Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10776
View
81
Reply

Kompleks Mahkamah Kuala Lumpur

[Copy link]

Author: Penglipurtales       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 26-7-2017 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 26-7-2017 09:18 PM
wallawei. .
dia.tumpang nak pakai pomade kots..
mcm ana bleh nampakdia.senyum?

Nampak kat cermin la, faham x aku citer?? Pocong, badan berbalut. Muka manusia tapi pucat.. senyum dia mcm seram
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2017 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Penglipurtales replied at 26-7-2017 11:11 PM
Nampak kat cermin la, faham x aku citer?? Pocong, badan berbalut. Muka manusia tapi pucat.. senyum ...

aku paham
sebab biasa orang cite xnampak muka..lompat aje.  
takut pula memalam neh..baru sampai umah neh.. haruuu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-7-2017 01:35 AM From the mobile phone | Show all posts
raradhia replied at 26-7-2017 10:29 PM
seramnya, lpas tu apa yg jadi? u xdemam jgak ka?

Demam tu x la. Seram tu smpi ke tengkuk.

Kau tau templer kanching rawang?? Dulu aku ddk rawang, masa aku form 2 aku suka ponteng, aku g sana pagi2 nak mandi dan byk kali aku nampk bunga yg banyak kt kolam no 2,

Aku pernah berkhemah dalam tu dalam tahun 2005 dengan member2 aku 5 org, kat tgkt atas dalam sikit yg ada kwsan lapang. 1 night mcm2 kami kena, aku org yg pertama yg kena. waktu senja, malam yh hampir gelap, aku kena bakar unggun api, kumpul kayu api byk2, aku ternampak 1 batang kayu yg sesuai utk dibakr, waktu aku tunduk utk amek, depan aku berdirinya wanita berbaju kelawar warna putih, x nmpk muka sbb tutup dgn rambut, tinggi. Aku terpaku, berpaling dengan perlahan aku jalan ke khemah, smpi dikhemah suara nyaring mengilai. Semua kelam kabut melarikan diri masuk khemah, kawan aku menangis nak balik.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-7-2017 01:37 AM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 26-7-2017 11:58 PM
aku paham
sebab biasa orang cite xnampak muka..lompat aje.  
takut pula memalam neh..baru sampai ...

Lompat aku x perasan, tapi cara dia senyum.. meremang bulu roma aku. Eeee.. terasa sebelah aku pulak
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2017 06:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Penglipurtales replied at 27-7-2017 01:37 AM
Lompat aku x perasan, tapi cara dia senyum.. meremang bulu roma aku. Eeee.. terasa sebelah aku pul ...

cite pasal pocong neh..
aku penah nimpi ngeri..
masa tu cite amukan pocong kat tv3....
pastu aku minpi cm real pocong tu kat tepi aku jenguk darintepi. masa tu tido lat sofa...dia jengul dari belakang dgn muka ngeri nya...eeee.....

pastu bila terbangun..rasa cm dia ada aje...trus aku masuk bilik sambung tido
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-7-2017 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 27-7-2017 06:43 AM
cite pasal pocong neh..
aku penah nimpi ngeri..
masa tu cite amukan pocong kat tv3....

Haha, mimpi dgn alami lain, berbeza. Kalau mimpi kita nak elak kita kena bgn dr tido. Kalau yg nyata ni, nak lari mcm mana?
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2017 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Penglipurtales replied at 27-7-2017 01:35 AM
Demam tu x la. Seram tu smpi ke tengkuk.

Kau tau templer kanching rawang?? Dulu aku ddk rawang ...

eii, seramlaa. .yg cik ponti mengilai tu mak i pun pernah cerita, dlu2 dia pg skola tpaksa laa lalu jalan yg byk pokok pisang. .haaaa, balik dr sekolah dah maghrib lalu lg dekat pokok2 pisang mmg byk kali laa dgr mengilai2 ni. .   
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-7-2017 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
raradhia replied at 27-7-2017 10:06 AM
eii, seramlaa. .yg cik ponti mengilai tu mak i pun pernah cerita, dlu2 dia pg skola tpaksa laa lal ...

Sbb dulu still hutan. Skrg nak tgk hantu g kat parking lot
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2017 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Penglipurtales replied at 27-7-2017 10:11 AM
Sbb dulu still hutan. Skrg nak tgk hantu g kat parking lot

xnak laaaa    
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-7-2017 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
raradhia replied at 27-7-2017 10:32 AM
xnak laaaa

Kalau ddk kat apartment time  nak.parking je mesti dgr benda best
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2017 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Eei takutnye huhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-7-2017 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
simatakucing replied at 28-7-2017 01:20 PM
Eei takutnye huhu

Apa yg takut??
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2017 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Penglipurtales replied at 28-7-2017 03:28 PM
Apa yg takut??

