Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
30724
View
2475
Reply

Sembang2 Ramadhan & Selamat Hari Raya 2017

 Close [Copy link]

Author: cmf_blingblings       Show all posts   Read mode

Post time 7-7-2017 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
kautaumana replied at 7-7-2017 11:55 AM
oit @sebu1 camni aku memang kesian jugak kat ko ni sebab jadi camni, apa masalah kau aku taknak lah  ...

Bg i xde salahnya dgn pandangan sebu. Dah namanya forum mestilah masing2 ada pandangan masing2 berdasarkan apa yg yg dicerita oleh TT..samada u suka ke tak..u cannot force ppl ikut cara u berfikir. Biar TT yg menilai mana yg baik utk dia.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2017 12:20 PM | Show all posts
sebu1 replied at 7-7-2017 12:17 PM
Jantan ke kamu sorry mmg cara meroyan kamu  mcm perempuan

fokus to the issue ok. dah tau tersalah langkah pretend ego melangit jugak kau pilih


amcam tuduhan aku ni SM tak nak ulas? memang la aku ni kasar sound2 kau tu tapi kalau kau tengok sudut yg lain aku ni tengah selamatkan kau dari bermusuhan dengan SM tu, dah la kau selamber je tuduh dia, sindir dia, pon ko nak EGO pertahankan tuduhan salah kau tu. kalau dah tau hal sebenar pon ko masih nak alih perhatian

apa punya hati busuk la ko ni @sebu1 udoh2 la tu apsal la ko dendam over sangat kat SM tu.. apa hinanya dia kat mata kau tu sampai jadi tahap camni?








Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2017 12:21 PM | Show all posts
Monafake2 replied at 7-7-2017 12:19 PM
Alaaa...pasal MN nick tu bior lah org nak kata. Masing2 ada pendapat mereka sendiri....you tell th ...

Baik Boss aku folo, sorry ter drag pulak ..


Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2017 12:21 PM | Show all posts
Deidra replied at 7-7-2017 12:19 PM
Camnilah tuan,tugas kita hanya menegur atas dasar tanggungjawab kita sesama islam. Tpi utk menguba ...

Boleh and noted. OK aku stop. Thanks @Deidra



Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2017 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 7-7-2017 12:17 PM
hishh lantakla korg  nk jadi apa..aku speku tu aku sorg2 jah..cud be any1 else. hbis situ jer..aku t ...

Aku dpt tahu pun bukan berdasarkan ayat kamu je rospinki.  Bukan semate dari kamu oke.  Yg lain tu  aku rahsiekan.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2017 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Sasha replied at 7-7-2017 12:20 PM
Bg i xde salahnya dgn pandangan sebu. Dah namanya forum mestilah masing2 ada pandangan masing2 ber ...

Pelik aku tengok dia meroyan sibuk sha. Dia x puas hati ttg u pun dah lame aku tgk
Siap tag sha lagi. Marah thread dia dulu kene lock x hilang. Dasar sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2017 12:24 PM | Show all posts
kautaumana replied at 7-7-2017 12:21 PM
Boleh and noted. OK aku stop. Thanks @Deidra

My great pleasure...
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2017 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
kautaumana replied at 7-7-2017 12:20 PM
fokus to the issue ok. dah tau tersalah langkah pretend ego melangit jugak kau pilih



Aku x dendam dgn kamu ni ngok tapi kamu tu serang aku. Cilake sgt khen
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2017 12:27 PM | Show all posts
Sasha replied at 7-7-2017 12:20 PM
Bg i xde salahnya dgn pandangan sebu. Dah namanya forum mestilah masing2 ada pandangan masing2 ber ...

Alang2 ko ada sini @Sasha hang tengok la IP si @singlemum_4 tu dengan ID aku ni memang sah2 la berlainan tempat tu je nak ko bgtau kat semua. Nanti free2 je dosa sampai bila2 menuduh melulu, kot kena kat aku ni takda hal cuma aku kesian kat si @singlemum_4 tu manjang je kena, dah la kena kat manak melantun lantun ni kena tuduh yg sah2 dia buat

Tu jer



Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2017 12:30 PM | Show all posts

Resepi mudah aje Pak Manapsewel ....aku bagi k.

1. Dok depan screen computer
2. lepas tu bukak porem FD
3. Baca ape ...Lejen/Otai FD tulis.....Melalak lalak pekik, Berguling guling tawa, berlendir lendir otak hijo keluayy.

4. Sambil baca makan popcorn...kruk kruk kruk. Dap dap dap.....
5. Itu lah resepi SAMBAL SEWEL






Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2017 12:33 PM | Show all posts
Monafake2 replied at 7-7-2017 12:30 PM
Resepi mudah aje Pak Manapsewel ....aku bagi k.

1. Dok depan screen computer

Sis memang kretip
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2017 12:36 PM | Show all posts

kretip merepek ....

Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2017 12:38 PM | Show all posts
Monafake2 replied at 7-7-2017 12:30 PM
Resepi mudah aje Pak Manapsewel ....aku bagi k.

1. Dok depan screen computer

jemu lah sambal sewel hari2 kalau jenis malas masak ye dok ulang menu sama hari2

cari la masakan lain pls


Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2017 12:39 PM | Show all posts
@Deidra alang2 standby lah rumah baru Sembang Syawal
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2017 12:40 PM | Show all posts

a/s/l pls PM PM PM


Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2017 12:46 PM | Show all posts
maanaakautau replied at 7-7-2017 11:11 AM
Parking nick dulu.....masjid assyakirin KLCC Dah memanggil......

Ok pak manapp...while you are parking here pegi sholat Jumaat...aku letak video ini.
Ini video DivaAA.
Pegi umrah dah 10 kali.
Kat IG tiap waktu sholat tak lupa. Kasi reminder pada followers dia yg berbillionnn2

Tapi tetap SEWEL & saiko. Macam sapa ehhh



Perhatian...hati2 video boleh buat kita fening. Lower your volume.
DivaAA terpekik terlolong macam Pondan lejen otai FD








Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2017 12:47 PM | Show all posts

no no no....



Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2017 12:50 PM | Show all posts
Dah page 100. Sis bukak thread baru....


@Deidra
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2017 12:51 PM | Show all posts
boring nye tred ni..

kemon guys....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085599s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list