CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: theflash

Dugaan Si Tukang Urut (NEW-6MAY 930AM)

  [Copy link]
Post time 1-5-2017 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Check In...
Wahh TT,theflash kembali lagi
Sambung lagi,mnarik laa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-5-2017 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
check ini

sabar menunggu sambungannya

Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2017 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Tt mana smbgn....semoga dpt baca citer hingga abis....
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2017 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
@theflash coming..
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2017 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Check in. Cepat2 sambung tt. Tak sabar nak baca (walaupun penakut)
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2017 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
sambung cptt..urut batin takde ke? ahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2017 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
..Terbalik pulak dgn cite mak ngah aku..si tukang urut tu (Bukan TT)  lupa nak 'tutup' lepas mengurut..
Smpai naik gila mak ngah aku kena kacau dgn jin/jembalang/belaan si tulang urut tu...merata tempat gi berubat..last2 pegi Batu Pahat..Alhamdulillah..sihat dah mak ngah aki..tpi selama dia 'terkena' tu mmg sengsara hidup dia..siap nak terjun dari bangunan hospital, berjalan sorg2 merayau2 kat jalan raya, masuk dlm kereta org menangis2..
Sejak tu kami sekeluarga mmg pangkah acik tukang urut tu..:
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2017 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 1-5-2017 10:51 AM
..Terbalik pulak dgn cite mak ngah aku..si tukang urut tu (Bukan TT)  lupa nak 'tutup' lepas menguru ...

takleh gi kat tukang urut tu suruh tutup balik ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-5-2017 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
spankee_fili replied at 1-5-2017 11:15 AM
takleh gi kat tukang urut tu suruh tutup balik ke?

Mula2 tu family mak ngah aku dh call tukang urut tu..n dia mengaku yg dia lupa nak 'tutup' balik .tpi mak ngah aku tak mau jejak rumah tukang urut tu lagi..mak ngah aku ckp keliling rumah org tu banyak hantu setan jembalang.
Hantu setan tukang urut tu merasuk mak ngah aku..semua yg cuba tolong pegang mak ngah aku abis terpelanting..pastu mak ngah aku naik syeikh baca mentera entah apa2..suh anak sedara aku beli bebotol2 air mineral pastu mak ngah aku jampi2 suh kitaorg minum..
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2017 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 1-5-2017 02:51 AM
..Terbalik pulak dgn cite mak ngah aku..si tukang urut tu (Bukan TT)  lupa nak 'tutup' lepas menguru ...

nak urut badan jangan pergi sebarang sebarang orang. ada sesetebgah pengurut ada ilmu yang di donload dan install pada pesakit. keadaan jadi buruk kalau pesakit lemah semangat atau dalam keadaan databg bulan.

satu lagi kalau ada kencing manis jangan. berurut. salur darah boleh pecah.
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2017 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 1-5-2017 12:27 PM
nak urut badan jangan pergi sebarang sebarang orang. ada sesetebgah pengurut ada ilmu yang di donl ...

Awk kalau tenguk keadaan mak ngah saya, mmg menakutkan...dia boleh tukar jadi rimau, boleh berbau lumpur , boleh nampak arwah2 atuk yg konon nya tengah disiksa kat neraka...siyes!! Kalau cite mungkin org agak mcm kelakar..tpi sbb saya tenguk sendiri keadaan mak ngah saya..mmg menyeramkan..n dia automatik boleh berubat org..
Apa yg mak ngah saya buat sama serupa mcm situkang urut tu buat...
   ..acuk tukang urut tu ada pakai sihir wpun guna ayat2 quran..
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2017 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 1-5-2017 10:51 AM
..Terbalik pulak dgn cite mak ngah aku..si tukang urut tu (Bukan TT)  lupa nak 'tutup' lepas menguru ...

mmg kalau urut kena ada penutup dia ke? taktau pulaak
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2017 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
sayabudakkeyeel replied at 1-5-2017 12:47 PM
mmg kalau urut kena ada penutup dia ke? taktau pulaak

Saya pun tak tahu..kena tanya TT..
Tpi kes mak ngah saya mmg acik tukang urut tu ckp dia lupa nak 'tutup'
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2017 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
x sabar plak nk taw the next story...
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2017 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Check in juga tt...
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2017 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Check in
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-5-2017 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Menarik cerita TT. I dah bookmark siap2
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2017 06:28 PM | Show all posts
Madel replied at 1-5-2017 02:51 AM
..Terbalik pulak dgn cite mak ngah aku..si tukang urut tu (Bukan TT)  lupa nak 'tutup' lepas menguru ...

Madel, bestlah cerita you. Sementara tunggu sambungan TT ni ceritalah si tukang urut tu lelaki ke wanita? Macam mana Mak Ngah you boleh sembuh at the end of the day? Org dekat Batu Pahat tu berubat macam mana? Suka nak tahu.
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2017 06:29 PM | Show all posts
Haaa nak seru Ida masuk thread ni. Ida ada cerita baru ni. Best. Pasal tukang urut.

Calling calling @idakamaruddin

Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2017 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 1-5-2017 06:28 PM
Madel, bestlah cerita you. Sementara tunggu sambungan TT ni ceritalah si tukang urut tu lelaki ke  ...

Sikit2 boleh la cite..tulis panjang lebar nanti marah pulak TT ..sory abam akak TT..iols terkepoh disini.
Proses penyembuhan mak ngah aku tu pun makan masa yg agak panjang..Masuk hospital dkt sebulan, smpai nak terjun bunuh diri, doctor ckp mak ngah aku stress..meracau2 kat dlm wad smpai dah kuarkan document nak anta gi hospital mental..family atuk aku bawa kluar mak ngah dari hospital..pastu pakcik aku kat Batu Pahat dpt tau..dia la yg tolong..tapi sebelum2 tu dibawa gi berubat dkat 2 3org juga..ada sorg ustaz tu elok je 2 x dia berubat kan mak ngah aku, ustaz tu pun meninggal ( mungkin dah ajal ustaz tu..wallahualam)..
Perawat yg sorg tu merawat kat rumah mak ngah aku..depa berdua bergasak smpai pecah kabinet tv, tv pun hancur berderai dgn meja kopi patah.. ..punya kuat la mak ngah aku punya kudrat.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 03:36 PM GMT+8 , Processed in 0.121294 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list