Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
21452
View
203
Reply

Help...anxiety problem (18sx) - Updated - HIV (-)

[Copy link]

Author: ice_sky92    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-5-2017 11:09 PM | Show all posts
ice_sky92 replied at 12-5-2017 01:11 PM
Tak mesej apa2 pun. Jumpa kat public n unexpected nak main pun. Masa tu dua2 sangap. Btw, ianya be ...

Tak mahu risau dah. Benda dah berlaku. Sekarang ni pandang ke depan. Don't repeat the same mistakes again. Kalau dah horny sangat manual aja sendiri. Faham kan maksud I manual aja sendiri?

But, instinct I kuat cakap you're going to be okeyh. Lepas ni hati-hati. Play safe.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-5-2017 11:18 PM | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 12-5-2017 11:09 PM
Tak mahu risau dah. Benda dah berlaku. Sekarang ni pandang ke depan. Don't repeat the same mistake ...

Ok. I learned from my mistake. Thanks a lot.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2017 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Hiv boleh dok diam2 dlm bdn selama tiga bln sblm test tu dpt positif..tp oral sex boleh bg hiv ke? Bukan sifilis je ke?hiv boleh dpt kalau private part either one of you yg ada hiv luka then dlm mulut  pon kebetulan ada luka..so darah to darah..kan? Ke aku slh pemahaman
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2017 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
beautifulliar replied at 10-5-2017 06:46 PM
Hemboi hemboi laju meronda klh train to busan ni..

Tp i pun rase takde la sampai hiv kot sian  ...

Hiv boleh dok diam tanpa ada simptom malahan blood test come out negatif selama tiga bln pertama dia dlm bdn...sbb tu kaki swinger ke yg sexually active kene buay pemeriksaan berkala...mana tau kondom bocor .masa tgh membuat perbuatan laknat
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2017 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
ice_sky92 replied at 11-5-2017 09:11 PM
Insyaallah memang sy menyesal pun skg. Taknak buat benda ni lagi. Nak kumpul duit n kahwin....

Ko bisexual ke dek? Ke mmg gay? Tiba2 kesian kt bakal bini ko..kalu xde perasaan..xyah la kawin dik..menganiaya anak org...kalu ko ada perasaan kt dia tu lain cite..bertaubatlah dan sayangi lah binimu
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2017 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 12-5-2017 11:09 PM
Tak mahu risau dah. Benda dah berlaku. Sekarang ni pandang ke depan. Don't repeat the same mistake ...

Tak abih2 play safe
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2017 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
siputsedut replied at 13-5-2017 02:42 PM
Hiv boleh dok diam tanpa ada simptom malahan blood test come out negatif selama tiga bln pertama d ...

Part kondom bocor tu nk tergelak..tp mmg ada kes bocor kn.gelojoh sgt kot menoron smpai terbocor
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-5-2017 03:57 PM | Show all posts
siputsedut replied at 13-5-2017 02:44 PM
Ko bisexual ke dek? Ke mmg gay? Tiba2 kesian kt bakal bini ko..kalu xde perasaan..xyah la kawin di ...

Bisexual kak. Tapi takkan tak khwin sampai bila2. Teringin nak ada anak macam orang lain. Insyaallah mana tahu lepas khwin boleh berubah. Kalau sangap je main la dgn bini. Boleh ke kak macam tu? Huhu lagipun lepas kejadian ni tiba-tiba sy geli bersama lelaki lagi. Ni sy tak tipu. Rasa geli maybe sebab boleh dpt penyakit berjangkit ni......
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2017 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
beautifulliar replied at 13-5-2017 02:47 PM
Part kondom bocor tu nk tergelak..tp mmg ada kes bocor kn.gelojoh sgt kot menoron smpai terbocor : ...

Haha kalau geyes main kt lobang haram..cukup ke lubricant nya kak...kot friction bsr sgt sampai terkoyak kan..sapa tau
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2017 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
ice_sky92 replied at 13-5-2017 03:57 PM
Bisexual kak. Tapi takkan tak khwin sampai bila2. Teringin nak ada anak macam orang lain. Insyaall ...

Betulkan niat tu dulu dek..sbb nak anak je ke? Atau mmg ikhlas sygkan wanita tu? Kalau nak anak je...tiba2 wife xleh ngandung..atau bila wife busy ngn anak nnt...berbolak balik x agak2 hati tu dkt kaum sejenis? Soalan ni uols pikir la dalam2 sbb soalan bukan boleh dijawab dlm masa dlm sesaat..sikap sebenar manusia tu keluar bila dia dlm mslh..kalau x cukup kuat, jgnlah aniaya org lain.....yg plg penting..taubat lah dek...balasan allah tu bila2 boleh dtg..x semestinya dlm bentuk penyakit

Motif akak setahzah sgt harini
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2017 12:51 AM | Show all posts
Saya komen based on medical view. Saya tak kuasa nak judge orang why you are LGBT why you are not coz people have their own hurdles in life.

