Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1576
View
3
Reply

Tips tentang Sabah

[Copy link]

Author: MsLadyBos       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-7-2017 10:40 AM | Show all posts |Read mode
Hi semua...oktober nanti sy and family nak ke Sabah. First time nk ke situ.. Boleh suggest x hotel yang turun bawah je boleh jalan kaki nk ke tpt shopping dan tempat makan? pastu kat mana tempat yg menarik yg boleh pegi bawak budak umur 4 tahun kt sana? TQ
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2017 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Berapa lama kat sini? Welcome to Sabah...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-7-2017 10:57 AM | Show all posts
3 malam jer..  ada idea x tpt menarik kat ssana?
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2017 11:20 AM | Show all posts
k.k city ke..

dok le meridien la best, depn tu je pasar malam,

grandis pun ok, jalan kaki je p jeti

pastu kat mana tempat yg menarik yg boleh pegi bawak budak umur 4 tahun kt sana


budak umor 4 blan pun leh bw p snorkeling kt pulau taman laut

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.077708s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list