum dengan you all cantik dan berkeyakinan. Tapi pada peringkat awal you selalu menjauhkan diri dan tak pernah berbual dengan abang. Sedangkan finalis yang lain, ada sahaja soalan dan bersikap mesra alam.


Dia terdiam dan mengangguk faham apa yang aku cuba sampaikan.






Alhamdulilah, hari ini Izara naik bukan kerana gedik tapi kecantikan dan bakat. Filem Balun, KL Zombie, Chikaro, Sejoli, Pilot Caf, Sinaran, Showdown The Movies, J Revolusi dan Kau Yang Satu, antara hasil kerasnya sebagai aktor.


Aku angkat topi, pada wataknya dalam  filem J Revolusi, sebagai sebagai anggota wantia Unit Tindakan Khas (UTK).  Lasak, berkesan dan antara lakonannya paling cemerlang.




Ada pihak produksi mengatakan pelakon ini mula berlagak diva dan demanding. Betul ke? Izara yang mula dikenali dalam slot drama menafikan dia kini hanya memilih tawaran berlakon di layar perak sahaja.


Sebagai pelakon baru, saya sedar kemampuan lakonan saya. Jika saya rasa belum layak membawakan sesuatu watak, saya akan tolak, katanya.


Kasihan pelakon ini sering dikutuk kaw kaw oleh netizen dalam media sosial. Kecoh, blaus yang dipakainya seksi dan menampakkan pangkal buah dada. Fesyen yang sama itu pernah dipakai oleh Selena Gomez, juga berwarna putih. Tapi Izara cekap, terus mohon maaf dan kes itupun tenggelam.  


Foto: Ig Izara


Terkini, anak tiri penyanyi kebanggaan negara Datuk Siti Nurhaliza, Adib Khalid, Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) Tune Studio  telah mengikat pertunangan dengan Izara. Dan mereka bakal bernikah sebelum akhir tahun ini. Namun, Izara tidak mahu memberikan sebarang kepastian mengenai perancangan majlis perkahwinan mereka.


# Selamat bertunang, selamat pengantin baru dan selamat maju jaya anak muda!
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 02:09 PM | Show all posts
huntonglaaa mak pak kaya
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Aduradura at 18-7-2017 02:11 PM

iolls suka izaraaaaaaa! Cantikk, berlakon pun bestttttt

Antara pelakon yg cantik & ade daya penarik :

Izara Aisyah
Fazura
Tiz Zaqya
Fatiya latif (kalau freehair)
Sari yanti
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Izara ni lawa. Gebu gebu je.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 02:18 PM | Show all posts
suka izara dan anzalna
hajah, mohon kertu
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa bapak Izara?

Kawan aku ye ye je bgtau terserempak a few times dengan Izara & her sugardaddy kat her studio apartment di sebuah bangunan di tepi Tol Batu 3 (this was 3 years back +-). If she comes from money, takkan nak jadi sugarbaby kan....
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 02:20 PM | Show all posts
Izara ni pun kelakauuu jugak kan.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Beauty tu aku setuju tp bab brain aku kureng skit.tp yg aku respect izara walaupun selalu kene kecam sbb berpakaian seksi tak mudah melatah
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 02:30 PM | Show all posts
annehuda replied at 18-7-2017 02:28 PM
Beauty tu aku setuju tp bab brain aku kureng skit.tp yg aku respect izara walaupun selalu kene kecam ...

khuenn izara kena kecam apa pun selamba jah, muka cantik bijak menangkis serangan haters. salah satu artis yg steady bab haters. tapi sheols kekadang boleh tahan bimbo yachh

btw taste sheols mmg laki debab-debab rasanya, dulu bf dia sejenis debab jugak
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 02:30 PM | Show all posts
Aduradura replied at 18-7-2017 02:09 PM
iolls suka izaraaaaaaa! Cantikk, berlakon pun bestttttt

Antara pelakon yg cantik & ade daya pe ...

mana acik lofak
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 02:32 PM | Show all posts
bimbo jer tengok...brain kejadah nye..
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Aduradura at 18-7-2017 02:33 PM
AppropriateNick replied at 18-7-2017 02:30 PM
mana acik lofak


Gigih chuolls heret nama lopah dlm ni..lopah tak bape lawooo ,berlakon muka tahan sembelit & sgt kayu utk iolls angkat sebagai pelakon  
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
What the hell?
Brains? Pandai tepis?

Lol
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Beauty tu 100% betul la kan..

But brain tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 02:46 PM | Show all posts
I tak pernah tengok her father. Tokoh korporat terkenal yang mana satu?
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 02:53 PM | Show all posts
Aduradura replied at 18-7-2017 06:09 AM
iolls suka izaraaaaaaa! Cantikk, berlakon pun bestttttt

Antara pelakon yg cantik & ade daya pe ...

DD pun berdahi licin. Dura tak suka ke?
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok la dia ni berlakon. Nak kata bagus pun tak sangat. Dia ni bila bercakap macam kurang jelas sket sebutannya. Tapi dia ni cool. Bila kena kutuk relax je jawab tak ada pun cepat melenting
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Brain la sgt. Kalau ada otak.... x de la tunjuk tetek layut kt public
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 02:53 PM | Show all posts
vanillaninja replied at 18-7-2017 06:46 AM
I tak pernah tengok her father. Tokoh korporat terkenal yang mana satu?

Meols hanya mampu
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 02:54 PM | Show all posts
vanillaninja replied at 18-7-2017 02:46 PM
I tak pernah tengok her father. Tokoh korporat terkenal yang mana satu?

meols tertanya2  jugak. dia ada ayah betul dan ayah tiri kan?

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.108546s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list