CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1998|Reply: 5

bajet repair kancil lama

[Copy link]
Post time 13-7-2017 01:11 PM | Show all posts |Read mode
aku nak tanya pendapat korang yang otai2 pasal kete ni. aku nak repair kete lama aku. aku dh gi satu bengkel ni, dia list down semua spare part yang nk kena tukau then bajet dlm rm1500 katanya. pendapat otai2 mahai ke atau standard rege tukau semua spare part tu emangnye cegitu?
list tukau : lower arm depan x 2, steering rack 1 set, streering rack bush x 2pcs, anti roll bar bush x 2pcs, caster bush x 2pcs, absober, absober mounting, absober shaft cover, driveshaft kiri kanan, gear oil. bengkel ckp bajet dlm rm1500. mahal ke standard rege cmtu? aku xtau rege2 takut kena tipu maklom la pompuan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-7-2017 02:15 PM | Show all posts
ok dah tu 1500...memang harga standard
pastikan dia tuka semua benda yg dia listkan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-7-2017 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
zulka replied at 13-7-2017 02:15 PM
ok dah tu 1500...memang harga standard
pastikan dia tuka semua benda yg dia listkan

Ok bro zulka...tq
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 10:44 AM | Show all posts
sama sama
ada apa2 masalh pm saya...tq
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2017 10:00 AM | Show all posts
mintak quotation la...
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2017 10:46 AM | Show all posts
jgn sbut kt mlut je, kang ade yg dia xtukar, pastikan ade kwn yg pndai bab kete ni pegi skali...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 05:22 AM GMT+8 , Processed in 0.199455 second(s), 28 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list