Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
21441
View
203
Reply

Help...anxiety problem (18sx) - Updated - HIV (-)

[Copy link]

Author: ice_sky92    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-5-2017 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 10-5-2017 02:35 PM
tapi tt kata dia dah insaf..jom kita doakan yang terbaik untuk beliau

Kahkahhh arapnye bkn skadar kata2 shj uolsss...
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 06:34 PM | Show all posts
beautifulliar replied at 10-5-2017 03:39 AM
Ngeri plk aku baca tred ni

Camne boleh bernafsu ngn sesama jenis tak tercapai akalku..

Haiiiii!!!! Terima kasih kerana memberi cadangan untuk I berkunjung ke thread ini.

Supaya tak OT, possibility nak kena HIV tu macam tipis. Tapi, STD ada higher possibility. Tak payah risau sangat kalau kedua-dua pasangan ini sihat and not sexually active. Possibility nak kena penyakit tu tipis. Cuma, untuk lebih selamat, as usual, pergi hospital and check your status. I believe takkan sampai HIV. Trust me takkan sampai. STD ada possibility.

But my assumption would be you're healthy from all those diseases. Lepas ni, sila berhati-hati. Always and always practice safe sex. Andddddd always ask your partner sama ada dia sihat atau tidak. You wajib tahu status kesihatan partner you.

Till then, learn from your mistakes.


Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 10-5-2017 06:34 PM
Haiiiii!!!!  Terima kasih kerana memberi cadangan untuk I berkunjung ke thread ini.

Sup ...

Hemboi hemboi laju meronda klh train to busan ni..

Tp i pun rase takde la sampai hiv kot sian tt smpai demam2 pikirkan..

Sedap sgt la tu bersesama jenis tapi tak phm kno perlu tggu 3bulan..ke memang gitu.bengong plk i bab pnyakit2 std hiv sume ni.

Dlu pnh gak ah g travel reramai n tdur skatil ngn tomboi ni..retis sendu tp dlu dia ada rancangan sndri kt tv3.sebijik jantan bau perfume n gaya sume bila tdo mlm nk peluk2 mcm laki bini tangan merayap bgai i dh start geli.sbb dia pmpuan sejenis i gak..pastu i lompat g katil sebelah tido ngan pondan.lg selamat pondan tu tkde pn kacau i.esoknya tomboi tu nk pndang muka i pun malu   geli la hub sejenis
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 06:56 PM | Show all posts
beautifulliar replied at 10-5-2017 10:46 AM
Hemboi hemboi laju meronda klh train to busan ni..

Tp i pun rase takde la sampai hiv kot sian  ...

Iya kalau nak tahu status HIV memang kena tunggu 3 bulan. TT overthinking sangat ni. Bagi I takda apa pun. I believe TT dan pasangan casual sex dia ni bukanlah jenis yang sexually active bersenggama ke hulur bersenggama ke hilir.

Setakat oral sex tiada apa yang perlu dirisaukan sangat kalau kedua-dua pasangan sihat. Lepas ni wajib berhati-hati kalau tak nanti jadi anxiety macam sekarang. Kannn dah stress.

Btw, ada ubat untuk prevent HIV ni bagi pasangan yang sexually active. Ubat tu kita namakan PrEP (Pre-Exposure Prophylaxis). Dekat Malaysia I tak sure ada atau tak ubat ni. Tapi ubat ni memang digunakan secara meluas di Barat sana.

Amboiii you mesti wanita cantik menawan sampai berjaya menarik nafsu golongan sejenis. Patutnya you sepak je kawan you tu ke tepi. Yela menggedik nak menyendeng tak tahu malu. I faham kalau you geli. Kalau I pun geli. Hello I have taste!!! Gituuuu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 10-5-2017 06:56 PM
Iya kalau nak tahu status HIV memang kena tunggu 3 bulan. TT overthinking sangat ni. Bagi I takda  ...

Oh memang kena tggu 3bln la eh..sian tt.. takde ape la tu hiv tu takde la kot..tt pikir jauh sbb dh celaru antara dosa ngan keinginan..smpai tpikir kena hiv demam2 dia  

Lpsni kna jaga2 klo keinginan tu dtg lagi..sbb klo dh buat skali org ckp akan ketagih..ni tt ckp klo g check n result negatif dia nak bhenti buat benda bukan2 ni..tp klo result positif hiv i harap tt tak bunuh diri

Tkde la cantik menawan tapi kbtulan kt stu i je yg  perempuan luar dalam..hat lain sume keliru jantina dan identiti..tp antara pondan ngn tomboi ni i lagi tkut sejenis i tu..pondan takde la kacau wlpon kite tdo terbungkang berlengging
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Oral sex bleh kena hiv ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-5-2017 09:05 PM | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 10-5-2017 06:34 PM
Haiiiii!!!!  Terima kasih kerana memberi cadangan untuk I berkunjung ke thread ini.

Sup ...

