Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
21560
View
203
Reply

Help...anxiety problem (18sx) - Updated - HIV (-)

[Copy link]

Author: ice_sky92    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-5-2017 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
ice_sky92 replied at 10-5-2017 10:04 PM
Im anxious now.....

Tak tau.

Ko bayangkan klo betol ada hiv apa ko nak buat..takde sape nk kawan ngan ko nanti..pastu ko jadi murung toreh prgelangan tangan..kumpul2 kertas surat khabar lama bakar dlm bilik..pastu ko sesak napas sbb asap byk sgt..pastu orang jumpa ko htr g hospital pastu family dipanggil terus terbongkar rahsia ko hiv tu..ha tak tau..pastu mak ayah ko terduduk nangis kecewa sbb ko dah tak boleh diselamatkan lg..nanti ko dimandikan ngan clorox.ngeri kan
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 10:28 PM | Show all posts
beautifulliar replied at 10-5-2017 02:18 PM
Tak tau.

Ko bayangkan klo betol ada hiv apa ko nak buat..takde sape nk kawan ngan ko nanti..pa ...

Amboiiii dia seronok menyakat!!!
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 10:32 PM | Show all posts
sally03tomato replied at 10-5-2017 02:11 PM
Mcm mana boleh oral sex. Tu kan tempat kencing.. kotor kot

Kalau diikutkan akal yang waras memang kotor. Tapi kalau nafsu dah menguasai akal, yang kotor tu dah tak nampak dah. That's why jangan sesekali mencuba. Sekali cuba nak lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 10-5-2017 10:32 PM
Kalau diikutkan akal yang waras memang kotor. Tapi kalau nafsu dah menguasai akal, yang kotor tu d ...

X koser la aku.. anak dah tiga pun... akal aku sentiasa waras.. tu tempat kencing... kotoqqq
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 11:31 PM | Show all posts
sally03tomato replied at 10-5-2017 03:28 PM
X koser la aku.. anak dah tiga pun... akal aku sentiasa waras.. tu tempat kencing... kotoqqq

Bagus!
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 04:52 AM From the mobile phone | Show all posts
ice_sky92 replied at 10-5-2017 09:43 PM
Dah whatsapp dia lepas main tu tapi dia kata bukannya main anal pun nak risau sangat. Dia macam ta ...

Kalau gitu kena tunggu je lah bulan August nanti. Sementara tu sila cek diri kalau ada rasa tak sihat terus jumpa doktor. Boleh kot gitu.

Cukup je masa nanti terus buat test. Jangan risau risau sangat kang dari sihat terus tak sihat sebat terlebih pikir tu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Kembali pd Allah...
Sbgai seorg ibu, hancur rasa hati klau tahu ank jd mcmni...meskipun dimaafkn, pedih di hati brkekalan jauh disudut hati.

Smga Allah terima taubat awak klau awak brtaubat...
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
ice_sky92 replied at 9-5-2017 12:57 PM
Kalau result negative nanti aku takkan buat benda ni lagi...aku nak start buat baik & jaga hubunga ...

Kalau result positive?
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 10-5-2017 10:28 PM
Amboiiii dia seronok menyakat!!!

    ;

Bagi dia rasa lagi takut

I terpikir cane mula2 msg ngan stranger ajk nk buat benda tu..sbb sesama jenis kan

Ke straight to the point je ala-ala 'hi u nak seks free tak' gitu ke?ataupun malu-malu kucing sopan santun macam 'hi semekom u buat ape tu free tak ehmm emmm i mmmm sbnrnya mmmm jom sbnrnya mmmm ala nanti jumpa la baru ckp'
  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-5-2017 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
imthegirl replied at 11-5-2017 04:52 AM
Kalau gitu kena tunggu je lah bulan August nanti. Sementara tu sila cek diri kalau ada rasa tak si ...

A'ah memang taknak fikir bnyak sangat. Benda dah jadi pun. Skg ni doa je semoga negative nanti. Amin. Btw thanks for your advice.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-5-2017 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
d7007 replied at 11-5-2017 03:47 PM
Kalau result positive?

Kalau positive tak dapat bayangkan perasaan aku nanti. Menyesal n malu dgn family. Huhu semoga negative nanti,..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-5-2017 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
raihaneem replied at 11-5-2017 09:04 AM
Kembali pd Allah...
Sbgai seorg ibu, hancur rasa hati klau tahu ank jd mcmni...meskipun dimaafkn, p ...

Insyaallah memang sy menyesal pun skg. Taknak buat benda ni lagi. Nak kumpul duit n kahwin....
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 09:30 PM | Show all posts

Betullah. Good question!!! I pun teringin nak tahu macammana TT message stranger minta nak sex. TT, please refer to post #68. Boleh explain dekat acik-acik yang dah kertu ni macammana?
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 11-5-2017 09:30 PM
Betullah. Good question!!! I pun teringin nak tahu macammana TT message stranger minta nak sex. :l ...

I speku ni ala2 one night stand gitu la kot lps dh puas ok bye je konsepnya buat hal memasing..cuma nanti bila tetiba dapat hiv/std baru gigih cari seks partner tu balik..itupun ntah2 partner tu meng-who-are-yus kan beliyau sbb taknak ngaku penyakit tu datang dari pihak sana..lepas tangan ala2 bebudak kenal kat wicet.nasib baik sesame jenis klo tak mesti time ni tt dah pregnant   
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 09:51 PM | Show all posts
beautifulliar replied at 11-5-2017 01:46 PM
I speku ni ala2 one night stand gitu la kot lps dh puas ok bye je konsepnya buat hal memasing..cum ...

Hahahha dah pregnant! Bengong! Berani ye budak-budak nowadays. Nasib lepas dia dah having oral sex tu tak kena rompak or samun dgn pasangan stranger tu. Kalau tak lagi azab. Mahu TT terus berteleku di atas sejadah tak keluar-keluar rumah dah.
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 11-5-2017 09:51 PM
Hahahha dah pregnant!  Bengong!  Berani ye budak-budak nowadays. Nasib lepas dia dah having ...

Jgn la sampai kena samun..sian tt..hanat punye stranger dh dpt sedap nak tinggalkan plk..dah satu keje org tu kena pikir nak balik camne ic lesen sume ilang..nak buat baru leceh..br je nk hppy dpt sedap dah tu kena sedih pasal samun plk..balik umah tido selimut ngn sejadah terus  
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2017 09:22 AM | Show all posts
sila melawat blog ni. aku suka sgt baca dulu. byk indormasi terutama utk korang yg terlanjur pastu dan2 takut kena hiv. owner blog sndri PLHIV

http://hivadadidalamdarahaku.blogspot.my/
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2017 12:29 PM | Show all posts
abis la masuk TV cerita tanah kubur.
tajuk : "Gayboy, kuburnya dipenuhi binatang berbisa"
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2017 01:52 PM | Show all posts
so kekdahnya ko pun takut pada akibatnya,tandanya Allah syg kn ko lagi,baik ko jauhkan lah
perbuatan mungkar tu baru hati tenang.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-5-2017 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
lazim replied at 12-5-2017 09:22 AM
sila melawat blog ni. aku suka sgt baca dulu. byk indormasi terutama utk korang yg terlanjur pastu d ...

Thanks a lot. Ada masa nak baca...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086190s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list