Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
29543
View
2475
Reply

Sembang2 Ramadhan & Selamat Hari Raya 2017

 Close [Copy link]

Author: cmf_blingblings       Show all posts   Read mode

Post time 25-5-2017 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Fuh laju tul thread ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:29 PM | Show all posts
cmf_blingblings replied at 25-5-2017 03:23 PM
panas rasanya kain ni, tebal sgt

tu la kdg2 i pun pikir mesti panas
tp kain2 yg die jual tu lawa2
mmg trend skrg
rs klu cr kat jakel ade kot


brocade.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:32 PM | Show all posts
sebu1 replied at 25-5-2017 03:25 PM
Aku X minat fesyen besar2 gini.  Org mengandung cantik pakai ni

Hang pakai apa pun memang hauk...lain ler manak...pakai apa pun menjadik...Bak kata rezalmann....manak brings out the Colours and vibrancy of the fesyen.....

Nampak tak??


Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:32 PM | Show all posts
sebu1 replied at 25-5-2017 03:22 PM
Okeee mesti cantikkk. Nanti kena standby le atau jgn tepek sekejap. Aku kat site ni

takpe sebu.... lambat lagi... tak edit lagi
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:35 PM | Show all posts
sebu1 replied at 25-5-2017 03:25 PM
Aku X minat fesyen besar2 gini.  Org mengandung cantik pakai ni

aku tahun ni 4 baju aku tempah 2 je siap, 2 lg ntah la. harap siap la
aku wat kurung moden yg oendek tu je
tp bju kain2 aku ni jenis corak dan x padan dgn warna kurta laki aku


cotton.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:36 PM | Show all posts
intan_smsb replied at 25-5-2017 03:24 PM
kurung doll tu mcm mna iris??
mcm peplum ke?
klu rm140 tu murah la

haa betul... kalau boleh i cari macam ni

13129306_108083009607614_1166843928_n.jpg



Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:37 PM | Show all posts
maannakautauu replied at 25-5-2017 03:24 PM
Pecah pintu Harus di edit...

pecah pun pecah lah........ janji ada laki

hang ada apa?
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:37 PM | Show all posts
Edited by intan_smsb at 25-5-2017 03:40 PM

yg pattern mcm ni pun aku ade ikut amek dr ig kwn aku tu
tp pattern ni org dlm pic tu da pki tuk raya thn lps
kain pun sama dr kain pucci jugak
harap2 jadikla baju raya aku tu mcm dlm gambar


pucci.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:39 PM | Show all posts
maannakautauu replied at 25-5-2017 03:26 PM
Ada rupa ada harga...kalau setakat RM140 utk kurung...kain jenis pakai sekali boleh buang....

{ ...

amboi hang manak
klu hang yela beli je beratus2 tu
malahan baju ratusan tu ade yg sama kualiti dan harga lg rendah
cuma hang malas nk cari
maklumlah hang kan Kayaaa
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:40 PM | Show all posts
intan_smsb replied at 25-5-2017 03:35 PM
aku tahun ni 4 baju aku tempah 2 je siap, 2 lg ntah la. harap siap la
aku wat kurung moden yg oen ...

Nee kalau ziarah kubur...very the nice...blend well with flowers atas kubur...corak nye....





Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:41 PM | Show all posts
maannakautauu replied at 25-5-2017 03:40 PM
Nee kalau ziarah kubur...very the nice...blend well with flowers atas kubur...corak nye....
{:1_5 ...

nak pi kubur pakai la baju bersesuaiansarung jubah dlu la manak
1 lg manak, hang pi kubur taim raya je ke
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:42 PM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 25-5-2017 03:36 PM
haa betul... kalau boleh i cari macam ni

cantik jugak ni sis
mggu depan i pi sacc mall tu
nnti klu rajin i snap2 pic baju2 kt stu
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:42 PM | Show all posts
intan_smsb replied at 25-5-2017 03:39 PM
amboi hang manak
klu hang yela beli je beratus2 tu
malahan baju ratusan tu ade yg sama k ...

Like I said...ada rupa ada harga...if you are fine wearing material Yang pakai buang...by all means...tapi manak nak beli pakai few times...so biarler Yang sempurna qualitinya...

Paham nee????


Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:44 PM | Show all posts
intan_smsb replied at 25-5-2017 03:41 PM
nak pi kubur pakai la baju bersesuaiansarung jubah dlu la manak
1 lg manak, hang pi kubur taim ra ...

Soklan ziarah kubur taim raya, nanti deindraff jawab....


Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:46 PM | Show all posts
intan_smsb replied at 25-5-2017 03:42 PM
cantik jugak ni sis
mggu depan i pi sacc mall tu
nnti klu rajin i snap2 pic baju2 kt stu

tengkiuu.... i suke pergi modrepublic event camtu lah tapi suka cuci mata je. biasa kalau membeli, i pergi shah alam atau bangi terus. nasib husband jenis ikut.. yelah sesekali...
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:47 PM | Show all posts
intan_smsb replied at 25-5-2017 03:37 PM
yg pattern mcm ni pun aku ade ikut amek dr ig kwn aku tu
tp pattern ni org dlm pic tu da pki tuk  ...

Tudung tuh bukak Sua...kalau size cup tetek  dah boleh nampak...Kan????





Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:48 PM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 25-5-2017 03:46 PM
tengkiuu.... i suke pergi modrepublic event camtu lah tapi suka cuci mata je. biasa kalau membeli, ...

Aw so cewiiiitttt laki jenis ikut..........like real



Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:54 PM | Show all posts
intan_smsb replied at 25-5-2017 03:29 PM
tu la kdg2 i pun pikir mesti panas
tp kain2 yg die jual tu lawa2
mmg trend skrg

kenapa mata iols tengok macam kain langsir/ alas meja/sofa?
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:57 PM | Show all posts
maannakautauu replied at 25-5-2017 03:48 PM
Aw so cewiiiitttt laki jenis ikut..........like real

takkan ikut bawa pergi beli baju aka memberi nafkah pun hang nak gelak guling-guling mannak?

aahhh lupaaaa.... hang mana ada partner. so part suwit macam ni hang takleh imagine dan masukkan dalam elemen khayalan hang


Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
intan_smsb replied at 25-5-2017 03:29 PM
tu la kdg2 i pun pikir mesti panas
tp kain2 yg die jual tu lawa2
mmg trend skrg

Cantiknye kaler hijau  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.083535s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list