Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
30704
View
2475
Reply

Sembang2 Ramadhan & Selamat Hari Raya 2017

 Close [Copy link]

Author: cmf_blingblings       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 25-5-2017 02:47 PM | Show all posts
intan_smsb replied at 25-5-2017 02:46 PM
kak bling cik surie ke???
meols pn pnh order dgn die dlu

bukan, ada yg jual mekap mary kay tu sapa tah nama dia...lupalah
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
intan_smsb replied at 25-5-2017 02:45 PM
tula aku tengok baju ni berkenan pulak
tp tang dada tu ketat sangat pulak
klu x slp kau punye tu ...

Kebaye aku beli saiz s tapi kurung modern aku beli saiz ss
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:49 PM | Show all posts
cmf_blingblings replied at 25-5-2017 02:31 PM
sebab dia teringin nak jd laki org tapi sampai la.......bujeng

Aikkkkkk sedang sedih hiba pilu masih sempat menyempat lagik.....bergurau????

Betul Tak manak cakap???...hang memang drama queen FD???


Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
intan_smsb replied at 25-5-2017 02:33 PM
tu la harap die jugak org pertama bangun sahur nnti

selamat menyambut ramadhan buat smod sha ...

mesti punya tuh. X nak bg can kat org lain pun

Selamat berpuasa utk intan juga dan semua warga Fd, mana yg i x sempat reply kat thread borak sbelum ni mcm bling2, sm, mya, dendruf, selamat berposa utk uolss dan semua. I dan nak reply satu2 sbb byk kojer.   Oh i x pernah amik ati dan simpan dendam kat sesapa pun. Forum jer kan.  
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:50 PM | Show all posts
cmf_blingblings replied at 25-5-2017 02:47 PM
bukan, ada yg jual mekap mary kay tu sapa tah nama dia...lupalah

ooo mebi sy x kenal tu

ckp psl mary kay, tadi kat fb ade member wish besday sy

lpstu katanye nk bagi hadiah, tp mmg thu die seller mary kay

trs sy kata klu hadiah mary kay sy x nak lah kejam tk ckp cmtu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2017 02:50 PM | Show all posts
sebu1 replied at 25-5-2017 02:46 PM
Trend fesyen ala saloma juge sekarang ni khen

aku nak pakai/recycle baju mak aku masa raya nanti serba putih, raya sini tiga beranak, then after solat raya nak singgah lagi kubur mak walaupun dah selalu singgah, then baru balik kg jumpa abang-abang dan kakak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2017 02:51 PM | Show all posts
maannakautauu replied at 25-5-2017 02:49 PM
Aikkkkkk sedang sedih hiba pilu masih sempat menyempat lagik.....bergurau????

Betul Tak manak c ...

bergurau dgn hang jek
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:52 PM | Show all posts
sebu1 replied at 25-5-2017 02:47 PM
Dada mmg ketat intan fesyen gini. Baju aku pun same.  Tp gambar ni baju dia x labuh sgt.  Cantik j ...

ni pesen dulu2 kan die up balik
tu la klu ade mggu depan kat sacc mall aku nk beli
ko beli tu brp? bwh rm100 ke atau atas lg
karang aku kne tipu mahal sgt plk
then kain ko, jenis kain apa? satin ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:52 PM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 25-5-2017 02:44 PM
hamboiii mulut kimak orang kemahen ye mannak....

Harlowwwwwwww tengok leg ler.........itu milik sebum ok..........Dia Yang Dah patent kedua istilah tersebut dalam board ini.....





Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2017 02:52 PM | Show all posts
intan_smsb replied at 25-5-2017 02:50 PM
ooo mebi sy x kenal tu

ckp psl mary kay, tadi kat fb ade member wish besday sy

jgnlah kejam sgt...ambik ajalah, pastu kalau tak suka sedekah pd suka, adoi
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:52 PM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 25-5-2017 02:43 PM
baju raya i tahun lepas tapi i ada songket-songket tampal

baju raya tahun ni mcm mna pulak iris
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:53 PM | Show all posts
singlemum_4 replied at 25-5-2017 02:42 PM
lagi ramai lagi best..errrr tu ada kumbang sekor tu tak pyh lah ajak kan

kumbang tu bukan berani nye nk bersua muka

kang cakap banyak kang sentap die
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:53 PM | Show all posts
intan_smsb replied at 25-5-2017 02:52 PM
ni pesen dulu2 kan die up balik
tu la klu ade mggu depan kat sacc mall aku nk beli
ko beli tu br ...

Teringat sac mall...tingat qameela....


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2017 02:54 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 25-5-2017 02:43 PM
saya juga ambil kesempatan ini untuk mengucapkan selamat menyambut ramadhan al-mubarak dan selamat m ...

selamat berpuasa
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:55 PM | Show all posts
sebu1 replied at 25-5-2017 02:42 PM
Gambar bawah tu kerongsang dia pun aku beli gitu ade 3 bentuk pun mcm tu

kerongsang mcm tu kt jln tar banyak
tahun bila ntah adik aku beli utk bju kurung die
aku suke yg jenis klasik2 ni


Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:55 PM | Show all posts
maannakautauu replied at 25-5-2017 02:53 PM
Teringat sac mall...tingat qameela....

qameela????

who rrrr yussss???
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:56 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 25-5-2017 02:43 PM
saya juga ambil kesempatan ini untuk mengucapkan selamat menyambut ramadhan al-mubarak dan selamat m ...

salam menyambut ramdhan jugak pretty
samalah lah kami pun miohon maaf jika ade tersalah kata sepanjang di porem
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2017 02:57 PM | Show all posts
Sasha replied at 25-5-2017 02:50 PM
mesti punya tuh. X nak bg can kat org lain pun  

Selamat berpuasa utk intan juga dan semu ...

Sasha, nanti boleh highlight kasi warna biru, thank you
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:58 PM | Show all posts
cmf_blingblings replied at 25-5-2017 02:52 PM
jgnlah kejam sgt...ambik ajalah, pastu kalau tak suka sedekah pd suka, adoi

kak bling tu cubaan die yg ke brp kali ntah sebab nk promot mary kay kat sy
sebelum ni penah jugak tapi sy tolak, sebab da bbrp kawan2 sy terjebak dgn die siap pegi event da mcm MLM



Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:59 PM | Show all posts
maannakautauu replied at 25-5-2017 02:25 PM
Hang, laki Dah beli rantai mangga kapal utk mangga mulut hang waktu ramadhan nanti Tak sebum????
...

sebut lagi pasal laki orang.
Ish ish ishhhh....kenangan lama menusuk ke jiwa ke pak manap????Dendam kesumat pada isteri2 & sang suami2 7set 7lapis masih menebal di hati ke.



Kesiannnn....kena rejectdgn wanita sampai jadi gila isim sewel 7 tingkat  







Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.130140s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list