Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
67340
View
1775
Reply

[SBS] RUNNING MAN [House 6]-Every Sunday 4.50PM [Korean Time]

[Copy link]

Author: trexxxxxi    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 25-7-2017 07:42 PM | Show all posts
kenapa rm aku download kjk lwn dgn kawan kwangsoo je. hampeh
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2017 10:15 PM | Show all posts
ep 360 ni kantoi jong kok ada gout
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2017 08:53 AM | Show all posts
hasell replied at 25-7-2017 07:42 PM
kenapa rm aku download kjk lwn dgn kawan kwangsoo je. hampeh

internet prob kot time ko download tu? tu berenti halfway. Aku tgk kt kshowonline slalunya.
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2017 08:54 AM | Show all posts
atira replied at 25-7-2017 10:15 PM
ep 360 ni kantoi jong kok ada gout

drpd episod lepas ckp psl gout tu haha, sbb dia pakai selipar, tak leh lari, so awal2 dah buat disclaimer sbb gout attack XD
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2017 10:25 AM | Show all posts
Star_el replied at 26-7-2017 08:54 AM
drpd episod lepas ckp psl gout tu haha, sbb dia pakai selipar, tak leh lari, so awal2 dah buat dis ...

ohh ye ke...
baru perasan yg ep 260 ni sbb sedap depa bahankan kjk
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2017 01:06 PM | Show all posts

terbaca komen2 knetz ckp adik somin ada iras2 actor Ju Jihoon..:
kira adik somin ni Ju Jihoon versi sado..
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2017 01:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by aleesyasofia at 1-8-2017 02:06 AM

iols suka episode yg family nie.. part 2 pnye mmg kelakar habis.. asyk gelak jer.. wlaupon mission indoor jer tp lawak tue ttap ada.. byk part lawak yg iols suka utk ep 361..

1. tak sgka adk so min klah dgn jong kook masa game arm wrestling
2. tak sgka haha btul kuiz yg G20.. G stand for what..
3. masa mission deal duit tue mmg rmai betrayer.. pling klakar so min dan adiknya..
4. ji hyo always lucky dpt baucer mkn tue..
5. mission attack dan defense tue mmg klakar gler.. smpai sluar kwang soo pon jd longgar.. siap bt tyangan prcuma lg.. mission yg nie byk scene lawak..
6. partner haha, geun sik akhirnya mng jgk satu mission.. dr awl smpai ke sdh klah jer.. mjur mng jgk..
7. part kwang soo dan ji hyo brgaduh wrestling bgai tue mmg lawak..
8. mission last skali tak sgka team suk jin mng.. dr team akhir trus jd first..
9. ep. nie ji hyo xde luck mng duit byk dan dpt tmpt akhir.. kena terima hkuman dan ji hyo plih team kwang soo utk terima hkuman skali..

pape pon mmg trbaik ep. kali nie.. happy anniversary running man..

tak sabar nak tgk ep baru.. tgk preview mmg mnarik.. snsd come back.. msti best..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 09:56 AM | Show all posts
Episod part 2 family ni lawak gila.

Meamang bad luck sungguh kwang soo.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 10:15 AM | Show all posts

kemain diorg hype match KJK dgn adik somin..
rupanyaaa..hahhahaa..
masing2 muka confused sbb tak expect yg adik somin kalah cmtu jer..lol..

epi baru ni tak larat gelak..
especially masa radish game tuu..
kejang perut gelakk..

pastu sambung gelak plk tgk knowing brothers..
sedap KJK dok buat joke psl RM..mmg savage!! haha..
match KJK vs Hodong pon lg intense dr KJK vs adik somin tuu
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 01:29 PM | Show all posts

just ok laaa tp ada part muka dia bila serius mcm x kena je
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 01:31 PM | Show all posts
part ji hyo wrestling dgn kwang soo tuh best gila
dasyat tul dia.....berpusing2
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 02:16 PM | Show all posts
eddlisa_uyuk replied at 2-8-2017 01:29 PM
just ok laaa tp ada part muka dia bila serius mcm x kena je

muka dia bukan muka serius. mcam muka goofy goofy sikit

tapi tak tahan bila tgk dia menari tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 03:10 PM | Show all posts
Dah lama xtgk RM lepas gary keluar... sobss
cuma semalam nampak some trailer dalam tv utk ep 360 cam best jeee..


Korg tgk online kat mana?
Usually tgk dkt dramanice tapi xboleh plak.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Choc-chip at 2-8-2017 06:40 PM

Tak sangka team Seok jin boleh menang... memang betul2 turn table...
Yoo jae suk game tu xpernah xkelakar... ada je jawapan kelakar... tapi Jae suk tak pernah menang pun walaupun nama dia...
Soo min tu rupanya 1 family talkative... handsome gak adik dia...
Nasib baik anniversary RM ni buat 2 episod... kalau tak mesti ada yang tak dapat airtime banyak...
Iols tak sabar tengok next episod ada girls generation...
BTW... Happy anniversary RM...
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Star_el replied at 26-7-2017 08:53 AM
internet prob kot time ko download tu? tu berenti halfway. Aku tgk kt kshowonline slalunya.

Uols... ep 360 habis ke kat kshowonline? Sbb iols tgk kat kshow123 tetibe habis macam tu jer...
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
tengah_bosan replied at 2-8-2017 03:10 PM
Dah lama xtgk RM lepas gary keluar... sobss
cuma semalam nampak some trailer dalam tv utk ep 360 ca ...

Iols tengok kshow123 or kshowonline...
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
shaun_bb replied at 2-8-2017 09:56 AM
Episod part 2 family ni lawak gila.

Meamang bad luck sungguh kwang soo.  ...

Kesian pulak tengok Kwang soo tu... seluar tu...
Partner yg betul2 bff dia sorang nak kahwin... sorang lagi busy shooting... tapi partner dia jemput ni lagi best sbb kelakar...
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Choc-chip replied at 2-8-2017 06:38 PM
Kesian pulak tengok Kwang soo tu... seluar tu...
Partner yg betul2 bff dia sorang nak kahwi ...

Part seluar tu memang tak boleh blah. Hahahaha... partner dia ni cute sangat. Feminim pulak tu. Time dia kena tipu kwangsoo pasal 5 ribu won tu kelakar. Muka dia macam tak boleh terima yang dia kena tipu.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Choc-chip replied at 2-8-2017 06:33 PM
Uols... ep 360 habis ke kat kshowonline? Sbb iols tgk kat kshow123 tetibe habis macam tu jer...

Kshowonline tu full ep. Abes part jongkook n adik somin nk lawan
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
shaun_bb replied at 2-8-2017 06:54 PM
Part seluar tu memang tak boleh blah. Hahahaha... partner dia ni cute sangat. Feminim pulak tu. Ti ...

Yup... kelakar tengok partner dia... lepas tu kwangsoo buat lagi... konon2 nak ambil hati Ji Hyo pasal penalty tu... last2 nama dia gak kena...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
3.078339s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list