Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5698
View
73
Reply

Tidur Ramai2 kat Kampung masa Raya. Share Pengalaman.

[Copy link]

Author: aurorae       Show all posts   Read mode

Post time 30-6-2017 08:46 AM | Show all posts
Selalunya kita org balik tido rumah sendiri.   Rumah my mum tu on normal days ramai org.  Mahram mak aku tapi ajnabi utk aku and anak2.  Plus, rumah kita org jarak 10 minit je.     Alhamdulillah, akhirnya raya ni merasalah kita org tidur 2 mlm at my mum's sbb ajnabi2 tadi balik kampung awal.   Kat kampung, belah aku ke belah suami ke, kita org tido hotel je.  Pernah buat time anak sorang dulu tido ramai2.  Hishhh, bila sorang dah bgn, yg tgh tido tu dok elok sebelah laki/bini org lain.  Cannot, cannot.  
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2017 09:58 PM | Show all posts
Genkidesuka replied at 30-6-2017 08:46 AM
Selalunya kita org balik tido rumah sendiri.   Rumah my mum tu on normal days ramai org.  Mahram mak ...

Kalau TERlanggar/ TERgesel sesama ibu  jari kaki waktu tidur tuh  pun boleh stim...Kan ummi????





Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2017 10:50 PM | Show all posts
maannakautauu replied at 30-6-2017 09:58 PM
Kalau TERlanggar/ TERgesel sesama ibu  jari kaki waktu tidur tuh  pun boleh stim...Kan ummi????

...

Assalammu'alaikum Manak,

Bukan stim la.  It's disturbing.

Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2017 11:48 PM | Show all posts
Edited by maannakautauu at 30-6-2017 11:51 PM
Genkidesuka replied at 30-6-2017 10:50 PM
Assalammu'alaikum Manak,

Bukan stim la.  It's disturbing.

Salam ....

Awat ummi???? Setakat nak ngaku disturbingly good stim, malu kah???


Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2017 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
maannakautauu replied at 30-6-2017 11:48 PM
Salam ....

Awat ummi???? Setakat nak ngaku disturbingly good stim, malu kah???

Assalammu'alaikum,

Tak semua org asyik pikir pasal perkara tu, Manak.  Aisey, sabar je la dgn kau ni.
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2017 06:58 PM | Show all posts
kitaorg ada bilik masing2 tetapi nak jugak tidur di ruang tamu 3 org feeling2 konon tidur berjemaah, bangun pagi ada 2 org tambahan (mak bapak) dan kucing pon join sekali tidur di seblah kitaorg hohoho kohohkohkoh. ruang tamu punya besar boleh muat 40-50 org tidur hohohoh.
korang yg gaji besar sila sumbang wang bikin rumah mak bapak kasi besar sikit. bikin toilet, kasi aircond, tilam katil langsir periuk cadar toto barang elektrik semua kasi rumah mak bapak selesa macam rumah korang sendiri.

Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2017 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu slalu tido ramai2 kat kampung tapi sejak kazen2 da besar panjang dan beranak pinak,kitorg jrang tido rumah nenek..sanggup balik hari ataupun tido hotel je..

Tapi dulu2 masa kecik mmg slalu tido lambak..bukan raya je,knduri pon sama..adik bradik mama i ada 11,byangkan betapa pack..sampai rumah nenek yg kampung tu ad 2 bilik mandi,2 toilet..tapi ktorg xde msalah soal tmpt tido sbb cucu2 prmpuan,macik2 tido di ruang tengah.yg bujang2 n pacik2 tido di ruang tamu..bilik cuma ank2 dara ataupun mak2 yg ad baby kecik.. Xde istilah tido ikut family,tapi dipisahkan ikut jantina..
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2017 07:09 AM | Show all posts
nishikido replied at 1-7-2017 09:08 PM
Dulu slalu tido ramai2 kat kampung tapi sejak kazen2 da besar panjang dan beranak pinak,kitorg jrang ...

