Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
29356
View
2475
Reply

Sembang2 Ramadhan & Selamat Hari Raya 2017

 Close [Copy link]

Author: cmf_blingblings    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 25-5-2017 02:37 PM | Show all posts
sebu1 replied at 25-5-2017 02:17 PM
Haha tajuk thread.

Selamat menyambut bulan ramadhan bling

sebu semalam aku nampak kat fb
kebaya siti tanjung perak
macam kau punye tapi ni agak ketat lagik




Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
maannakautauu replied at 25-5-2017 02:35 PM
Hang Yang dengan relanya membuka ruang utk laki hang difitnah dgn mengsiyalkan kimakkan mulut hang ...

Dia X tahu aku berforum le. Dah aku xlayan dah provok kamu ttg hat ni lg :zz
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:39 PM | Show all posts
sebu1 replied at 25-5-2017 02:31 PM
Manak mak kamu ade lagi x? If X de alfatihah juge untuk parents manak.  Emak bape X bersalah dan X ...

Manak hari Hari sebelum tidur sedekah Kan alfateha utk semua muslimin muslimat samada Yang masih hidup atau Yang Dah mati...hang punya alfateha utk orang Yang Dah mati jerk Kah???

Hang nampak tak beza hang dgn manak???

Nampak tak???

Laki tahu tak Level hang camnee???


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2017 02:39 PM | Show all posts
maannakautauu replied at 25-5-2017 02:35 PM
Hang Yang dengan relanya membuka ruang utk laki hang difitnah dgn mengsiyalkan kimakkan mulut hang ...

manakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
nak puasa ni tak payah nak membahan sgt noooo
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
intan_smsb replied at 25-5-2017 02:37 PM
sebu semalam aku nampak kat fb
kebaya siti tanjung perak
macam kau punye tapi ni agak ketat lagi ...

Aku punye mcm ni le intan.    same je baju kosong tp kain ade corak mcm corak songket
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
intan_smsb replied at 25-5-2017 02:37 PM
sebu semalam aku nampak kat fb
kebaya siti tanjung perak
macam kau punye tapi ni agak ketat lagi ...

Gambar bawah tu kerongsang dia pun aku beli gitu ade 3 bentuk pun mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:42 PM | Show all posts

lagi ramai lagi best..errrr tu ada kumbang sekor tu tak pyh lah ajak kan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2017 02:42 PM | Show all posts


masak daging ni untuk sahur boleh tahan lama
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:42 PM | Show all posts
sebu1 replied at 25-5-2017 02:38 PM
Dia X tahu aku berforum le. Dah aku xlayan dah provok kamu ttg hat ni lg :zz

Hang menginjak injak Maruah laki hang dgn mulut siyalll kimakkk hang...hang sedar Tak????

so samada Dia tahu atau Tak tahu....hang telah indirectly making him laki dayus.......hang tahu Tak??? Atau Tak tahu????

Kerana hang masih dalam tanggungannya..????

Paham Tak Nee????


Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:43 PM | Show all posts
intan_smsb replied at 25-5-2017 02:37 PM
sebu semalam aku nampak kat fb
kebaya siti tanjung perak
macam kau punye tapi ni agak ketat lagi ...

baju raya i tahun lepas tapi i ada songket-songket tampal
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:43 PM | Show all posts
saya juga ambil kesempatan ini untuk mengucapkan selamat menyambut ramadhan al-mubarak dan selamat menjalani ibadah puasa buat semua..
mohon maaf atas semua salah silap dan terkasar bahasa sepanjang berforum di sini
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2017 02:43 PM | Show all posts
Korang ingat tak siapa yg jual serunding Kelantan kat forum dulu, kak blings pernah order, sedap..siapa nama forumer tu, rasanya dah tukat nick kot
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:44 PM | Show all posts
maannakautauu replied at 25-5-2017 02:42 PM
Hang menginjak injak Maruah laki hang dgn mulut siyalll kimakkk hang...hang sedar Tak????

so sa ...

hamboiii mulut kimak orang kemahen ye mannak....
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
maannakautauu replied at 25-5-2017 02:42 PM
Hang menginjak injak Maruah laki hang dgn mulut siyalll kimakkk hang...hang sedar Tak????

so sa ...

Hoih x abis lagi


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2017 02:45 PM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 25-5-2017 02:43 PM
baju raya i tahun lepas tapi i ada songket-songket tampal

trend masa kini
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_blingblings replied at 25-5-2017 02:43 PM
Korang ingat tak siapa yg jual serunding Kelantan kat forum dulu, kak blings pernah order, sedap..si ...

Sape   kalau sedap mau order
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:45 PM | Show all posts
sebu1 replied at 25-5-2017 02:40 PM
Aku punye mcm ni le intan.    same je  baju kosong tp kain ade corak mcm corak songket

tula aku tengok baju ni berkenan pulak
tp tang dada tu ketat sangat pulak
klu x slp kau punye tu longgar skt
aku rasa trend ni da naik balik
aku nk cari la 1 wana kelabu sedodon dgn laki aku


Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_blingblings replied at 25-5-2017 02:45 PM
trend masa kini

Trend fesyen ala saloma juge sekarang ni khen
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:46 PM | Show all posts
cmf_blingblings replied at 25-5-2017 02:43 PM
Korang ingat tak siapa yg jual serunding Kelantan kat forum dulu, kak blings pernah order, sedap..si ...

kak bling cik surie ke???
meols pn pnh order dgn die dlu
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
intan_smsb replied at 25-5-2017 02:45 PM
tula aku tengok baju ni berkenan pulak
tp tang dada tu ketat sangat pulak
klu x slp kau punye tu ...

Dada mmg ketat intan fesyen gini. Baju aku pun same.  Tp gambar ni baju dia x labuh sgt.  Cantik juge
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
1.712028s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list