Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
21435
View
203
Reply

Help...anxiety problem (18sx) - Updated - HIV (-)

[Copy link]

Author: ice_sky92    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 9-5-2017 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Terima kasih semua atas nasihat. Aku dah demam skg fikir banyak sangat...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-5-2017 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 9-5-2017 08:53 AM
ko pi buat HIV test untuk legakan hati ko...  kat gomen boleh buat, private pun boleh...  dan skang  ...

Segan nak buat kat gomen...kalau kat private brapa harga dia ek? Huhuhu tak sanggup nak tunggu 3 bulan....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-5-2017 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
jejaka_hensem replied at 9-5-2017 03:21 AM
aku dulu pun mcm tu jugak.tapi sekarang dah bolah kawal sikit nafsu ni.
apa yg aku buat?
aku fikir ...

Thanks for your comment...in your opinion oral sex tu ada risk tak? I'm thinking too much about it.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Benda dah jadi...cannot be undone already...just bertaubat semayang baca quran puasa...kalau dah start ade symptoms eg kencing sakit, ade discharge, demam, sakit tekak,;rashes dll..bulehla gi check kat klinik or hospital...kalau takde pape simptom tunggu la after 3 months baru gi check...tapi terus terang la kat doc tu...lagi senang keja doc tu...in the mean time sila trnangkan diri sebab kalu pikir banyak2 sampai pecah otak pun takkan selesai masalah pun...
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 02:02 PM | Show all posts
ice_sky92 replied at 9-5-2017 01:01 PM
This is my first experience tbh. Sebelum ni tak pernah oral sex. Just mutual masturbation. Because ...

mutual masturbation can also lead to other illnesses. it can cause skin irritation or penile fracture. u dont want to have that la kan. i believe u have taste 'sex' for the first time be it only oral and u may want it more. its just human nature. try your best to curb it down. its good to know yang you takut terkena penyakit. hopefully semoga lebih istiqamah

no one wants to die in vain.

Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 03:14 PM | Show all posts
lindarafee replied at 9-5-2017 10:32 AM
bertaubat. pi carik girlfriend. kawin.

kalau awak, nak ke kawin dengan golongan macam ni?or adik kakak awak dapat lelaki macam tu?
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 04:02 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 9-5-2017 02:14 PM
kalau awak, nak ke kawin dengan golongan macam ni?or adik kakak awak dapat lelaki macam tu?

x payah la bg tahu satu dunia awak tu golongan mcm ni. sebab tu suruh bertaubat. taubat nasuha
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 07:41 PM | Show all posts
ice_sky92 replied at 9-5-2017 01:04 PM
Segan nak buat kat gomen...kalau kat private brapa harga dia ek? Huhuhu tak sanggup nak tunggu 3 b ...

alamak, tak sure pulak... maybe u can google on that... biasanya kalo blood test dalam rm100 keatas...
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 01:17 AM | Show all posts
d_dalia replied at 9-5-2017 07:32 AM
bagus lah u dah slowly better and better..so skang dah okay lah kan?

thank you anyway baru rep ...

sekarang ni ok la,sebab bz dgn kerja kan.
tp biasalah,kadang2 tu ada jugak teringat memori2 dulu bila lalu kat tempat2 yg kitorang selalu pegi tu.

Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 01:20 AM | Show all posts
ice_sky92 replied at 9-5-2017 01:12 PM
Thanks for your comment...in your opinion oral sex tu ada risk tak? I'm thinking too much about it ...

u baru first time ke buat benda2 camni?

tadi ada google,oral sex pun ada jugak dia punya risiko.
kalau nak kepastian,pegi je lah buat check up.


Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau2 kena hiv,belum tentu lg.tak payah nk risau sgt benda dah lepas tak tau apa akan jadi.Kalau dh ditakdirkan kau ada HIV, u nk buat apa??
Be positive and focus.mcm tu cara nk menjalani kehidupan,bekalan utk hari kemudian??' .perkara dh berlaku may be cara mengajar/iktibar utk anda menjadi lebih baik..ie kalau tak sbb hiv tak pernah fikir mati.
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
jejaka_hensem replied at 9-5-2017 05:17 PM
sekarang ni ok la,sebab bz dgn kerja kan.
tp biasalah,kadang2 tu ada jugak teringat memori2 dulu  ...

Biasa lah tu kan..mengimbau kenangan kekdahnya..hehe..tp kena busykan diri lah, baru tak teringat ingat nak buat benda2 mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Ngeri plk aku baca tred ni

Camne boleh bernafsu ngn sesama jenis tak tercapai akalku..

Semoga tt dijangkiti Hiv and Std
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-5-2017 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
beautifulliar replied at 10-5-2017 11:39 AM
Ngeri plk aku baca tred ni

Camne boleh bernafsu ngn sesama jenis tak tercapai akalku..

Kalau awak ada masa awak boleh baca balik thread pertama saya mula-mula join forum ni. Sy harap awak boleh faham lepas baca...huhu...
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
ice_sky92 replied at 10-5-2017 01:13 PM
Kalau awak ada masa awak boleh baca balik thread pertama saya mula-mula join forum ni. Sy harap aw ...

Tepek la link..bizi la nk korek2 tred zaman tok abad..apepun aku ngeri ngn tred mu ni.macam geli je trbayang sama2 jenis duk kissing2 n tut ngn stranger

Tkyah la check2 tu sihat walafiat kot..terpikir2 buat apa bnda dah jadi takleh gostan pon mase tu..sejarah takleh ubah..tawakal je la takde apa2 penyakit dh g check pn malu
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 9-5-2017 10:18 AM
hi dik..lama tak nampak

menjawab persoalan, uols patut risau..pegi buat medical check up segala t ...

Mane butang like nk like komen uols ni! Sgt stju ku doakan bnde yg same kat heols! Kahkahhh
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
lindarafee replied at 9-5-2017 10:32 AM
bertaubat. pi carik girlfriend. kawin.

awak ingat gay boleh disembuhkan dengan perkahwinan ke

tolong membaca lebih sikit
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
sheqim replied at 10-5-2017 02:09 PM
Mane butang like nk like komen uols ni! Sgt stju ku doakan bnde yg same kat heols! Kahkahhh

tapi tt kata dia dah insaf..jom kita doakan yang terbaik untuk beliau
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Berapa lama lagi nak cukup 3 bulan tu?

Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
semoga tt taubat nasuha...jangan fikir2 dah yang lepas..yang penting..jangan ulang buat benda tu lagi.
harap nya kalau lah ramai forumer yang ada penyakit macan tt ni...semoga insaf...bertaubatlah adik aduk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085198s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list