CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3980|Reply: 10

Jus Buah Segar

[Copy link]
Post time 15-5-2017 12:38 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Lagubestbest at 15-5-2017 12:50 PM

Pakai je juicer Ilo dari CJ Wow Shop. Rasa jus dia, lagi manis lagi segar dari jus buah dalam kotak. Beli buah, potong kecil-kecil terus masuk dalam Ilo Multi Juicer. Jus segar terus dari buah tanpa perlu campur air ke gula ke apa-apa langsung. Oren pun rasa manis je, takde dah masam-masam kelat pelik bagai. Belilah, untuk ramadan yang bakal tiba.




Beli Ilo Multi Juicer: KLIK SINI.





Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-5-2017 01:15 PM | Show all posts
hmmmmmm warna hijau x cantik le..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2017 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Promote
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 01:24 AM | Show all posts
Slalu iols guna blender biasa jer..... Blend buahan + oat jadikan smooties


Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 09:20 AM | Show all posts
Rasa jus dia, lagi manis lagi segar dari jus buah dalam kotak - bukan ni factor buah tu sdri ke?bukan alatan tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 03:15 PM | Show all posts
Tapi kan serat yang dia tapis tu yg lagi berkhasiat
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-5-2017 08:29 PM | Show all posts
syue86 replied at 18-5-2017 09:20 AM
Rasa jus dia, lagi manis lagi segar dari jus buah dalam kotak - bukan ni factor buah tu sdri ke?buka ...

Yup. Mmg sedap jus terus dari buah, terus minum. Kalau pakai blender, jus tu dah teroksida berbuih dengan udara, metal blade pulak spin laju beri kesan pemanasan sekejap pada buah jadi tentulah dah kacau rasa jus, n selalunya kita letak jugak air sikit untuk jus pakai blender. Pakai slow juicer lain, dari buah terus ke gelas, terus minum. Dia plastik licin, kita crank hancurkan buah pakai tenaga manual sendiri mane nak lajunya, jadi tak kacau rasa jus yang keluar.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2017 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Berat ke ringan ni?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 21-5-2017 11:53 PM | Show all posts

ringan
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2017 12:16 PM | Show all posts
ai ada bli mcm2 blander tuk buat jus..tapi tersimpan ja dlm kotak..x pernah guna...hehheeh
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2017 01:48 PM | Show all posts
cm bese jaaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: ExploRasa


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 05:04 AM GMT+8 , Processed in 0.110628 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list