Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
24010
View
2466
Reply

Sembang2 MANAK SEWEL GILA TAHTA NAK BUKA TERID BORAK FD

 Close [Copy link]

Author: Deidra       Show all posts   Read mode

Post time 7-7-2017 03:46 PM | Show all posts
maanaakautau replied at 7-7-2017 03:39 PM
Ok tea time...ALEXIS AMPANG...here I come.....

Blingbling...hang jangan hilangkan diri dulu ok??? ...

Jawab soklan Blingbling.....jangan cabut lari Pak manappp oiiii


Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2017 03:49 PM | Show all posts
Deidra replied at 7-7-2017 03:41 PM
Balik kang kantung telur hang jgn lupe rendam cuka getah tau
Baru hilang segala hama dan renyam h ...

Pak manapp elak soalan Blingbling....kecut terus pegi semejid jumpa si laba


Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2017 03:49 PM | Show all posts
Edited by Monafake2 at 7-7-2017 03:50 PM
Deidra replied at 7-7-2017 03:41 PM
Balik kang kantung telur hang jgn lupe rendam cuka getah tau
Baru hilang segala hama dan renyam h ...

double posting....


Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2017 03:51 PM | Show all posts
maanaakautau replied at 7-7-2017 03:14 PM
manak tahu hati serta hempedu hang pedih bling bling...tapi takpa..kalau muka takda kemaluan si da ...

sejak bila tukar profession jadi pengampu ni?
sejak xda side income ke?

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-7-2017 03:52 PM | Show all posts

Nak set up new working plan untuk serangan seterusnya la tuuuu
Kubu dah pecah, aset dah tergadai
Telur pun dah lunyai
Apa lagi yang tinggal?


Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2017 03:54 PM | Show all posts
maanaakautau replied at 7-7-2017 03:23 PM
Kalau hang jenis manusia Yang ada Honour......suruh cacha tutup tred nee bagi blingbling bukak???  ...

hahahahahah sket sket chacha chacha merengek mengadu

nangis bucu

chacha cha cha cha huwaaaaaaaaaaaaaa


Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2017 03:56 PM | Show all posts
maanaakautau replied at 7-7-2017 03:34 PM
so my question..berani Tak bagi laluan pada blingbling untuk bukak tred borak baru Nee by you requ ...

heh sebut berani bukan main

kau sendiri berani ke nak mintak maaf?

BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO manak babooonnnnn


Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2017 03:57 PM | Show all posts
singlemum_4 replied at 7-7-2017 03:26 PM
cukuplah tu mannak nie rumah baru cuba berhemah sikit...da rasa macam meluat pulak..tulis bile per ...

manak faham ke maksud berhemah?


Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2017 03:58 PM | Show all posts
maanaakautau replied at 7-7-2017 03:36 PM
Jenis gatal bijik...tred sebelah Tak laku ...ambik tred orang...dgn bukak rumah baru...nanti laki Ta ...

BOOOO kuat melucah takdapat tubuh perempuan realiti berangan sembang kotor kat forum pon jadik la kat baboon ni

BOOOOO kaki lucahhh BOOOOOOOOOOOOO


Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2017 04:01 PM | Show all posts
maanaakautau replied at 7-7-2017 03:39 PM
Ok tea time...ALEXIS AMPANG...here I come.....

Blingbling...hang jangan hilangkan diri dulu ok??? ...

modal bila jem camtu la kan
semalam ada teleconfrence la ke telengkup

hari ni ALEXIS pulak dahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2017 04:01 PM | Show all posts
Deidra replied at 7-7-2017 03:52 PM
Nak set up new working plan untuk serangan seterusnya la tuuuu
Kubu dah pecah, aset dah tergadai
...

OK si sewel tu dah pegi...mai kita dengar lagu raya.
Positive energy....






Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2017 04:01 PM | Show all posts
Deidra replied at 7-7-2017 03:52 PM
Nak set up new working plan untuk serangan seterusnya la tuuuu
Kubu dah pecah, aset dah tergadai
...

small noodle jer


Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2017 04:06 PM | Show all posts






Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2017 04:09 PM | Show all posts
Monafake2 replied at 7-7-2017 03:45 PM
Pak Manapp dah cabut lari.....kena terjah dgn you

see, hangpa jgn terpedaya, aku dah agak dah, dia kalau kes-kes mcm Rin ni siap screen shot dan hafal 5 keturunan..
nampak dak senang jah dia perdaya si Rin
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2017 04:11 PM | Show all posts
Monafake2 replied at 7-7-2017 03:49 PM
Pak manapp elak soalan Blingbling....kecut terus pegi semejid jumpa si laba

punyalah jauh dia ajak aku
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2017 04:17 PM | Show all posts
Kecoh betul Deidra bukak thread pon jadi isu dek manak ni, next time lepas habis genap 100 page korang bagi la peluang nickname manakautau bukak rumah baru macam budak2 merengek pasal topic pon nak cry baby aduhhhhh

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-7-2017 04:22 PM | Show all posts
kautaumana replied at 7-7-2017 04:17 PM
Kecoh betul Deidra bukak thread pon jadi isu dek manak ni, next time lepas habis genap 100 page kora ...

Kecoh la bro bilamana terid dia selalu sendu dan tak dapat sambutan. Mana nak disambutnya, asal ada yang komen ada jah modal pusingan twist ayat orang. Sampai sape-sape pun jadi malas nak bagi respond.

Atau mungkin dia takut akan hilang sokongan moral daripada penyokong tegar?
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2017 05:14 PM | Show all posts
hari ni KL ke Selangor cuti ke? haram seorg pun tak jawab tepon
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2017 08:55 PM | Show all posts
Assalamualaikum wbt


selamat hari raya aidilfitri.


maaf zahir & batin.


hai sume


tumpang lalu jap mod (terima kasih)


nak ajak reramai join contest banner.. kat bod politik


tak dapat join..tolong war-warkan pun okay gak.


tq sume.



https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1044719&pid=65762067&page=1&extra=#pid65762067
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2017 09:51 PM | Show all posts
Weiiiii dandraff, pemilik  bijik gatal???? Hang masih tak berani suruh cacha tutup tred haram tamak haloba dengki kaudu hang ini lagi Kah????

Pulangkanlah tred ini semula ke pada Yang betul betul layak membukanya...BLINGBLING....

Hang pi jaga dan promote tred dinding hang yang kat sebelah Yang Tak laku laku tuh...kenapa jadik perampas tred Yang bling bling has been religiously and  graciously opened for the past two Edisi  at least.....

Hari ini..hang gatal bijik Tak menyempat nyempak waiting macam piranha menyambar tred Yang sewa jar nya dibuka rumah baru oleh bling bling...Sok sok...laki si blingbling pun hang sauk.....

Hang tahu bling2 hampir hari hari akan masuk tred borakFD...around late afternoon...tapi kerana bijik hang merekah sangat Tak keruan...previous Tred borak Yang baru mencecah page 100...Dah macam sawan Barbie hang cepat cepat bukak rumah baru.....dengan alasan???? Makcik Makcik suruh hang bukak rumah baru...Tak boleh nak sabar barang sedikit till the end of today??? Mesti nak menggatal Kan bijik jugak bukak rumah baru???

BLING?...hang sabar noo...Nee dandraff gatal bijik masih Liat takut takda buah gantung nak suruh cacha tutup tred ini agar dapat bagi hang ruang untuk bukak rumah baru...which you thoroughly deserve......Bak kata Anak buah manak...queen belum mati...dayang Dah pandai kurang ajar nak gatal bijik take over throne pembuka Tred BORAK FD......





Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.089556s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list