Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
21627
View
203
Reply

Help...anxiety problem (18sx) - Updated - HIV (-)

[Copy link]

Author: ice_sky92       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-5-2017 09:03 PM | Show all posts |Read mode
Edited by ice_sky92 at 10-12-2018 10:49 AM

Salam guys. Dah lama aku tak join forum ni. Busy dengan kerja.

I am here to share my problem with u guys regarding anxiety. Hopefully u guys boleh bagi pendapat dan nasihat sebab aku betul-betul nak rasa selamat sekarang. Anxiety is killing me. Masalah aku sekarang ialah aku banyak fikir pasal STD diseases especially HIV. First of all, aku ni lelaki. Semuanya bermula semalam bila aku terlalu sangap (horny) dan terlanjur dengan seorang lelaki ni. Kitorang tak kenal satu sama lain. This is unexpected tapi sebab dua-dua sangap masa tu memang tak fikir da pasal lain.

To make it clear, we only performed oral sex with each other, kissing and mutual masturbation. No anal sex masa tu sebab xde condom. Oral sex pun pancut kat badan bukan kat mulut. Dah habis tu masing-masing balik. Masalah aku ialah sejak dari itu aku tak berhenti fikir pasal getting hiv from that. I don't know him. Masa sex tu memang kami aware pasal hiv sebab tu kami tak proceed fucking without condom. Yang aku risau skg ialah oral sex. I'm really scared now because of this fucking anxiety. Aku risau tak boleh tidur malam pasal ni.

Any advice for me guys? Should I too worried about this? Is oral sex can cause hiv? Damn it, I'm feeling sick now...Aku tak sanggup nak tunggu 3 bulan untuk buat test. Huhuhu...

Aku tahu salah aku sebab buat larangan Allah tapi at least I learned something from this.
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 09:42 PM | Show all posts
Jilake punye geng kunyit
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-5-2017 10:14 PM | Show all posts
tagas replied at 8-5-2017 09:42 PM
Jilake punye geng kunyit

Mana tahu aku boleh berubah lepas kes ni. Huhu. Aku tak tahu nak luah kat siapa....
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 11:02 PM | Show all posts
you're dead mate..
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 03:21 AM | Show all posts
Edited by jejaka_hensem at 9-5-2017 03:22 AM

aku dulu pun mcm tu jugak.tapi sekarang dah bolah kawal sikit nafsu ni.
apa yg aku buat?
aku fikir balik,apa yg akan jadi kalau tetiba time seronok dgn partner tu,tiba2 salah sorang tu meninggal masa tengah bersedap tu?
polis dtg soal siasat,kena tahan masuk lokap.pastu masuk berita,surat khabar.
mak,ayah,adik beradik,kakak ipar,abg ipar sume tau.org yg kenal kita sume tau.
apa perasan family kita masa tu?
apa perasaan kakak,abang,adik kita dgn family mertua,ipar duai dorang?
mana dorang nak letak muka bila tau adik lelaki/abang dorang terlibat dgn gejala seks sejenis ni?

bila fikir sume tu,aku jadi takut.walaupun perasaan terhadap kaum sejenis tu masih ada,aku dapat control.
grindr,hornet sume tu uninstall.block sume no2 org berkait dgn lgbt.mula2 tu,memang la susah,tapi dah lama tu ok la.

time sangap?melancap je lah sorang2.

*** walaupun tak menjawab persoalan tt,ada aku kisah??
ko muslim ke ni? kalau ye,cuba tinggalkan slow2..nak puasa dah ni.harap ramadhan kali ni beri hidayah utk ko ngn aku utk menjadi insan yg lebih baik.