In your engagement of sexual activity

1) HIV : very unlikely for you to succumb to the infection
HIV doesnt spread by kissing / sharing the personal items
Oral sex : very low risk.
Penenetrative sex : abrasion of the mucosa during sexual activity may predispose the infection. The passive partner is at higher risk to get infection as the the load of the cum that contains virus remain in the rectum as compared to the active

2) STDs: herpes boleh kena
Gonorrhea & syphillis common terjadi in penetrative sexual context

My advice, just relax. Low risk sexual activity. However safe and protective sex is a must if you are an LGBT. The rate of sexual promiscuity is very2 high in LGBT compared to normal, thats y you must be very careful and always wear protection
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2017 12:54 AM | Show all posts
Btw go see the doctor for a better explanation. Dont take advice from forumer as most of them are not clear about health concept.

LGBT is condemned in Islam, so please repent
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-5-2017 01:37 AM From the mobile phone | Show all posts
addamnor replied at 14-5-2017 12:51 AM
Saya komen based on medical view. Saya tak kuasa nak judge orang why you are LGBT why you are not co ...

Thanks a lot for your explanation. Really appreciate it. Yes I will meet the doctor after three months for the test and consultation, and for now I really hope I can control my anxiety....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-5-2017 01:39 AM From the mobile phone | Show all posts
addamnor replied at 14-5-2017 12:54 AM
Btw go see the doctor for a better explanation. Dont take advice from forumer as most of them are no ...

Insyaallah I will not repeat this mistake again...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-5-2017 01:51 AM From the mobile phone | Show all posts
siputsedut replied at 13-5-2017 04:15 PM
Betulkan niat tu dulu dek..sbb nak anak je ke? Atau mmg ikhlas sygkan wanita tu? Kalau nak anak je ...

Insyaallah ikhlas kak. Bukan sebab anak je. Sy memang ada perasan kat perempuan walaupun sikit tapi mana tahu lepas khwin perasan cinta dan sayang kat isteri tu bertambah dan dapat jauhkan sy dari perasan songsang ni...walaupun tak dapat hilang sepenuhnya tapi sy yakin boleh hilang sikit dgn kasih sayang antara suami isteri nanti. Sy akan hargai isteri sy nanti...insyaallah....
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2017 10:44 AM | Show all posts
ice_sky92 replied at 14-5-2017 01:51 AM
Insyaallah ikhlas kak. Bukan sebab anak je. Sy memang ada perasan kat perempuan walaupun sikit tap ...

aamiin... jadikan pengajaran dan pedoman...

Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2017 12:16 PM | Show all posts
Tak faham la. Oral sex nie ade high risk kat LGBT je ke? Yang somisteri?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-5-2017 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
gadis_tulip replied at 14-5-2017 12:16 PM
Tak faham la. Oral sex nie ade high risk kat LGBT je ke? Yang somisteri?


Sebelum khwin ada buat hiv test kan. Kalau kedua2 pasangan setia so xde risiko la oral sex. Ada risiko kalau seks bebas tanpa protection. Ni apa yg aku faham la.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2017 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Adik..a very good friend of mine baru je meninggal few months ago bcuz of aids..he was sebaik baik umat dan berkerjaya..duduk dekat townhouse,good looking also..tp sayangnya,gay..jangkamasa dia di diagnos hiv +ve sampai meninggal tak sampai 6bulan dik..dari sado ke kurus kering,kulit pinkish ala kpop jadi gelap..darah keluar dari setiap rongga,mata..telinga semua berdarah.dan dia tak boleh terima makan dan minum langsung selama sebulan terakhirnya.bibir berkudis anf lidah jadi hitam..ni bukan kisah kak hasanah ye,Allah jadi saksi...masa meninggal pon sedih ok,org hospital pakai double protection..semua berbalut plastik..even troli mayat pon dorang pakai khas..bapak dia sendiri tak boleh mandikan mayat anak dia sendiri..sedih sangat.. aku bukan nak kutuk arwah tapi nak ko sedar bahayanya amalkan gaya hidup songsang ni.jangan nak fikir sedap je...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-5-2017 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
nishikido replied at 14-5-2017 05:43 PM
Adik..a very good friend of mine baru je meninggal few months ago bcuz of aids..he was sebaik baik u ...

Inalillah kak. Sy memang betul-betul menyesal dan takkan buat benda ni lagi...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078966s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list