CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 33712|Reply: 297

EDISI LAPAR PENGIKTIRAFAN: Shila Amzah Meroyan Tak Dapat AME 2017

[Copy link]
Post time 25-4-2017 01:44 PM | Show all posts |Read mode
Edited by sant at 25-4-2017 01:46 PM

So dekat Twitter sekarang tengah viral, Shila Amzah meroyan tak dapat award AME 2017. Kata Sheols:


Tweet Shilalat dipercayai merujuk kepada kekalahan beliau pada AME 2017. Bagaimanapun, beliau telah dilahar pengguna Twitter. Akak berpendapat Shilalat ni mmg emo lebih, minta dipuji. Sah2 AME tu anugerah based on undian kan? How dare uols tak vote Shilalat sbg penyanyi paling berbakat di maya pada ini?

What say you?





This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-4-2017 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
laju nok. i baru je RT
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-4-2017 01:46 PM | Show all posts

Panass nok.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2017 01:49 PM | Show all posts
adakah sheols meroyan juga sebab tak dijemput utk AME?

to be honest nana nyanyi lebih sedap di halwa telinga meols berbanding shila yach!

Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2017 01:51 PM | Show all posts
hahahaha memang setepek kena.  kalau tak insof jugak , tak tau la nak..

Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2017 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by bambimo at 9-3-2018 10:29 AM

wow tu sant ker...putih nye dia

nway dah fans dia xvote..acaner...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2017 01:55 PM | Show all posts
hahaha berjela plak mamat ru reply dia
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2017 01:55 PM | Show all posts
wookiehoney replied at 25-4-2017 01:49 PM
adakah sheols meroyan juga sebab tak dijemput utk AME?

to be honest nana nyanyi lebih sedap di ha ...

memang ramai cakap nana nyanyi lagi sdap . tu yang lagi meroyan.


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-4-2017 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Shilalat ni sok berlaki bru reti benti merempan meroyan ..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2017 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoi si bambam ni cube la perangai tu classy sikit
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2017 01:58 PM | Show all posts
bobok_berhabok replied at 25-4-2017 01:55 PM
memang ramai cakap nana nyanyi lagi sdap . tu yang lagi meroyan.

nasiblah kannnnana nyanyi tak sound annoyying n over belting out the song.
plus masih dpt dgr suara hafiz nicely

kalau shila habis tapau pasangan duet sheols
sejenis taknak kalah walaupun berduet je pun
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2017 01:59 PM | Show all posts
shilalat ni patut marah meroyan kat fan dia . fan dia yang tak ngundi , apa mau buat.

1st time i baca artis meroyan kalah AME . AME je weh . AME .
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2017 02:01 PM | Show all posts
Padunya budak tu bagi kat kaka shila.Mohon sedar diri hokey.Perangai kekwat tak laku kat Malaysia !

mohon reti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2017 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
AME ni based on undian peminat kan. So nak meroyan x tentu hala dah kenapa. Dah sah sah peminat ko yang dok menjilat kat ig tu yang malas mengundi.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2017 02:02 PM | Show all posts
wookiehoney replied at 25-4-2017 01:49 PM
adakah sheols meroyan juga sebab tak dijemput utk AME?

to be honest nana nyanyi lebih sedap di ha ...

setujukkk

nana nnyanyi tak bingit merdu ke meolss dgr
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2017 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
ko gi la meroyan kat peminat kau !! marah diorang apahal x undi kau!!! adoi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-4-2017 02:05 PM | Show all posts
wookiehoney replied at 25-4-2017 01:58 PM
nasiblah kannnnana nyanyi tak sound annoyying n over belting out the song.
plus masih dpt dgr sua ...

sejenis desperate pujian & penghargaan memang gitu la perangai nya . kalau tak overshadow , nanti orang tak perasan.

Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2017 02:08 PM | Show all posts
kalau ko tak kekwat mesti bole gain ramai lg follower n fans yg btl2 nk tgk ko menang

tp you know......

Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2017 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Win sgt budak tu punya komen..
Komen dia sama mcm yg tersirat dlm hati aku
1 word utk lalats..KEKWAT:
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2017 02:09 PM | Show all posts
nape susah sgt dia ni nak act classy sikit?
kata dah mendunia?
apehal hadap sgt AME jemput ke x?
kelakar
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-2-2023 10:40 AM GMT+8 , Processed in 0.146582 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list