Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
1710
View
35
Reply

11street promosi

[Copy link]

Author: bella009    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-5-2017 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Apa apa promosi tentang 11Street boleh update kat sini, kongsikan barang-barang yang sedang membuat promosi atau cadangan kamu jika barang yg kau beli tu bagus utk diguna.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2017 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2017 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru dapat kasut Vincci i kat RM29 sepasang. Kualiti bagus
image.png
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2017 09:08 PM | Show all posts
ada itu spin coupon, tapi yg paling suka bonanza 11, byk deal jual only RM11, tangan cepat ada, tangan lambat sold out.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2017 02:26 PM | Show all posts
alisonwee51 replied at 22-5-2017 09:08 PM
ada itu spin coupon, tapi yg paling suka bonanza 11, byk deal jual only RM11, tangan cepat ada, tang ...

walaupun I bukan malay, tapi I juga beli deal makan berbuka puasa. RM11 tu menang menarik, dah beli Pullman & Dordett grand Subang punya Ramadan buffet.

Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2017 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Supergirl123 at 24-5-2017 11:40 AM


Found out this promotion all RM11 exclusive for celcom user.
http://www.11street.my/benefit/p ... isplayNumber=576847
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2017 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Supergirl123 replied at 23-5-2017 07:39 PM
Found out this promotion all RM11 exclusive for celcom user.
http://www.11street.my/benefit/promo ...

Utk Celcom user saje? Org yg tak pakai celcom takde ape-ape ke?
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2017 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
kimmy99 replied at 24-5-2017 04:23 PM
Utk Celcom user saje? Org yg tak pakai celcom takde ape-ape ke?

Beli Hotlink RM30 dpt 5% rebate juga
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2017 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts

Bought this  Ramadan buffet dinner 1 pax only RM39 at Perdana  Avenue Kajang.
http://www.11street.my/productde ... nner-for-1-37789434
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2017 08:25 PM | Show all posts
romosi Grocery​ ​diskaun ​​sehingga 30%

http://www.11street.my/benefit/p ... isplayNumber=588864

Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2017 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak ni cantik, ade lebih murah dari tempat lain?
Screenshot_2017-06-06-19-57-29-682_my.elevenstreet.app.png
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2017 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
sekarang 11st  promotion sangat murahhttp://promotion.11street.my/201 ... GR_Ramadan-20170526
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2017 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
cutielovebb replied at 22-5-2017 08:09 AM
Highly recommend this nice deal!
http://m.11street.my/productdetail/western-set-meal-main-course-dr ...

Blh tengok sini
http://www.11street.my/benefit/p ... isplayNumber=589882
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2017 01:35 PM | Show all posts
nampak tak 22% cashback? 11 street new promo ni. boleh beli brg dengan coupon, tambah lagi cashback ni.



cashback.png
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2017 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
I rasa promosi paling heat tu Ramadan buffet mereka, lebih murah.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2017 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
I biasanya beli mobile top-up je, cepat dan senang.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2017 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
DESMONDLEE189 replied at 17-6-2017 01:48 PM
I biasanya beli mobile top-up je, cepat dan senang.

hey kawan, same juga saya pun selalu on9 top up
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2017 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Jiejiesiok at 16-7-2017 12:19 AM
Qunwei replied at 22-6-2017 11:14 AM
hey kawan, same juga saya pun selalu on9 top up


Hey kawan i baru try top-up kat 11street, cepat wei!
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2017 02:31 PM | Show all posts
pandai marketing 11 street, ada credit giveaway, ada smartphone giveaway, jom pergi join


win smartphone.png
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 09:33 PM | Show all posts
baru je guna cashback bulan lepas beli ice cream, totally FREE. finger crossed!




ice cream 2.png
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.123272s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list