CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: theflash

Dugaan Si Tukang Urut (NEW-6MAY 930AM)

  [Copy link]
Post time 1-5-2017 11:56 PM | Show all posts
Madel replied at 1-5-2017 01:20 PM
Sikit2 boleh la cite..tulis panjang lebar nanti marah pulak TT ..sory abam akak TT..iols terkepoh  ...

Parah juga ye kalau tukang urut lupa nak 'tutup' lepas mengurut. Tunggu TT masuk suruh dia explain apa maksud 'tutup' lepas mengurut. Sekarang kiranya mak ngah you masih hidup lah? Waktu dia sakit meracau semua tu dia still ingat lagi tak sekarang? Ke dia dah lupa lepas dia sembuh?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-5-2017 10:58 AM | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 1-5-2017 06:29 PM
Haaa nak seru Ida masuk thread ni.  Ida ada cerita baru ni. Best. Pasal tukang urut.

Callin ...

weeehuuuuu iols dh bc

mohon TT sambung cpt....

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-5-2017 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Ipo replied at 30-4-2017 06:24 PM
Ilmu apa yang si Lan tu belajar..sampai Ali nampak makhluk gendut macam tu tepi Lan tu..
curious be ...

Takda apa pun amalan dia
Cuma masa baca ruqyah,ternampak pulak
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2017 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 1-5-2017 11:56 PM
Parah juga ye kalau tukang urut lupa nak 'tutup' lepas mengurut. Tunggu TT masuk suruh dia explain ...

Alhamdulilah..Mak Ngah aku masih hidup sihat walafiat   
Waktu dia baru2 sembuh tu aku ada la gatal mulut gi ckp 'mak ngah ingat tak waktu mak ngah sakit, mak ngah wat apa?.mak ngah aku buat muka blur2 tak ingat..so aku ckp la..'mak ngah cekik pak ngah pastu campak pak ngah tu yg kabinet tv dgn tv pecah berderai'..terus aku kena getu dgn mak aku sbb mulut hangsuang kongajar     
Skrg memasing mmg tak berani nak ungkit pasal mak ngah aku tpi mak ngah aku boleh berubat org..sesetengah2 org je yg dia boleh ubatkan.
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2017 01:30 PM | Show all posts
best. cepat sambung
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2017 01:59 PM | Show all posts
teringat cite mak mertua, arwah ni ms hidup sllu dtg makan kt kedai makan mak mertua

bila dia mati dlm 3 hr pas dia mati, nampak susuk mcm makcik ni dtg ketuk tingkap bilik mak mertua minta nasi ayam

"tokkk tokk...(ketuk tingkap bilik)

biah...biah (nama panggilan mak mertua).....


aku nak nasi ayam"




Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2017 03:14 PM | Show all posts
menarik... tak sabar tunggu sambungan TT
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2017 03:17 PM | Show all posts
gigahertz replied at 1-5-2017 12:27 PM
nak urut badan jangan pergi sebarang sebarang orang. ada sesetebgah pengurut ada ilmu yang di donl ...

oo.. baru tau pesakit kencing manis tak boleh urut.. tq info

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-5-2017 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 1-5-2017 10:51 AM
..Terbalik pulak dgn cite mak ngah aku..si tukang urut tu (Bukan TT)  lupa nak 'tutup' lepas menguru ...

I penah gi urut dgn sorg acik ni
Dia ckp kne urut 3x
Yg penutup tu,pesakit kne bg garam kat dia.
Ada org yg dtg urut xcukup 3x jd xde bg garam tu..
Klu x bg garam tu nnt jin setan akn dtg kat acik tu..tp die xckp lak jin setan yg dtg kat dia tu sapa punya  
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2017 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Tt dah dkt 4pm ni mana dia update
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2017 04:13 PM | Show all posts
parking parkinggggggg.... yuhuuuuuuu...

hapdet mn hapdetttt...
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2017 04:38 PM | Show all posts
mak aku tukg urut gak
just tbalik tbawak blk hantu mantu org yg diurut
ade yg xtau diorg ade benda, ada yg sengaja nk lepas kt mak aku
jeles tgk mak aku pelanggan ramai..
dh tu cmne urut pn pkai losyennnn
mak aku urut pkai minyak afiat

selalu klu tbawak blk
mlm tu mak n ayh aku tido luar
sbb benda tu akn stay dlm bilik
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2017 04:39 PM | Show all posts
sayabudakkeyeel replied at 1-5-2017 12:47 PM
mmg kalau urut kena ada penutup dia ke? taktau pulaak

penutup ni tjuan die xnak tukg urut kena sakit org yg diurut tu
kdg2 org pggil putus ubat or tawar ubat..
ade yg mtk brg2 jugak..

Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2017 04:41 PM | Show all posts
pearl.silver replied at 2-5-2017 03:54 PM
I penah gi urut dgn sorg acik ni
Dia ckp kne urut 3x
Yg penutup tu,pesakit kne bg garam kat dia. ...

mak aku pnye style pn cm ni
urut 2x pastu dh hbs nnt upahnya
bagi kain batik shelai, garam n asam
tjuan pemutus ubat n kekdg ade xmampu nk byr, bg je la brg2 tu
upah mak aku seikhlas hati tp ade yg kejam bg rm2 je dlm angpau
assume tsilap angpau je laaaa
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2017 04:42 PM | Show all posts
parkinggg  TT update copek2 ehhh
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2017 05:07 PM | Show all posts
check in..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-5-2017 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 2-5-2017 03:54 PM
I penah gi urut dgn sorg acik ni
Dia ckp kne urut 3x
Yg penutup tu,pesakit kne bg garam kat dia. ...

Kira nya 'penutup' tu maksudnya putus ubat la eh..
Aku pun kurang arif bab2 ni..    n
Tpi acik tukang urut yg mak ngah aku pegi tu dia mmg kasi pesakit tinggal makan minum kat rumah dia..tak silap aku mak ngah aku tinggal kat rumah tkg urut tu semalaman..pagi2 subuh dia call pakcik aku suh amik dia balik dan2 tu juga...blik dari rumah acik tu la perangai mak ngah aku terus berubah..
Btw wktu tu ada lgi 1 family yg stay kat umah tukang urut tu juga..dtang berubat dari jauh nak buang saka..

Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2017 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 2-5-2017 03:54 PM
I penah gi urut dgn sorg acik ni
Dia ckp kne urut 3x
Yg penutup tu,pesakit kne bg garam kat dia. ...

kalau bururut 3x dan minta asam garam tu di panggil putus ubat.

arwah bapa tc boleh mengubat orng

ada seorang pesakit tu.. megat nama nya kena badi.

arwah ayah tc ubatkn. 3hri
lps tu minta aasam garam sbg pemutus ubat
tetapi si megat ni culas.

puaka yg menempel kt megat dtg menggangu arwah bapa tc

Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2017 07:12 PM | Show all posts
Park vvip
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2017 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
tokchik replied at 2-5-2017 07:10 PM
kalau bururut 3x dan minta asam garam tu di panggil putus ubat.

arwah bapa tc boleh mengubat or ...

Tu la risiko jd tukang urut kn..
Acik yg urut iols aritu pesan byk kali bawa garam hari last urut tu..
Sekilo iols bawak  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 12:12 PM GMT+8 , Processed in 0.128622 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list