Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10641
View
80
Reply

Kompleks Mahkamah Kuala Lumpur

[Copy link]

Author: Penglipurtales       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 1-8-2017 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 1-8-2017 02:41 PM
KMKL ni bgnan jer br tp ikutkan tapak mahkamah ni mahkamah lama
lps mahkamah pindah ke jln raja mah ...

Kakak org lama mahkamah. Pangkat tinggi ni. Sana mmg seram, budak2 it ke bdk store slalu overnight kat sana. Skrg ni da ada gym, lagilah lambat dorg balik
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2017 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Penglipurtales replied at 1-8-2017 04:43 PM
Kakak org lama mahkamah. Pangkat tinggi ni. Sana mmg seram, budak2 it ke bdk store slalu overnight ...

Kaka bukan org court tp so happened suka atau x mmg kena pergi gak utk cm atau trial
Dulu ms sebelum court yg ada sekrg pun dah rs angker lglah sekrg lps yg belakang2 tu dah jd tempat elite
Faham2 ajelah makhluk tu pun nk cari tempat utk melepak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-8-2017 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 1-8-2017 05:40 PM
Kaka bukan org court tp so happened suka atau x mmg kena pergi gak utk cm atau trial
Dulu ms sebe ...

Selain kat toilet, kat mana lagi akak penah terserempak??
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2017 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 1-8-2017 02:41 PM
KMKL ni bgnan jer br tp ikutkan tapak mahkamah ni mahkamah lama
lps mahkamah pindah ke jln raja mah ...

dah alang alang tu..kaka tlg cite lagi yang best best..
kot ada yang playback kat bilik bicara ke...huhuu...
benda tu mainkan balik perbicaraan ke
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2017 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Penglipurtales replied at 1-8-2017 07:41 PM
Selain kat toilet, kat mana lagi akak penah terserempak??

Lif yg dekat dgn kaunter pendaftaran surat kuasa wakil, lif tu cam bengong, akak tekan naik dia turun ke B lps tu pintu x buka pun, dlm setengah minit lif tu naik ke tingkat 6 which lif tu mmg x pergi, terkedu jap akak dgn sorg lawyer, akak baca ayat qursi then br lif tu stop kat tingkat 4 yg akak nk pergi
Satu lg kat tangga dr arah kantin, lalu belah ptg cam pkl 4 akan rs remang2 bulu roma, nanti akan terdgr org gelak2 tp xde saper kat situ
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2017 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 1-8-2017 09:01 PM
dah alang alang tu..kaka tlg cite lagi yang best best..
kot ada yang playback kat bilik bicara ke ...

Yg tu akak lom pernah kena lg kat kmkl tp klu kat court jalan raja tu akak pernah kena, cam nan harom aje bila mahkamah dah hbs bersidang tetiba terdgr polis kata "bangun" then bila kitaorg toleh polis dah xde, yg ada kami lawyers dan sorg juru bhs, kelam kabut akak sumbat semua fail dan blah
Kat kmkl ni biasa kat toilet tingkat 1 dan tingkat 5 org akan terjumpa something
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 12:02 AM | Show all posts
takayama replied at 1-8-2017 06:41 AM
KMKL ni bgnan jer br tp ikutkan tapak mahkamah ni mahkamah lama
lps mahkamah pindah ke jln raja mah ...

Pakaian dia macam orang biasa ke? Aiyoo..takut sangat. Mujur tak pengsan then kepala hit sinki ke hape
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 01:28 AM From the mobile phone | Show all posts
maigot.. scaryyy
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 1-8-2017 09:56 PM
Yg tu akak lom pernah kena lg kat kmkl tp klu kat court jalan raja tu akak pernah kena, cam nan ha ...

ngeee...
sebab iols penah dgr begitu...
mcm ada sesuatu yang playback..oh man...scary btol kan...hahha
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
pinkypetal replied at 2-8-2017 12:02 AM
Pakaian dia macam orang biasa ke? Aiyoo..takut sangat. Mujur tak pengsan then kepala hit sinki ke  ...