Terima kasih atas komen anda. I feel better now. Aku memang ada google pasal ni...oral sex ni ada risk kalau mulut ada luka kan. Sebelum main tu aku xde pun gosok gigi yang boleh menyebabkan darah. Tapi possibility untuk others STD memang ada. I try to be positive tapi sebab anxiety ni aku asyik fikir negative je. Huhu. Btw, kalau nak test STD (selain hiv) kena tunggu 3 bulan jugak ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-5-2017 09:06 PM | Show all posts
imthegirl replied at 10-5-2017 02:44 PM
Berapa lama lagi nak cukup 3 bulan tu?

This August...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-5-2017 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
beautifulliar replied at 10-5-2017 07:12 PM
Oh memang kena tggu 3bln la eh..sian tt..  takde ape la tu hiv tu takde la kot..tt pikir jauh ...

Tak sampai tahap bunuh diri. Insyaallah...but maybe menyesal & malu dgn family. Huhu skg pun family tak tahu aku suka lelaki. To be honest, im bisexual actually. I'm still interested in women but not as much as in men...
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Bertaubat la tt... Hiv mgkn x,cuma chance std mgkn ada. G je klinik mana2 yg twrkn pmeriksaan std,mgkn sama lama mcm pap smear result (dlm 1 minggu).Jgn ulang lg n over thinking. Lesson learned.
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 09:32 PM | Show all posts


Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
ice_sky92 replied at 10-5-2017 09:06 PM
This August...

Tak ada peluang untuk jumpa that guy dan tanya terus terang?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-5-2017 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
beautifulliar replied at 10-5-2017 02:00 PM
Tepek la link..bizi la nk korek2 tred zaman tok abad..apepun aku ngeri ngn tred mu ni.macam geli j ...

https://malay.cari.com.my/forum. ... page=1&mobile=2

Sori tepek guna mobile. Tak pasti boleh bukak ke tak...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-5-2017 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
imthegirl replied at 10-5-2017 09:35 PM
Tak ada peluang untuk jumpa that guy dan tanya terus terang?

Dah whatsapp dia lepas main tu tapi dia kata bukannya main anal pun nak risau sangat. Dia macam tak risau je siap beritahu lepas ni tak main la. Aku ni yang risau sangat sebab anxiety...
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
ice_sky92 replied at 10-5-2017 09:23 PM
Tak sampai tahap bunuh diri. Insyaallah...but maybe menyesal & malu dgn family. Huhu skg pun famil ...

Rilek brader rilek

Ala..

Menyesal tu normal la tapi pastikan mnyesal tak buat lg..jgn mnyesal tetiba ulang benda sama pastu mnyesal lagi..dh tu bila nk abis

Takyah malu tkde orang knl ko kat sini..malu kt parents ok which is boleh buat ko stop dr buat bnda2 ni..pikirkan klo ko ditangkap or disahkn Hiv sbb seks songsang n heboh tak kesian ke ngn parents..so better tkyah la buat menda bukan2 ni..tk dpt sakit takpe tapi dh dapat menjawab la..sbb tu org ckp mencegah tu lg baik dr mngubati..klo ko rase btol2 mnyesal tknk buat lagi mkesure niat tu betol jgn mnyesal sbb tkut ada hiv..bila check tkde hiv ko buat lagi.sia2 orang bg advise kt sini

Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
ice_sky92 replied at 10-5-2017 09:43 PM
Dah whatsapp dia lepas main tu tapi dia kata bukannya main anal pun nak risau sangat. Dia macam ta ...

Partner ko boleh rilek je tak risau siap boleh yakin kn ko..mesti dia sejenis kulu kilir senggama mcm dia buat ngn ko gak.dh biasa buat memang la tak takut..bayangkan dh bape rmai share brg yg ko dpt tu.tak tau ape nk buat jgn2 ko mmg terkena hiv dh  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-5-2017 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
beautifulliar replied at 10-5-2017 09:57 PM
Partner ko boleh rilek je tak risau siap boleh yakin kn ko..mesti dia sejenis kulu kilir senggama  ...

Im anxious now.....
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mana boleh oral sex. Tu kan tempat kencing.. kotor kot
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 10:12 PM | Show all posts
ice_sky92 replied at 10-5-2017 01:05 PM
Terima kasih atas komen anda. I feel better now. Aku memang ada google pasal ni...oral sex ni ada  ...

Pandai pun. See you've got the knowledge. So, don't worry. Lepas ni hati-hati. Ikut tips yang I bagi dekat previous posting. STD kalau tak silap I tak sampai 3 bulan. if adik nak kan kepastian, boleh pergi consult medical practioner dekat mana-mana hospital yang berhampiran.
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
ice_sky92 replied at 10-5-2017 10:04 PM
Im anxious now.....

Tak tau.

Ko bayangkan klo betol ada hiv apa ko nak buat..takde sape nk kawan ngan ko nanti..pastu ko jadi murung toreh prgelangan tangan..kumpul2 kertas surat khabar lama bakar dlm bilik..pastu ko sesak napas sbb asap byk sgt..pastu orang jumpa ko htr g hospital pastu family dipanggil terus terbongkar rahsia ko hiv tu..ha tak tau..pastu mak ayah ko terduduk nangis kecewa sbb ko dah tak boleh diselamatkan lg..nanti ko dimandikan ngan clorox.ngeri kan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082097s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list