Kisah2 diatas,aku ni sejenis penakut   ,suke Sgt bace mps ni tp penakut,tu yg da lame bru msok sini bace,huhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-7-2017 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
simatakucing replied at 28-7-2017 03:41 PM
Kisah2 diatas,aku ni sejenis penakut   ,suke Sgt bace mps ni tp penakut,tu yg da lame bru msok s ...

Citee aku ni byk x habis tapi kalau kau rasa bosan kau boleh je baca. Kalau rasa sendiri lagi best
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2017 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Penglipurtales replied at 28-7-2017 03:44 PM
Citee aku ni byk x habis tapi kalau kau rasa bosan kau boleh je baca. Kalau rasa sendiri lagi best

Nak Sgt bace tp tula kenapala aku ni penakut Sgt,mesti tebyg2 n lbh kurg seminggu la bru blh lupe gitu   hahai,kena tunggu lame bru bce smule hahai
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-7-2017 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
simatakucing replied at 28-7-2017 03:48 PM
Nak Sgt bace tp tula kenapala aku ni penakut Sgt,mesti tebyg2 n lbh kurg seminggu la bru blh lupe  ...

Aku bg satu petua, confirm kau xkn jadi penakut. Kau ddk sorg diri dalam bilik. Kau baca ayat ni.

'Hong Hiyang Ilaheng Hen Jagad Alusan Roh Gentayangan Ono'e hantu Jaelengsat siro Wujud'e Ning kene Ono Bolon'e Siro Wangsul Angslupo Yen Siro Teko Gaib Wenehono Tondo Ing Golek Bubrah Hayo Enggalo Teko Pangundango Hayo Ndang Angslupo Ing Rupo Golek Wujud..Wujud..Wujud

Ayat ni utk ayat kuat diri
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2017 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Penglipurtales replied at 28-7-2017 03:56 PM
Aku bg satu petua, confirm kau xkn jadi penakut. Kau ddk sorg diri dalam bilik. Kau baca ayat ni.  ...

Ishh lagila aku takot tengok ayat ni mcm jampi serapah hape ni huhu,idok ler teman hahah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-7-2017 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
simatakucing replied at 28-7-2017 03:59 PM
Ishh lagila aku takot tengok ayat ni mcm jampi serapah hape ni huhu,idok ler teman hahah

Cuba, kalau x cuba smpi bila2 akan jd penakut
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2017 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Penglipurtales replied at 28-7-2017 04:05 PM
Cuba, kalau x cuba smpi bila2 akan jd penakut

Hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2017 02:41 PM | Show all posts
KMKL ni bgnan jer br tp ikutkan tapak mahkamah ni mahkamah lama
lps mahkamah pindah ke jln raja mahkamah ni dijdkan stor simpan fail sebelum dibina semula
dulu mahkamah ni asalnya adalah dibuat dr papan
teringt ms chambering berlari dr court ke court terjatuh sbb papan reput
ms tu xde keta so kena tunggu bas SJ kat tepi foodcourt lama jln duta
kenangan sungguh mahkamah lama
yg bgnan baru ni plk mmg byk citer angker
kaka pun pernah terkena, mmg hampeh sgt
xyah nk tunggu lps pkl 5 dik, awal pg pun akak dah terkena
hawau btol bendalah tu tunjukkan muka x berwajah, terkedu hurkeh
oh yea kejadian tu berlaku kat toilet bawah
dulu2 kaka suka parking dlm tp sbb cam jauh aje nk parking dlm so start parking luar
kisah kaka tu ms kejadian dlm pkl 6 lbh, belum lg pkl 7
kaka ke toilet nk betulkan tudung, then msk sorg pompuan berskirt serta rambut panjang
sekali dia toleh muka kat kaka rerupanya muka dia xde wajah, clear aje
mmg kaka terkedu, terus lari keluar
tercungap2 gak menhn nafas sekali kena tegur dgn sorg bro ni, org lama court
cam nan harom aje dia gelakkan kaka, rs nk hempuk pun ada sbb kita tgh terkejut
lps kejadian tu kaka elak msk toilet awal pg
dan selalu kaka akan paksa diri utk terkucil ke apa kat toilet kantin sbb situ kan bising

satu lg kejadian ms kaka nk ke bar room kat tingkat 5
bar room kat hujung dan sepjg jln nk ke situ sungguhlah sunyi
tetiba pipi kaka cam disapu dek angin lalu
bila kaka pegang pipi tu terasa cam pipi kaka sejuk
terus baca ayat qursi byk2

byk gak citer yg otai2 lama yg kaka kenal tu bercerita
dan ada gak kwn2 yg jd Hakim Mahkamah sesyen dan TP bercerita
yg penting memsg cukup masa mmg angkat bag terus balik
xde istilah stay back
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.075669s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list