Pakaian sama mcm lawyer pki iaitu berblazer dan skirt paras lutut, yg akak igt "perempuan" itu berambut panjang
Jd mana taw muka dia tidak berwajah
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 2-8-2017 09:32 AM
ngeee...
sebab iols penah dgr begitu...
mcm ada sesuatu yang playback..oh man...scary btol kan. ...

Yg kaka igt sekitar tahun 2011 mmg ada kejadian yg lbh kurang mcm tu kat satu high court ni tp kaka x laluinya
Yg tu kwn kaka yg juga sorg TP yg laluinya, dia ada sama ms court buat full trial pd belah ptg, court hbs dlm pkl 6 lbh so ms memsg tgh berkemas, microphone tu ada bunyi cam berdesing dan microphone tu cam digerak2kan, memsg tt time mmg terkejut, kwn kaka terus berlari msk ke dlm then ada bunyi dr microphone tu cam org tgh ketuk dan bunyi eeeeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 2-8-2017 08:21 PM
Yg kaka igt sekitar tahun 2011 mmg ada kejadian yg lbh kurang mcm tu kat satu high court ni tp kak ...

wowiee
hahaha..berlari lari la semua..
takut btol..
iola sampai skang teribgat ingat hantu playback
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2018 11:35 AM | Show all posts
mt20180626
uggs outlet
valentino shoes
prada handbags
nike store
nike shoes
swarovski crystal
nike outlet
ugg outlet
fitflops sale clearance
coach factory outlet
michael kors outlet canada
cheap mlb jerseys china
birkenstocks
ysl outlet
air max 2017
ugg outlet
supra shoes
alden shoes
van cleef and arpels jewelry
coach outlet store online clearances
nike air max axis
christian louboutin outlet
reebok shoes
nike air max 95
ecco shoes for men
dr martens
jordans
pandora jewelry outlet
keen sandals
pandora charms sale clearance
cheap jordans
air max 2018
louboutin shoes
kate spade
pandora outlet
cheap jordans
oakley sunglasses
berluti shoes
prana clothing
adidas yeezy
coach outlet
canada goose outlet
mcm handbags
ugg outlet
coach outlet
philipp plein outlet
oakley sunglasses
jordan shoes
supreme clothing
garmont boots
michael kors outlet clearance
nike air max
dior handbags
polo ralph lauren outlet online
john lobb boot maker shoes
toms outlet
adidas yeezy
mulberry uk
air max 2019
kate spade handbags
coach outlet store
hermes bags
coach canada
coach outlet
fitflops sale
coach factory outlet
jordan retro
gucci outlet
cole haan outlet
michael kors
nike air presto
air more uptempo
yeezy 350 boost
michael kors outlet
air max 90
pandora store
nike shoes for men
cheap nfl jerseys
nike outlet online
jordan shoes
pandora charms sale clearance
louis vuitton
the frye company shoes
christian louboutin shoes
vasque shoes
cheap ray bans
supreme clothing
mulberry handbags
michael kors outlet clearance
valentino shoes outlet
teva sandals
lebron james shoes
michael kors outlet
hermes handbags
jordans
saint laurent outlet
jordan shoes
salomon shoes
salewa shoes
vionic sandals
mt20180626
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2018 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
penjenayah htr kot hantu2 ni,

diorg tak bg loyer2 pendakwaraya stay back n study case..so nnt x cukup fakta x cukup bukti..so tak boleh sabit kesalahan org jahat
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2018 03:36 PM | Show all posts
siapakah gerangan penglipurtales ni yer..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:45 PM | Show all posts
park dulu..kot2 ada sambungan 2017 ni..hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 02:45 PM | Show all posts
aduih thread best tapi dah usang...sambung laaaaaa....
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ke high court shah alam, kul 8pagi dah terpacak dalam dewan, session kul 9pagi
Tetiba aku teringat cerita ni oi!! Walaupun takde kena mengena, aku cabut keluar sambil selawat. Berderau aku
Nak balik tu lalu high court KL ni, mmg seram
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Ceghiter la lagiii
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2019 09:49 AM | Show all posts
maknanya tapak binaan tu angker kot
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081154s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list