CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: theflash

Dugaan Si Tukang Urut (NEW-6MAY 930AM)

  [Copy link]
Post time 3-5-2017 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana smbugan citer nih?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-5-2017 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
yasssssss.. kipidap tt.. nice
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2017 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 3-5-2017 05:21 PM
Ala mula-mula je tu takut. Lama-lama nanti beranilah. Tapi mmg rasa seram pun bila mak ngah you bo ...

Insyallah..aku kena kuat kan iman dan ibadah.
Aku tak mau menda2 mcm gini..kasi le ke anak buah yg lain..

Panjang dan bnyk lgi kes kalau nak cite sepanjang mak ngah aku sakit..semua nya memori yg tak menyenangkan..cukup la aku dah pernah jadi 'khadam' dia wktu dia sakit dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2017 01:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Menarik..next..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2017 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
syue86 replied at 2-5-2017 04:41 PM
mak aku pnye style pn cm ni
urut 2x pastu dh hbs nnt upahnya
bagi kain batik shelai, garam n asa ...

Arwah mak iols pun penah dulu berubat pastu tak wat putus ubat nih. Jd perawat tu pulang balik sakit mak tu. Tahun depan mak kena balik sakit yg sama tp dgn lebih teruk lg.pastu berubat dgn setazah ank murid arwah harun din barulah baik kot.

Iols taktaupun berurut kena ade putus ubat, iols beranak aritu berurut ngn CL dr beauty bless confinement yg bidan moden siti aishah tu xde putus ubat pun.. janji bayo pakej urutan tu huhu.
Yg urut pun org muda sampaikn misi dtg umah igt kn CL tu adik iols terkejut misi bila tau tu tukang urut.. yelaa igt mokcik2 je yg urut org kn..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2017 10:38 AM | Show all posts
Suchi replied at 4-5-2017 10:30 AM
Arwah mak iols pun penah dulu berubat pastu tak wat putus ubat nih. Jd perawat tu pulang balik sak ...

sbnrnya ikut cara diorg bljr mcm mn
klu tok guru pnye amalan mtk brg2
mmg gitu la ank muridnya

mcm mak tu, die xreti pulangkan blk
tp nnt die la mnanggung sakit org tu
angin org tu x keluar badan la
pastu penah kena mcm mak kena
sbb tlg org pengsan, pergh mlm tu..hmm..
kena sakit kepala mcm hape je
lps tu tobat nk urut2 org

penah berubat bisul
org tu mtk utk putus ubat, buah limau
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2017 10:51 AM | Show all posts
nipskacang replied at 3-5-2017 04:22 PM
check in.  dlu pernah berubat dgn member, die ckp kene bg upah, kalau tak die akan sakit.. tu ke mks ...

haah pemutus ubat
means dh xde komitmen pgubat ngn pesakit
tp jgn fikir bukan2 plak, brg2 yg dpt tu
guna utk kgunaan harian jek..kekeke
mcm mak, siap sedekah kain batik die dpt ke msjid
sbb anak2 dara btuah die xpkai kain batik
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2017 11:38 AM | Show all posts
syue86 replied at 4-5-2017 10:51 AM
haah pemutus ubat
means dh xde komitmen pgubat ngn pesakit
tp jgn fikir bukan2 plak, brg2 yg dpt ...

ooo cenggitu ek.. hahaa emmber i ckp bagi je pape, biskut ke, duit 5 sen ke, aslkan bagi. i hentam bagi jajan kat die, hahahahaa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-5-2017 11:42 AM | Show all posts
nipskacang replied at 4-5-2017 11:38 AM
ooo cenggitu ek.. hahaa emmber i ckp bagi je pape, biskut ke, duit 5 sen ke, aslkan bagi. i hentam ...

ktorg klu mtk mak urut
die request nak seposen
lebih lagi bagus kata die
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2017 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Park jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2017 12:45 PM | Show all posts
best pulak cerita tt ni.. xsabar tunggu sambungan....
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2017 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
parking ....
mana tt ni? tak sabar tunggu sambungan
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2017 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Sila sambung lg TT
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Menunggu sambungan
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 03:41 AM | Show all posts
Madel replied at 3-5-2017 12:41 PM
Insyallah..aku kena kuat kan iman dan ibadah.
Aku tak mau menda2 mcm gini..kasi le ke anak buah y ...

I bukan nak takutkan you. Tapi yang selalu tak nak tu la yang akan dapat. Kalaulah satu hari nanti you dapat that kelebihan, jangan lupa inform I tau. Boleh you berkongsi cerita nanti. I suka je nak tahu. Apa pun kalau satu hari nanti you dapat kelebihan tu, gunakanlah ke jalan kebaikan sentiasa.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 10:17 AM | Show all posts
akhirnya ada cite baru..

p/s meols ada baca 1 cite kt dlm 1 buku cite seram..
sebijik cite tt.. cuma watak je tukar nama..
atau tt mmg dh klua buku??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 5-5-2017 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
rosa_canina replied at 5-5-2017 10:17 AM
akhirnya ada cite baru..

p/s meols ada baca 1 cite kt dlm 1 buku cite seram..

BELUM

boleh bagi tahu tak buku apa,tajuknya apa


Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 01:50 PM | Show all posts
mana sambungan ni..dok saba dh eh
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 02:29 PM | Show all posts
theflash replied at 5-5-2017 01:24 PM
BELUM

boleh bagi tahu tak buku apa,tajuknya apa

boleh reply sini ke..?? sy pm ye
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 02:38 PM | Show all posts
gigahertz replied at 1-5-2017 12:27 PM
nak urut badan jangan pergi sebarang sebarang orang. ada sesetebgah pengurut ada ilmu yang di donl ...

wahhh...serious eh?
aku tak tau pun ni....

er, tau tak cemana kita nk tau tukang urut tu ok ke tak?
i mean mcm yg ku ckp tu la

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 04:22 PM GMT+8 , Processed in 0.135584 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list