@d_dalia ,ni jawapan utk soalan yg u tnya dulu tu.sorry sbb xreply pm tu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 07:32 AM | Show all posts
jejaka_hensem replied at 8-5-2017 07:21 PM
aku dulu pun mcm tu jugak.tapi sekarang dah bolah kawal sikit nafsu ni.
apa yg aku buat?
aku fikir ...

bagus lah u dah slowly better and better..so skang dah okay lah kan?

thank you anyway baru reply soalan i..
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 08:53 AM | Show all posts
ko pi buat HIV test untuk legakan hati ko...  kat gomen boleh buat, private pun boleh...  dan skang klinik2 pun ada jugak boleh buat test ni...
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 09:29 AM | Show all posts
Emmmm, maybe solat taubat boleh reduce your anxiety problem... after 3 mths check je la... kalau dah ajal u di sebabkan hiv at least u dah solat taubat...
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 10:02 AM | Show all posts
Sama seperti di atas. Buat pemeriksaan kesihatan untuk pastikan kau tiada STD.

Ruginya bang lelaki suka lelaki. Ramai perempuan2 single di luar sana untuk dibuat bini.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 10:03 AM | Show all posts
TAUBAT! ko sebok pikir sangat pasal hiv. kuasa Allah nak cabut nyawa ko bila2 masa pun boleh. bukan sebab hiv pun ko boleh mati. selagi ada masa, jaga solat. solat wajib solat sunat, baca al Quran, doa betul2
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
hi dik..lama tak nampak

menjawab persoalan, uols patut risau..pegi buat medical check up segala then lepas uols sure yang uols selamat, uols boleh beraksi balik ok

uols ni bukan takut tuhan pon..takut kat penyakit jah..akak mintak supaya ko kena STD
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 10:31 AM | Show all posts
nak tunggu apa, pegi jelah buat test HIV tu, klu takde kena, baik ko tinggalkan benda songsang ni, taubat sebelum terlambat.. hari2 buat solat taubat pun takpe.. sedapan tu sementara je..penyakit, dosa tu yg patut ko pikir sebelum buat.. punyalah ramai pompuan kat luar sana, knp ko pilih yg sejenis jgk? cuba ubah, slowly..
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 10:32 AM | Show all posts
bertaubat. pi carik girlfriend. kawin.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 11:09 AM | Show all posts
choiiiii.... ko xgeli ke woiii bersama dgn jantan sejenis ng ko?
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 11:13 AM | Show all posts
since you are active, go and do HIV and STD test. its anonymous so there's only God, you and the dr who would know the results. if it negative, please be careful ...not that im condoning your lifestyle but hey, if you believe in God, its never to late to change. we dont know exactly when and how we die. i would believe you would also want to have husnul khatimah isnt it. so change for the better.

Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 11:13 AM | Show all posts
bertaubat sebelum terlambat
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-5-2017 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 9-5-2017 10:18 AM
hi dik..lama tak nampak

menjawab persoalan, uols patut risau..pegi buat medical check up segala t ...

Kalau result negative nanti aku takkan buat benda ni lagi...aku nak start buat baik & jaga hubungan dengan Allah...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-5-2017 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
myakayina replied at 9-5-2017 10:31 AM
nak tunggu apa, pegi jelah buat test HIV tu, klu takde kena, baik ko tinggalkan benda songsang ni, t ...

Kena tunggu 3 bulan baru boleh buat test. Huhuhu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
ice_sky92 replied at 9-5-2017 12:57 PM
Kalau result negative nanti aku takkan buat benda ni lagi...aku nak start buat baik & jaga hubunga ...

bagus la tu dik..mati ni bila2 je..buat nya awat mati masa tengah bersedapan camne

nauzubillah kan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-5-2017 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
nuryakmal replied at 9-5-2017 11:13 AM
since you are active, go and do HIV and STD test. its anonymous so there's only God, you and the dr  ...

This is my first experience tbh. Sebelum ni tak pernah oral sex. Just mutual masturbation. Because I know the risk. Tapi kali ni aku tewas dgn nafsu...btw thank you so much for your comment. Really appreciate it.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096644s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list