Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
30807
View
2475
Reply

Sembang2 Ramadhan & Selamat Hari Raya 2017

 Close [Copy link]

Author: cmf_blingblings       Show all posts   Read mode

Post time 25-5-2017 03:15 PM | Show all posts
sebu1 replied at 25-5-2017 03:05 PM
Aku cube ss untuk kebaye. Tak sanggup aku tersembul semue terus beli s

alaa x pelah pose ni susut lah nanti
aku kdg2 blh susut jgk
baju yg da ditempah nnti mesti ade yg longgar
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:15 PM | Show all posts

kena edit dulu
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:15 PM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 25-5-2017 03:11 PM
patut campak duduk kat batu caves sini

Dah di campak kat sana tak tau berape kali. Tapi kena reject. Di hantar balek kat porem FD....





huhuhu pak manap..... 7 set kavadeyyyy  

Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:15 PM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 25-5-2017 03:13 PM
cuba hang ss sikit part mana aku habaq HALAL?

So Dah tegur sebum Kah belum???? Atau takut kena kimakk pulak dgn Dia????





Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
intan_smsb replied at 25-5-2017 03:14 PM
kak bling kalau brocade mcm ni kainnyemcm berkilat sikit, kwn i ade jual kwn brocade ni kt ig


...

Cantiknyeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:17 PM | Show all posts
maannakautauu replied at 25-5-2017 03:12 PM
Lavatory slipper manak kat rumah harga RM150... boleh dapat kurung hang rupanya???

Hmmmmm

lagu ni seswaiii untuk jiwa hang mannak


[youtube]OOAsmbCIqLo[/youtube]


selamat berhiburrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
MyNameIsIris replied at 25-5-2017 03:15 PM
kena edit dulu

Baju tu dipakai dibadan ke atau yg digantung yunk yg pakai badan lg lawa le tp jgn tunjuk muke takat leher je bahaye tunjuk muke kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:19 PM | Show all posts
cmf_blingblings replied at 25-5-2017 03:12 PM
relaxlah, melambak dah dia beli pong...aku ni dok pulau, bukan ada banyak pilihan melainkan pi KL  ...

Dgn sepantas kilat kaberline...of course he did.....


Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:19 PM | Show all posts
intan_smsb replied at 25-5-2017 03:14 PM
kak bling kalau brocade mcm ni kainnyemcm berkilat sikit, kwn i ade jual kwn brocade ni kt ig


...

cantiknye..boleh tak kasi IG kawannye
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:19 PM | Show all posts
Monafake2 replied at 25-5-2017 03:15 PM
Dah di campak kat sana tak tau berape kali. Tapi kena reject. Di hantar balek kat porem FD....{:1_ ...

warga batu caves pun tak mengaku umat


tu yang dok terperosok kat stor mall tu dan berkhayal mall tu banglo dia
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:20 PM | Show all posts
sebu1 replied at 25-5-2017 03:18 PM
Baju tu dipakai dibadan ke atau yg digantung yunk  yg pakai badan lg lawa le  tp jgn tunjuk ...

yang digantung dah takde.... pakai di badan. tu yang nak kena edit kaw-kaw tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:21 PM | Show all posts
singlemum_4 replied at 25-5-2017 03:19 PM
cantiknye..boleh tak kasi IG kawannye

Duit sewa rumah tuh put aside duluk...jangan menggatal nak ambik order jerk.....


Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
MyNameIsIris replied at 25-5-2017 03:20 PM
yang digantung dah takde.... pakai di badan. tu yang nak kena edit kaw-kaw tu

Okeee mesti cantikkk. Nanti kena standby le atau jgn tepek sekejap. Aku kat site ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2017 03:23 PM | Show all posts
intan_smsb replied at 25-5-2017 03:14 PM
kak bling kalau brocade mcm ni kainnyemcm berkilat sikit, kwn i ade jual kwn brocade ni kt ig


...

panas rasanya kain ni, tebal sgt
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:24 PM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 25-5-2017 03:10 PM
ingat nak beli kurung doll sedondon dengan anak dara i
last year i beli rm140 je kalau tak silap. ...

kurung doll tu mcm mna iris??
mcm peplum ke?
klu rm140 tu murah la
meols tgk skrg baju yg cantik2 cecah rm250 ke rm300


Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:24 PM | Show all posts

Pecah pintu Harus di edit...


Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
intan_smsb replied at 25-5-2017 03:24 PM
kurung doll tu mcm mna iris??
mcm peplum ke?
klu rm140 tu murah la

Aku X minat fesyen besar2 gini.  Org mengandung cantik pakai ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:26 PM | Show all posts
intan_smsb replied at 25-5-2017 03:24 PM
kurung doll tu mcm mna iris??
mcm peplum ke?
klu rm140 tu murah la

Ada rupa ada harga...kalau setakat RM140 utk kurung...kain jenis pakai sekali boleh buang....


Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
sebu1 replied at 25-5-2017 03:04 PM
S bg saiz org bdn gergasi sha

Ooh      haha tipu lah
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:28 PM | Show all posts
singlemum_4 replied at 25-5-2017 03:19 PM
cantiknye..boleh tak kasi IG kawannye

ni u ig nye cuba la follow
i pun suke cuci2 mata tgk kain2 die


lolysta.jpg
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087417s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list