Lebih ramai Yang dapat tidur berlonggok...lebih akan nampak cahaya keakraban serta silatuhrahmi antara keluarga, biras, menantu, Anak buah semua Kan nintendokido Kan,Kan,Kan????

Apa nak jadik ngan Melayu Kita kan??????



Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2017 07:12 AM | Show all posts
ninja boy replied at 1-7-2017 06:58 PM
kitaorg ada bilik masing2 tetapi nak jugak tidur di ruang tamu 3 org feeling2 konon tidur berjemaah, ...

Siapa kata solat berjemaah jerk pahalanya berganda Kan???? Sedangkan lebih ramai dapat tidur berlonggok dan berjemaah ..lebih Dapat merapatkan saf dan jalinan ukhwah dan muhibbah antara keluarga  Kan,Kan???
Melayu...Melayu....apa nak jadik pun Tak tahu ler




Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2017 07:15 AM | Show all posts
Genkidesuka replied at 1-7-2017 08:41 AM
Assalammu'alaikum,

Tak semua org asyik pikir pasal perkara tu, Manak.  Aisey, sabar je la dgn k ...

Salam ummi...

Memang benar Tak semua org asyik pikir pasal itu, tapi Tak mustahil ummi dari golongan Yang pikir kearah itu?????






Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2017 10:55 AM | Show all posts
maannakautauu replied at 3-7-2017 07:12 AM
Siapa kata solat berjemaah jerk pahalanya berganda Kan???? Sedangkan lebih ramai dapat tidur berlo ...

apa nak jadi pulak dengan kau?


Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2017 04:40 AM | Show all posts
caricemariku replied at 3-7-2017 10:55 AM
apa nak jadi pulak dengan kau?

Bini larik dengan jantan porum, hang Dah buat laporan kehilangan belum?????

Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2017 08:47 AM | Show all posts
maannakautauu replied at 4-7-2017 04:40 AM
Bini larik dengan jantan porum, hang Dah buat laporan kehilangan belum?????
{:1 ...

Kau tak rasa bersalah ke main dengan bini orang?


Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2017 10:07 AM | Show all posts
caricemariku replied at 4-7-2017 08:47 AM
Kau tak rasa bersalah ke main dengan bini orang?

Hang jantan dayus gred berapa sampai bini sendirik terlepas biar main jantan porum????




Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2017 10:09 AM | Show all posts
maannakautauu replied at 4-7-2017 10:07 AM
Hang jantan dayus gred berapa sampai bini sendirik terlepas biar main jantan porum????

apsal seronok sangat carik bini orang rela masuk neraka ke?

cer cerita sket
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2017 10:12 AM | Show all posts
caricemariku replied at 4-7-2017 10:09 AM
apsal seronok sangat carik bini orang rela masuk neraka ke?

cer cerita sket

hang tanya bini hang...Dia jawab apa????


Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2017 10:13 AM | Show all posts
maannakautauu replied at 4-7-2017 10:12 AM
hang tanya bini hang...Dia jawab apa????

hang takut nak jawab kah?

stakat berani menyorok belakang tabir forum gigil takut kena kesan

takut mati

sembang lebih

penakut ya amat
gah kat forum tapi punai kecik


Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2017 11:15 AM | Show all posts
caricemariku replied at 4-7-2017 10:13 AM
hang takut nak jawab kah?

stakat berani menyorok belakang tabir forum gigil takut kena kesan

Hang lebih percayakan manak atau percayakan bini hang????


Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2017 01:32 PM | Show all posts
maannakautauu replied at 4-7-2017 11:15 AM
Hang lebih percayakan manak atau percayakan bini hang????

hang takut kah? dayus?
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2017 03:39 PM | Show all posts

must be frustrating for you Kan???? Tak nak mengakui hakikat ke dayusan hang yang   gagal didik bini sampai bini lari cari noodle jantan forum????







Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079121s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list