Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
27494
View
2475
Reply

Sembang2 Ramadhan & Selamat Hari Raya 2017

 Close [Copy link]

Author: cmf_blingblings       Show all posts   Read mode

Post time 25-5-2017 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
sebu1 replied at 25-5-2017 02:18 PM
Ape ni puase pun belum     terus nk raye


Haha   bling excited nak raya
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:23 PM | Show all posts

selamat berposa jugak buat kak bling2
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:23 PM | Show all posts
selamat menyambut bulan ramadan
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:23 PM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 25-5-2017 02:08 PM
@singlemum
bolehhhh..... jom jom!!! nanti lepas raya kita piyem-piyem

nak join
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Sasha replied at 25-5-2017 02:23 PM
Haha   bling excited nak raya

Hari pertame pose pun belum tau yunk   
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:24 PM | Show all posts
Monafake2 replied at 25-5-2017 02:09 PM
hahaha....  pak manap sibuk pasal laki org punya puasa. sewel 7 tingkat. forever alone.
...

aku ingat die x balas komen aku kt rmh sana
rupanye ade jugak
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_blingblings replied at 25-5-2017 02:19 PM
teremosi tadi dengar lagu ni...kasi chance lah, aku rasa nak mute radio kalau pasang lagu-lagu sed ...

Jgn sedih ..yg pergi ttp dah pergi. Sedekahkan alfatiha selalu
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:25 PM | Show all posts
sebu1 replied at 25-5-2017 02:17 PM
Haha tajuk thread.

Selamat menyambut bulan ramadhan bling

Hang, laki Dah beli rantai mangga kapal utk mangga mulut hang waktu ramadhan nanti Tak sebum????


Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:25 PM | Show all posts
sebu1 replied at 25-5-2017 02:17 PM
Haha tajuk thread.

Selamat menyambut bulan ramadhan bling

harap di bulan puasa yg mulia ni
ade lah perubahan pd manak nnti kan sis
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_blingblings replied at 25-5-2017 02:19 PM
teremosi tadi dengar lagu ni...kasi chance lah, aku rasa nak mute radio kalau pasang lagu-lagu sed ...


Jgnle sedih2 bling.  Yg pergi kite lepaskan pergi jgn tahan dlm diri.  Pepun alfatihah buat mak bling dan mak cloverhill dan semue mak2 forumer lain juge Yg telah pergi
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:28 PM | Show all posts
Sasha replied at 25-5-2017 02:25 PM
Jgn sedih ..yg pergi ttp dah pergi. Sedekahkan alfatiha selalu

ah si blingg Nee hang jangan layan Kan sangat...drama queen lebih.......

Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
maannakautauu replied at 25-5-2017 02:25 PM
Hang, laki Dah beli rantai mangga kapal utk mangga mulut hang waktu ramadhan nanti Tak sebum????
...

Aku katup sendiri le. Sibuk kamu fitnah laki aku dari dulu    bulan pose ni nanti jgn fitnah sape2 lg oke manak harbam
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
intan_smsb replied at 25-5-2017 02:22 PM
laju je cek in


dia nak jd org pertama sambut uoolss semua
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2017 02:30 PM | Show all posts
sebu1 replied at 25-5-2017 02:27 PM
Jgnle sedih2 bling.  Yg pergi kite lepaskan pergi jgn tahan dlm diri.  Pepun alfatihah buat mak  ...

dulu Mod Mimie mak dia meninggal bbrp hari nak raya, aku baca dia hapdate setiap hari, airmata gugur terasa sgt...
mmglah yg dah pergi tu kita kena lepaskan tapi utk anak yg banyak habiskan masa dgn mak ni, kenangan dia kuat sgt, even kau tengok kain burukpun kau akan ingat pada mak.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2017 02:31 PM | Show all posts
sebu1 replied at 25-5-2017 02:29 PM
Aku katup sendiri le. Sibuk kamu fitnah laki aku dari dulu    bulan pose ni nanti jgn fitnah  ...

sebab dia teringin nak jd laki org tapi sampai la.......bujeng
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
maannakautauu replied at 25-5-2017 02:28 PM
ah si blingg Nee hang jangan layan Kan sangat...drama queen lebih.......

Manak mak kamu ade lagi x? If X de alfatihah juge untuk parents manak.  Emak bape X bersalah dan X de kene mengene jike anaknye X brp betul bile dewasa.  If parents kamu masih hidup manak.  Moge semuenye sihat sentiase  
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:33 PM | Show all posts
Sasha replied at 25-5-2017 02:29 PM
dia nak jd org pertama sambut uoolss semua

tu la harap die jugak org pertama bangun sahur nnti

selamat menyambut ramadhan buat smod sha

maaf jika meols ade tersalah kata sepanjang berposting di bod FD dan lain2 bod





Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:35 PM | Show all posts
sebu1 replied at 25-5-2017 02:29 PM
Aku katup sendiri le. Sibuk kamu fitnah laki aku dari dulu    bulan pose ni nanti jgn fitnah  ...

Hang Yang dengan relanya membuka ruang utk laki hang difitnah dgn mengsiyalkan kimakkan mulut hang...last last hang tuduh orang lain fitnah laki hang????
Harlowwwwwwwwww

Many a time hang siyalll kimakkkan orang lain dan  bila orang lain Tanya...laki hang berdiam membatu diri sahaja???? Tak menegah jauh sekali menegur hang????...kenapa hang membisu sebum???? Ini bukan namanya hang me fitnah laki hang sendirik kah???

Hang jawab Yang ini dulu...


Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_blingblings replied at 25-5-2017 02:30 PM
dulu Mod Mimie mak dia meninggal bbrp hari nak raya, aku baca dia hapdate setiap hari, airmata gug ...

Iye bling. Belum kene kat aku.  Cume aku nk tenangkan hati kamu je tu aku buat ayat tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2017 02:37 PM | Show all posts
Sasha replied at 25-5-2017 02:25 PM
Jgn sedih ..yg pergi ttp dah pergi. Sedekahkan alfatiha selalu

semenjak dua menjak ni perasaan tu sedih sgt, teringat dlm bbrp tahun kebelakangan ni mak dah tak boleh masuk dapur (I dan husband tak kasi sbb takut dia cedera) bila hampir waktu berbuka dia gagah juga pergi angkut pinggan dgn tangan terketar-ketar tu susun kat atas meja, letak sudu, atur gelas...sebab dia puasa dgn diabetis lagi tangan tu mengeletar, nak tegur takut tersinggung..kdg-kdg tu biarlah dia buat apa-apa yg dia rasa dia mampu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.090903s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list