Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
30903
View
2475
Reply

Sembang2 Ramadhan & Selamat Hari Raya 2017

 Close [Copy link]

Author: cmf_blingblings       Show all posts   Read mode

Post time 25-5-2017 03:08 PM | Show all posts

kan... nanti i tepek baju i tu kat sini
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2017 03:08 PM | Show all posts
maannakautauu replied at 25-5-2017 03:00 PM
17 pasang baju melayu manak dari butik qameela kat sacc mall tuh...awat????

aku nak baju kurung songket cream karer tu, hadiahkan aku sepasang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2017 03:09 PM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 25-5-2017 03:08 PM
kan... nanti i tepek baju i tu kat sini

okies....mesti santik
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:09 PM | Show all posts
sebu1 replied at 25-5-2017 03:05 PM
Aku cube ss untuk kebaye. Tak sanggup aku tersembul semue terus beli s

Hang tersembul sebab hang sumbat kapas many many...macam ler Tak tahu.....


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2017 03:10 PM | Show all posts
alamak....aku lupa nak tempah baju Melayu baru utk daddy Gayah, harap apek tu terima lagi...matilah
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:10 PM | Show all posts

Yes. Semua tau. Ini playground Pak Manap untok layan syiok sendiri. Kat mana lah kalau tak kat FD sini.....lejenFD banmmer since 2007


Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:10 PM | Show all posts
intan_smsb replied at 25-5-2017 02:52 PM
baju raya tahun ni mcm mna pulak iris

ingat nak beli kurung doll sedondon dengan anak dara i
last year i beli rm140 je kalau tak silap... oklah sebab butik famous-famous jual cecah rm200 k....
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
mamamia13 replied at 25-5-2017 02:23 PM
selamat menyambut bulan ramadan

Selamat menyambut Ramadan mamamia. Meh joing borak meh
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:10 PM | Show all posts
cmf_blingblings replied at 25-5-2017 03:08 PM
aku nak baju kurung songket cream karer tu, hadiahkan aku sepasang

Hang nak letak maruah laki hang kat mana????


Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
MyNameIsIris replied at 25-5-2017 03:08 PM
kan... nanti i tepek baju i tu kat sini

Nak tengok jugeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:11 PM | Show all posts
Monafake2 replied at 25-5-2017 03:01 PM
Dia sudah naik wel wel  lah sis.......

patut campak duduk kat batu caves sini
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
maannakautauu replied at 25-5-2017 03:09 PM
Hang tersembul sebab hang sumbat kapas many many...macam ler Tak tahu.....

{: ...

Ikutleeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:12 PM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 25-5-2017 03:10 PM
ingat nak beli kurung doll sedondon dengan anak dara i
last year i beli rm140 je kalau tak silap. ...

Lavatory slipper manak kat rumah harga RM150... boleh dapat kurung hang rupanya???

Hmmmmm


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2017 03:12 PM | Show all posts
maannakautauu replied at 25-5-2017 03:10 PM
Hang nak letak maruah laki hang kat mana????

relaxlah, melambak dah dia beli pong...aku ni dok pulau, bukan ada banyak pilihan melainkan pi KL nun cari baju raya, tak kuasa, melainkan sekarang ni beli online, masalahnya saiz
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:13 PM | Show all posts
maannakautauu replied at 25-5-2017 03:09 PM
Hang tersembul sebab hang sumbat kapas many many...macam ler Tak tahu.....

{: ...

kan kan kan....windu dgn sebu kan. Excited bila sebu masuk porem. Terus terjah......tak henti2.  Hahahaha....


Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:13 PM | Show all posts
maannakautauu replied at 25-5-2017 03:06 PM
Carut ber sebab dihalalkan...fatwa laki baru hang  Kah????

cuba hang ss sikit part mana aku habaq HALAL?

Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:14 PM | Show all posts
cmf_blingblings replied at 25-5-2017 03:06 PM
I suka kain songket tu, ke broket?

kak bling kalau brocade mcm ni kainnyemcm berkilat sikit, kwn i ade jual kwn brocade ni kt ig





Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:14 PM | Show all posts

which is heavier...a kilogram of kapas or a kilogram of iron???


Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh rospinki meh join borak.  Selamat menyambut bulan Ramadan buat kamu rospinki.  Aku 0 -0 X de gaduh2 atau dendam dah. Alfatihah juge buat arwah ibu kamu rospinki
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:14 PM | Show all posts

masa tu kurus sangat.... baru lepas miscarriage.. skrg pakai balik baju tu ketat.. nak lipat tangan pun tak boleh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.099502s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list