Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
26965
View
1399
Reply

[TVN] New Journey To The West Season 4 - Eng Sub is Up

[Copy link]

Author: Syik_Gojet       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 19-5-2017 02:01 PM | Show all posts
kaeda replied at 19-5-2017 01:35 PM
Hahaha,suwon sebut ayat keramat die jiwon as director tergelak..bengong jiwon,kesian suwon..

Vi ...

hobi dia suka buat jiwon rasa annoyed..
jiwon jenis cpt sentap.. lagi la dia suka usik.. hahaha..

tu la tgk preview lets eat dinner pun mcm tu gak.. pas dia usik jiwon, dia nyorok belakang mc takut kena pukul.. huhu..

masa fan sign smlm, jiwon dpt toy belon bentuk duck.. y bila kita tekan nanti keluar belon sabun...
beria je dia tayang kt suwon..pastu dok hala belon tu kt suwon saja nak kasi suwon rasa annoyed..


then ada lagi satu video, jaijin dok main sausage besar.. duckie dok sebelah jaijin.. dia rasa annoyed..
dia rampas sausage tu.. tak bagi jaijin ambik..pastu p pas kt belakang.. 1st time kot aku tgk duckie naik hangin mcm tu..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 19-5-2017 02:01 PM
hobi dia suka buat jiwon rasa annoyed..
jiwon jenis cpt sentap.. lagi la dia suka usik.. hahaha.. ...

Betol,mmg hobi..dari start debut pun..teringat video lama aku tgk..duduk dekat satu meja semua mengadap kamera..suwon jiyong jiwon jaeduck jaijin (geng jwalk aku tak ingat sgt kedudukan dorg),suwon annoy jiwon..marah jiwon,jiyong tukang gelak nak join suwon takut kena hempuk sbb muka jiwon membara sgt  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-5-2017 02:31 PM | Show all posts
Star_el replied at 19-5-2017 01:28 PM
aku dh dpt notification kt vlive td haha
Worth it tak agaknya dvd the making tu? Aku bukan nak ph ...

beb.. tak silap aku minah ni ada video kids in busan dgn sub..
dia ckp boleh private msg dia kalu nak.. aku tak de twitter..
apa kata ko tanya dia.. then leh share sama2.. hehe..
ni twitter dia
HoonyNaekko
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-5-2017 02:38 PM | Show all posts
kaeda replied at 19-5-2017 02:09 PM
Betol,mmg hobi..dari start debut pun..teringat video lama aku tgk..duduk dekat satu meja semua men ...

dlm diam2.. sekali dia leser....
member lain pun dia ada usik gak..
tp jiwon paling byk sekali pasal reaction jiwon selalunya lawak..

ni gambar utk photobook.. ayat tulis bermaksud "Everything that was like a dream in the past now feels real."


nway.. jaijin tukar rambut kaler hitam balik.. aku rasa dlm byk2 member dia paling byk kali tukar kaler... tak takut lak rambut rosak..


G1 dgn simbol 1Kyne dia tu..








Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 19-5-2017 02:38 PM
dlm diam2.. sekali dia leser....
member lain pun dia ada usik gak..
tp jiwon paling byk sekali p ...

Handsome boys pun ade jiwon angkat kaki jgak kat suwon,aku baru teringat  

Jaijin paling manly rambut hitam,goshh..

Ni la simbol nya..aku baru tau  
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 03:03 PM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 19-5-2017 02:01 PM
hobi dia suka buat jiwon rasa annoyed..
jiwon jenis cpt sentap.. lagi la dia suka usik.. hahaha.. ...

kan aku pun tgk vid tu pastu rasa wow garangnya abang Jaeduck
mesti annoyed gila sampai jaejin pun tunduk redha je kena rampas sosej dia bwahaha
Gamaknya bengang apa tah sampai bwk ke malam lalu memetik gitar dan menyanyi kesorangan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-5-2017 03:04 PM | Show all posts
kaeda replied at 19-5-2017 02:41 PM
Handsome boys pun ade jiwon angkat kaki jgak kat suwon,aku baru teringat   

Jaijin paling man ...

leader jiwon dah update sub utk teaser photobook..

https://twitter.com/leaderjiwon/status/865459041882980352
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 03:04 PM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 19-5-2017 02:31 PM
beb.. tak silap aku minah ni ada video kids in busan dgn sub..
dia ckp boleh private msg dia kalu ...

alright nnt aku mesej dia tanya, hrp2 dapatla
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-5-2017 03:05 PM | Show all posts
Star_el replied at 19-5-2017 03:03 PM
kan aku pun tgk vid tu pastu rasa wow garangnya abang Jaeduck
mesti annoyed gila sampai ja ...

duckie y jenis sabar pun tau marah..
terus tunduk hormat jaijin..
selalunya org y jenis sabar bila marah memang scary...

agaknya sambil petik gitar dok bayang muka jaijin..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 19-5-2017 03:04 PM
leader jiwon dah update sub utk teaser photobook..

https://twitter.com/leaderjiwon/status/86545 ...

