CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: theflash

Dugaan Si Tukang Urut (NEW-6MAY 930AM)

  [Copy link]
Post time 9-5-2017 12:20 PM | Show all posts
harap kau terus sabar bro!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-5-2017 12:40 PM | Show all posts
check in....
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 12:40 PM | Show all posts
theflash replied at 8-5-2017 05:57 PM
sebenarnya dalam rangka nak bukukan semua kisah kisah dalam ni
insya Allah
tahun ninakan betul b ...

x sabar nk tggu buku dri tt
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 12:41 PM | Show all posts
theflash replied at 8-5-2017 06:04 PM
tersasar jauh pulak thread ni

tengah nak tamatkan cerita Dugaan Tukang Urut ni

sabar ye tt...biase la manusia ketandusan idea...gini la...
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 02:30 PM | Show all posts
theflash replied at 8-5-2017 06:03 PM
:  :  :  :

suka hati

kurang ajarrrr!!!!

mau sebat dgn tali pinggang sapa yg buat kerja nih!!!

kesian hang Flash!
dah la buat group tertutup!!! bagi kami kami saja yag baca!
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 03:13 PM | Show all posts
kesian TT... senang 2 aje cilok cerita TT... pastu dibukukan.... harap bersabarlah TT ya... akak pun harap TT pagarkan tinggi2  benang ni supaya  xboleh nak cilok...
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 04:11 PM | Show all posts
sabar flash...mmg jenis jahanam betul....kalo dapat author dia mmg teruk kena...
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 04:56 PM | Show all posts
theflash replied at 7-5-2017 10:03 PM
:  :  :  :

suka hati

ni cerita tajuk ape...xpenah baca...rs aku dh khatam segala cerita flash dlm forum ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-5-2017 05:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa nama buku tu.kasi viral la
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
mamaezah replied at 9-5-2017 02:30 PM
kurang ajarrrr!!!!

mau sebat dgn tali pinggang sapa yg buat kerja nih!!!

Masukkan iols pls
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols nk tanya. Kalau tukang urut asik lari lari dari weols walaupon weols sanggup bayar mahal, kenapa eh?
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 5-5-2017 04:24 PM
biasanya orang jenis menurun macan ni bila ko pergi tmpat di berurut dia akan sambut dengab asap k ...

Bleh tau tak kenapa tak boleh minum air tu? Sebab kat spa2 memang selalu bagi air teh halia la.. lemon la..
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Tukang urut kat kampung iols guna istilah "pengeras". Tapi pengeras dia duit bkn barang. Cthnya, lepas urut, kita bagi duit (seikhlas hati) tu dia kira pengeras..  dia pernah cerita dia urut kawan dia kat pasar (dia ni berniaga). Kawan dia cakap sakit kat bahu.. lepas urut kawan dia tak bagi duit.. dia cakap wei.. ni kena bayar ni.. bak 20 sen ke.. kawan dia bagi la 20 sen. Malam tu dia kata memang dia tak boleh tidur. Dia sakit sangat bahu macam yang kawan dia sakit.. tu dia kata kena pulangkan sakit tu kat owner. Dia pesan kalau suruh orang urut, kna pagi "pengeras".. tak kisah la walaupun rm1. Janji ikhlas..

Tapi urutan dia memang power. Rasa urat mcm kena hiris dengan pisau. Meleleh2 air mata iols tahan sakit. Tapi lepas tu, memang lega yg amat. Rasa ringan je tubuh..
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
mobic replied at 10-5-2017 05:05 AM
Bleh tau tak kenapa tak boleh minum air tu? Sebab kat spa2 memang selalu bagi air teh halia la.. l ...

diorang guna teh halia dari tanah besar china. tak tahu itu unsur apa. haiwan kah. herba kah. tak pasti halal atau tidak.

aku pernah minum bende tu.katanya ginseng.   setahu aku ginseng import dari taiwan atau china. rasa dia serupa teh o takde gula.
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
mobic replied at 10-5-2017 05:11 AM
Tukang urut kat kampung iols guna istilah "pengeras". Tapi pengeras dia duit bkn barang. Cthnya, lep ...

aku tu. hari kena selsema. hingus meleleh keluar .gi rumah urut hilang terus. hingus.
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 10-5-2017 07:07 PM
diorang guna teh halia dari tanah besar china. tak tahu itu unsur apa. haiwan kah. herba kah. tak  ...

Oo.. next time tak bleh minum dah.. selalu bantai je minum sesambil fefeeling orang kaya..    
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-5-2017 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by DeeHanania at 11-5-2017 09:02 AM
Madel replied at 1-5-2017 09:20 PM
Sikit2 boleh la cite..tulis panjang lebar nanti marah pulak TT ..sory abam akak TT..iols terkepoh  ...


Makaaiii,pendamping makngah awak,kuat yer,
Madel
  
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 3-5-2017 04:42 PM
Aku antara yg terpilih..even aku bermulut hangsuang...2x dah berurut/berubat dgn mak ngah aku.   ...

Madel,
Untung tau sape bole brubat kayap,
Adik kita dlu penah kena,azab bisa mlata kayap dri depan bwk ke belakang pinggang,
Smpai nak bernafas pun sakit kata yer,
Las2 berubat gan Arwah Tok Imam kat umah kita,
Alhmdulillah,baik,cuma ada kesan skit laa kayap tu,smpai adik kita ckp jgn terkena kayap nie,xleh nak ckp bisa teramat
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 09:15 AM | Show all posts
tumpang baca
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
DeeHanania replied at 11-5-2017 08:59 AM
Makaaiii,pendamping makngah awak,kuat yer,
Madel

Pendamping tu bukan Mak Ngah aku punya..Acik tukang urut tu yg punya..cuma nya mungkin, mungkin la kat perawat kat Batu Pahat tu..dia kata Mak Ngah aku pun mungkin ada 'something' dari keturunan family ..tu yg jadi teruk.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-2-2023 08:24 PM GMT+8 , Processed in 0.118761 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list