Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
30812
View
2475
Reply

Sembang2 Ramadhan & Selamat Hari Raya 2017

 Close [Copy link]

Author: cmf_blingblings       Show all posts   Read mode

Post time 25-5-2017 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
intan_smsb replied at 25-5-2017 03:37 PM
yg pattern mcm ni pun aku ade ikut amek dr ig kwn aku tu
tp pattern ni org dlm pic tu da pki tuk  ...

Ni gambar sape
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
MyNameIsIris replied at 25-5-2017 03:36 PM
haa betul... kalau boleh i cari macam ni

Baju bawah ni besar. X minat fesyen ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
maannakautauu replied at 25-5-2017 03:32 PM
Hang pakai apa pun memang hauk...lain ler manak...pakai apa pun menjadik...Bak kata rezalmann....m ...

Raye ni kamu pakai fesyen ape manak
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
intan_smsb replied at 25-5-2017 03:05 PM
ooo manak nk bgthu yg manak beli baju kat butik la ni

Merate dia pi beli baju    
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 04:48 PM | Show all posts
sebu1 replied at 25-5-2017 04:39 PM
Raye ni kamu pakai fesyen ape manak

baju raya mannak camni

il_570xN.816619140_on2v.jpg


Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
MyNameIsIris replied at 25-5-2017 04:48 PM
baju raya mannak camni

Kahkah   
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
MyNameIsIris replied at 25-5-2017 04:48 PM
baju raya mannak camni

Irissss aku free ni dah kat rumah.  Nak tgk baju raye
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
sebu1 replied at 25-5-2017 04:50 PM
Irissss aku free ni dah kat rumah.  Nak tgk baju raye

Ni sebu

IMG_7829.JPG
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
MyNameIsIris replied at 25-5-2017 04:55 PM
Ni sebu

Amboi editttt    
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 04:57 PM | Show all posts

hahhaa tapi rasa kalau ada kenalan masuk thread ni mesti kenal
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
MyNameIsIris replied at 25-5-2017 04:55 PM
Ni sebu

Cantikkkkk.!!! Walau teruk gaye editnye . Baju raya aku kain dia x selembut ni kut. Ni satin eh?
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 04:58 PM | Show all posts
sebu1 replied at 25-5-2017 04:57 PM
Cantikkkkk.!!! Walau teruk gaye editnye  . Baju raya aku kain dia x selembut ni kut. Ni satin eh ...

wakakakakakak........ saja ku tepek juga part pegang tangan laki tu....
tak... ni kain cotton
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
MyNameIsIris replied at 25-5-2017 04:58 PM
wakakakakakak........ saja ku tepek juga part pegang tangan laki tu....
tak... ni kain cotton

X jadi berpisah eh. .syukur alhamdulillah. Raye ni moge lebih bahagie    nanti kite jumpe kite pakai kebaye nak??
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
MyNameIsIris replied at 25-5-2017 04:57 PM
hahhaa tapi rasa kalau ada kenalan masuk thread ni mesti kenal

Thred ni hujung dunie letaknya. Kalau CI tu lainle
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
MyNameIsIris replied at 25-5-2017 04:55 PM
Ni sebu

Tang dada ni longgar ye   aku rase mcm kebaye aku agak ketat siket Tang Perut pun. Cume bawah perut ke bawah dia mengembang baju tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 05:11 PM | Show all posts
sebu1 replied at 25-5-2017 05:01 PM
X jadi berpisah eh. .syukur alhamdulillah. Raye ni moge lebih bahagie    nanti kite jumpe kite p ...

ramai tak menyokong dari menyokong sebu... lagipun dah pindah rumah. kurang dah kekusutan dulu tu...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2017 05:11 PM | Show all posts
maannakautauu replied at 25-5-2017 03:40 PM
Nee kalau ziarah kubur...very the nice...blend well with flowers atas kubur...corak nye....
{:1_5 ...

erk????? ...tak ketat sgt ke, nanti duduk prappp
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 05:12 PM | Show all posts
sebu1 replied at 25-5-2017 05:08 PM
Tang dada ni longgar ye   aku rase mcm kebaye aku agak ketat siket  Tang Perut pun. Cume b ...

masa ni kurus so tak ketat... tapi kalau pakai sekarang, memang ngam-ngam body menyarung je....
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 05:14 PM | Show all posts
Selamat menyambut bulan ramadhan..tingkatkan amalan kita bulan ini.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
MyNameIsIris replied at 25-5-2017 05:11 PM
ramai tak menyokong dari menyokong sebu... lagipun dah pindah rumah. kurang dah kekusutan dulu tu. ...

Jgnle berpisah. Ape kate tambah anak lagi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
2.772646s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list