Ok thanks syik..

Rajin2 la aku belek twitter ni..

Onehallyu tak nak terima aku  
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 03:08 PM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 19-5-2017 03:05 PM
duckie y jenis sabar pun tau marah..
terus tunduk hormat jaijin..
selalunya org y jenis sabar bi ...

Ko ckp bayangkan muka Jaejin aku terbyg Busan couple JJ x JD
"Stop imagining things any further!" *Suara Tony*

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-5-2017 03:09 PM | Show all posts
kaeda replied at 19-5-2017 03:07 PM
Ok thanks syik..

Rajin2 la aku belek twitter ni..

bukan dah up dah OH...

gi la ushar balik..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 19-5-2017 03:09 PM
bukan dah up dah OH...

gi la ushar balik..

Ok..asal aku masuk je down mau tak geram..

Nanti aku masuk,banyak nak tgk schedule crush  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-5-2017 03:18 PM | Show all posts
Star_el replied at 19-5-2017 03:08 PM
Ko ckp bayangkan muka Jaejin aku terbyg Busan couple JJ x JD
"Stop imagining things any fur ...

lupa lak pasal tony.. kekadang aku rasa duckie ni ramai tul y boleh couple dgn dia..

-Tony Wife
-Busan brother
- J-walk
- Eun leader victim (sebab selalu kena buli)
- dgn hoony tak de lagi..tp mcm boleh jadi geng flower boy pasal dua2 jenis kaki update sns gambar selfie, sentiasa make up, suka senyum n selalu fan service

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-5-2017 03:42 PM | Show all posts
Edited by Syik_Gojet at 19-5-2017 03:49 PM
kaeda replied at 19-5-2017 03:11 PM
Ok..asal aku masuk je down mau tak geram..

Nanti aku masuk,banyak nak tgk schedule crush   ...

nway bila aku tgk video reaction dari minah ni, sama je reaction dgn aku masa mula2 tgk mv ni..

dia pun suka jiwon.. mula2 dia ingat jiwon tu GD.. bila nampak jiwon gaya mcm nak pengsan..

hahahaha...




Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 19-5-2017 03:42 PM
nway bila aku tgk video reaction dari minah ni, sama je reaction dgn aku masa mula2 tgk mv ni..

...

Haha..similar face kot jiwon ngan GD..even mino pun muka mmg ade GD tu..

Aku rase ramai start suka jekki through jiwon kan..since die paling banyak exposure..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-5-2017 04:27 PM | Show all posts
kaeda replied at 19-5-2017 03:51 PM
Haha..similar face kot jiwon ngan GD..even mino pun muka mmg ade GD tu..

Aku rase ramai start s ...

ramai suka melalui G1 n hoony..

hoony muka dia stok flower boy..

G1 pasal variety.. plus muka dia jenis mancho..

tadi baca komen dlm YT y photo teaser..

byk komen kata.. just take my money...

hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 04:35 PM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 19-5-2017 04:27 PM
ramai suka melalui G1 n hoony..

hoony muka dia stok flower boy..

weh aku dah dpt link utk download tu, nnt aku pm.
Sape nak jugak?
cc @kaeda @wima
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-5-2017 04:36 PM | Show all posts
kaeda replied at 19-5-2017 03:51 PM
Haha..similar face kot jiwon ngan GD..even mino pun muka mmg ade GD tu..

Aku rase ramai start s ...

nway..tah berapa kali tah aku dok ulang..

sungjae n rohui... 1st generation idol kids bertemu..
tp kena reject mentah2...
muka sungjae frust gila dah la dgn bgm lagu sedih.. sebijik mcm dlm drama... hahaha..

https://www.facebook.com/KBSPR/videos/1578497765495746/
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-5-2017 04:37 PM | Show all posts
Star_el replied at 19-5-2017 04:35 PM
weh aku dah dpt link utk download tu, nnt aku pm.
Sape nak jugak?
cc @kaeda @wima

happynya...!!! tq...


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085008s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list