CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Rahman.Mulhid

[Dunia] Ciknek beliau tercedera akibat mengesek dgn cik tiram

  [Copy link]
Post time 17-6-2017 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Cam tipoo jah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-6-2017 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
finesse replied at 17-6-2017 02:45 PM
Betul la tu..

Sebagai feminist, I terase yah.  
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2017 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
hahahahahhaahahahahahahaahahahahhaahahahahahahahahahahahahaahahaahahahahahashahahahahahahahahahah

mamat singaporean ni mesti duk bc article pasal pepet minah singaporean kene kepit ketam hr tu sbb mcm tiram tu kan


hahahahahahahahahaahahahahahahahahahhahahaahahhahahahaahhahahaahahhahaahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2017 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm ni punya kes pun ada..
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2017 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Another hoax story..... tunggi betul imaginasi penulis ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2017 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
tak pasal2 Spork dapat ke'malu'an yg besar..
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2017 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Pu*** sapa la yg dia jumpa sebelum ni lebih teruk dari rupa kerang tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2017 05:23 PM | Show all posts
uol percaya ke berita2 mcm ni..
i rasa ni hoax je.too detail..saje nak bagi org fantasi.
same to kes cikki yg kena sengat ketam tu.yg tu lagila detail cerita siap kata kawan cik ki tu hisap kelentiti dia sbb nak buang bisa ketam..
smua tu lead tu fantasy sex org yg membaca je..
HOAX !
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-6-2017 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
eeeeeeeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2017 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelik2 orang Singapore ni.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2017 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
rasakan la. tu pun tak nyesal. nyesal sebab tak keluarkan dari kulit je
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2017 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
mommymonster82 replied at 17-6-2017 01:53 PM
Org singapore ???? Jangan2  si M yg suka meroyan kt fd tu ?

kompom uols.... mannak stingerattack  
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2017 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
dinopower replied at 17-6-2017 06:19 PM
kompom uols.... mannak stingerattack

Wakakakaka...     no mercy dino.. terus sebut nama..
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2017 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
mommymonster82 replied at 17-6-2017 06:37 PM
Wakakakaka...     no mercy dino.. terus sebut nama..

tgk kat fd nun... bajet suci hbis bln pose....
pemfitnah tu takyah dimaafkan dosa pitnah org... jaja cite org kehulu kehilir.... dah la tak berbini... berangan tak hbis  
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2017 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
dinopower replied at 17-6-2017 06:50 PM
tgk kat fd nun... bajet suci hbis bln pose....  
pemfitnah tu takyah dimaafkan dosa pitnah org. ...

Malas nak jengah dino..

Meluat..nak sgt dia kat sna..biarlah dia kat sana..

Me aman2 kat sini.. biarlah me berduka disini dgn family arwah farhan...
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2017 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
mommymonster82 replied at 17-6-2017 06:52 PM
Malas nak jengah dino..

Meluat..nak sgt dia kat sna..biarlah dia kat sana..

kdg2 jenguk gak nengok gelagat mangkuk tuh  
btw psl kes dera tu mohon gantung je spesis tak guna seme tuh.....   
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-6-2017 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
kenapa singapork ni?!
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2017 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
dinopower replied at 17-6-2017 06:56 PM
kdg2 jenguk gak nengok gelagat mangkuk tuh   
btw psl kes dera tu mohon gantung je spesis ta ...

Tiba2 terfikir apesal tak org mcm dia tu je yg kena iron?      kejam x..?
Me masih kemurungan pasal dik farhan..
Malas nk gi bc tulisan xde faedah tu   
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2017 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 17-6-2017 05:23 PM
uol percaya ke berita2 mcm ni..
i rasa ni hoax je.too detail..saje nak bagi org fantasi.
same to k ...

Boleh bagi link pasal cerita ketam ni?

Iols dah berbuka dah boleh baca sambil berfantasi  
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2017 09:01 PM | Show all posts
junk site writing fake news
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 05:12 AM GMT+8 , Processed in 0.090797 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list