Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
30916
View
2475
Reply

Sembang2 Ramadhan & Selamat Hari Raya 2017

 Close [Copy link]

Author: cmf_blingblings       Show all posts   Read mode

Post time 25-5-2017 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
sebu1 replied at 25-5-2017 02:49 PM
Kebaye aku beli saiz s tapi kurung modern aku beli saiz ss

Waaa kurus u sebu size s
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2017 03:00 PM | Show all posts
intan_smsb replied at 25-5-2017 02:58 PM
kak bling tu cubaan die yg ke brp kali ntah sebab nk promot mary kay kat sy
sebelum ...

ooohhhh, kalau gitu mmg wajiblah ditolak, ada agenda tersembunyi
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:00 PM | Show all posts
intan_smsb replied at 25-5-2017 02:55 PM
qameela????

who rrrr yussss???

17 pasang baju melayu manak dari butik qameela kat sacc mall tuh...awat????


Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:01 PM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 25-5-2017 02:44 PM
hamboiii mulut kimak orang kemahen ye mannak....

Dia sudah naik wel wel  lah sis.......


#sewel7tingkat


Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:01 PM | Show all posts
sebu1 replied at 25-5-2017 02:49 PM
Kebaye aku beli saiz s tapi kurung modern aku beli saiz ss

heyyy sebu kecik je badan ko
ntah2 lebih kurang aku je sebu
ni klu manak baca ni bergetar jiwa die ni nnti

Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_blingblings replied at 25-5-2017 02:57 PM
Sasha, nanti boleh highlight kasi warna biru, thank you

Ok2 nanti i cat kaler biru
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:02 PM | Show all posts
Sasha replied at 25-5-2017 02:59 PM
Waaa kurus u sebu size s

Dia physical memang kurus...tapi bila timbang...tetap berat...






















Berat dosa......



Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:03 PM | Show all posts
maannakautauu replied at 25-5-2017 02:52 PM
Harlowwwwwwww tengok leg ler.........itu milik sebum ok..........Dia Yang Dah patent kedua istilah ...

sebu dan forumer lain baik je kat sini... takde nak mencarut-carut tanpa sebab... hang suka provoke orang sana sini, hang ingat depa takdak perasaan? lainlah hang... hang cuma ada 1 je perasaan.... DENGKI!

hang dok jatuh hukum orang kat bod FD ni, repeat-repeat ayat sama orang mencarut kimak kafirkan orang segala lepas tu mendayuskan laki orang... hang tu kat bod CI sana tukaq baju mat rempit carut-carut kan orang... nak dayuskan siapa pulak mannak? bapak hang ka atau diri hang sendiri? opkos forumer sini carutkan hang balik!! hilang ingatan lettew.....

sian mak pak hang... depa harapkan doa dari hang tapi hang bz melayan perasaan dengki hang kat orang lain. kalau kat luaq sana orang buli hang... apa salahnya kat sini hang bebaik dengan orang. kalau hang baik, ramai orang nak kawan... silap-silap sanggup pi sana lawat hang tau...


ahhh nasihat pun tak gune makhluk sekor ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Sasha replied at 25-5-2017 02:59 PM
Waaa kurus u sebu size s

S bg saiz org bdn gergasi sha
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:04 PM | Show all posts
Monafake2 replied at 25-5-2017 02:59 PM
sebut lagi pasal laki orang.
Ish ish ishhhh....kenangan lama menusuk ke jiwa ke pak manap????Den ...

Yelah yelah nanti manak sebut laki hang pulok....

7 set
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:05 PM | Show all posts
maannakautauu replied at 25-5-2017 03:00 PM
17 pasang baju melayu manak dari butik qameela kat sacc mall tuh...awat????

ooo manak nk bgthu yg manak beli baju kat butik la ni


Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
intan_smsb replied at 25-5-2017 03:01 PM
heyyy sebu kecik je badan ko
ntah2 lebih kurang aku je sebu
ni klu manak baca ni bergetar j ...

Aku cube ss untuk kebaye. Tak sanggup aku tersembul semue terus beli s
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:05 PM | Show all posts
Ada satu fonen kertu tak laku laku...cuba menyelit kat sini. Kesiannnn. Huhuhu....



Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:06 PM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 25-5-2017 03:03 PM
sebu dan forumer lain baik je kat sini... takde nak mencarut-carut tanpa sebab... hang suka provok ...

Carut ber sebab dihalalkan...fatwa laki baru hang  Kah????


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2017 03:06 PM | Show all posts
intan_smsb replied at 25-5-2017 03:05 PM
ooo manak nk bgthu yg manak beli baju kat butik la ni

I suka kain songket tu, ke broket?
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:06 PM | Show all posts
cmf_blingblings replied at 25-5-2017 03:00 PM
ooohhhh, kalau gitu mmg wajiblah ditolak, ada agenda tersembunyi

yela kak elok2 kite mmg nk cuba produk tu terus jadik takut dan x berani

sy pikir payah nk dptkan stok je, nnti nk order kne cari org yg sma

klu kite pki 1-2 produk die je tkpe nnti semua pun die srh terai

da la harga blh tahan mahal, elok la sy beli dr guardian, watson je da tentu senang nk cari bila da abes nnti
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 25-5-2017 02:43 PM
saya juga ambil kesempatan ini untuk mengucapkan selamat menyambut ramadhan al-mubarak dan selamat m ...

Samele kite cik pretty
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:07 PM | Show all posts
Monafake2 replied at 25-5-2017 03:05 PM
Ada satu fonen kertu tak laku laku...cuba menyelit kat sini. Kesiannnn. Huhuhu....

This is my playground...


Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:07 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 25-5-2017 02:43 PM
saya juga ambil kesempatan ini untuk mengucapkan selamat menyambut ramadhan al-mubarak dan selamat m ...

salam ramadhan sis....
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:07 PM | Show all posts
maannakautauu replied at 25-5-2017 03:04 PM
Yelah yelah nanti manak sebut laki hang pulok....

7 set

dah tau dah....kerana hanya itu saja Pak Manap mampu. sebut laki orang. fonen kertu foreber alone. hahahaha


7set 7tingkat sewel


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090574s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list