Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
66138
View
1771
Reply

[SBS] RUNNING MAN [House 6]-Every Sunday 4.50PM [Korean Time]

[Copy link]

Author: trexxxxxi    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 24-9-2019 10:01 AM | Show all posts
ok sapa spy..br nk tgk epi ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2019 02:13 PM | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 24-9-2019 10:01 AM
best kan kalau semua sekali 9 org dtg malaysia..yg dtg ritu selalu jae suk x ikut sekali huhu..

  
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 01:25 AM | Show all posts
KAGUM LAA dgn RM fan meeting nih

lagi2 part nari tuh.....kuar air mata gak lisa
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 01:51 PM | Show all posts
betul.. best sgt ..

sume2 group best.. tp paling best F-Killer.. lagu dia

tarian terbaik..  theme song pun sweet je
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 25-9-2019 11:06 PM

Daebak FM running man... semua best... paling best group dance, Super-X & F-killer...

I suka gila tengok diorang dance... memang perfect la...

Lagu Super - X tu best pulak dengar... lagu F-killer pun... suara Gummy ni memang power la...

BTW tak sangka pulak spy tu fans...
Jihyo & Haha yang selalu lucky tetibe kena penalty... Jaesuk & sukjin selamat...
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 26-9-2019 06:25 AM

Bila tengok Jihyo menangis tu teringat masa kontroversi  RM discontinued & jihyo jongkook digugurkan dari RM... I pun sedih jugak... RM dah buat episode2 terakhir masa tu... nasib baik continue semula & kekalkan jihyo & jongkook... IG RM pun penuh komen fans suruh continue semula...

bila tengok FM running man ni memang emotional jugak lah tengok jihyo menangis...

Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2019 01:50 AM | Show all posts
Rahah replied at 25-9-2019 10:39 PM
Daebak FM running man... semua best... paling best group dance, Super-X & F-killer...

I suka gil ...

kan kan terharu betul
berbaloi betul komitment masing2 wpun awal2 tuh byk tak reti nari pun

lagu2 sumer best even lisa tak minat a pink pun best gak lagu dia org yg dgn KS & SJ tuh

lisa duk ulang byk kali tgk group performance dia org

Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2019 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
eddlisa_uyuk replied at 28-9-2019 01:50 AM
kan kan terharu betul
berbaloi betul komitment masing2 wpun awal2 tuh byk tak reti nari pun


Kan... antara performance tu I memang tunggu group dance... bila tengok memang kagum la... perfect je...  I pun repeat je tengok dance diorang...

Yup sedap2 lagu diorang... I pun suka semua lagu... tapi favourite lagu f-killer & super-x...

lagu kwangsoo, sukjin & apink tu catchy kan...

Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2019 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 05:04 PM | Show all posts
eddlisa_uyuk replied at 25-9-2019 01:25 AM
KAGUM LAA dgn RM fan meeting nih

lagi2 part nari tuh.....kuar air mata gak lisa

baru la nmpk airtime ji hyo byk kt sini..kagum sgt dgn tarian dia, knowing her yg sgt kayu
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:27 PM | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 24-9-2019 10:01 AM
ok sapa spy..br nk tgk epi ni

fans..sbb dorang dh 9 thn polow running man..jong kook je teka btl...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:29 PM | Show all posts
eddlisa_uyuk replied at 25-9-2019 01:25 AM
KAGUM LAA dgn RM fan meeting nih

lagi2 part nari tuh.....kuar air mata gak lisa

iols kan emosional btl tgk FM kat korea ni...
1st sbb iols x pernah tgk FM dorang kt negara lain.... jd tgk dorang menyanyi menari camtu rsa cam waaauuuu sgt...

tp group dance tu mmg pas abes tu iols pun nanges cam cikgu dorang Lia tu...sebak x tau nk ckp
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:34 PM | Show all posts
rosa_canina replied at 25-9-2019 01:51 PM
betul.. best sgt ..

sume2 group best.. tp paling best F-Killer.. lagu dia

memorable sekali, lagu F-Killer n suara haha mmg soothing je dgr..jong kook nyanyi part dia time gummy+haha nyanyi mmg wat lagu tu best sgt2..eh..best la..cam waaauuuu, hebat tul collaboration dorang...

yg Ji Suk Jin + Ji Hyo tu mmg iols pn gelak cam retis kat green room gk..suk jin tu alahai, nyanyi sedap dh tp gaya nyer tu part tuang air tu paling x tahan, mengekek2 iols gelak..over tau pastu ckp tu air anggur jek

lagu lain2 sume best, Jeon Soran dgn JAe suk pya lagu mmg best, freedona bes masa dgr lagu tu cam hidup ni indah uols....mmg cam tgk citer romantic comedy citer ringan2 tu..sesuai sgt lagu tu..team soran tu pn relax2 jek

iols baru sedar masa FM ni jong kook tu sgt gentelman....n ada rupa..oh, baru terbuka hijab kah iols nmpk sisi good2 jong kook
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:35 PM | Show all posts
Rahah replied at 25-9-2019 10:39 PM
Daebak FM running man... semua best... paling best group dance, Super-X & F-killer...

I suka gil ...

ji hyo lately ni cam part denda dia x lucky sgt..tp part menang part adiah dia masih bertuah lg
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:36 PM | Show all posts
Rahah replied at 25-9-2019 10:50 PM
Bila tengok Jihyo menangis tu teringat masa kontroversi  RM discontinued & jihyo jongkook digugurkan ...

tp kan..FM kali ni nmpk cam byk pokus ji hyo kan..ji hyo mmg cantik sungguh rsa masa FM ni...buat rambut cane pun chantek sgt dia..masa baju putih tu mmg waauuuu..chantek seksi sungguh...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:38 PM | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 10-10-2019 05:04 PM
baru la nmpk airtime ji hyo byk kt sini..kagum sgt dgn tarian dia, knowing her yg sgt kayu

kan...nucksal n code khunst tu jujur kan komen2 dorang..dorang cam enjoy jek sume performance...code khunst tu cam x mesra tgk, tp dia yg bg idea baju jo hyo tu siap btl2 kan lg...suka tgk dorang komen sbb kelakar
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:39 PM | Show all posts
ok..lambat iols dapt join mengomen psl FM dorang sbb x smpat login guna PC...guna phone leceh la nk kumen, baca ok lg....
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
kartieka replied at 11-10-2019 04:35 PM
ji hyo lately ni cam part denda dia x lucky sgt..tp part menang part adiah dia masih bertuah lg
...

Kan... i perasan jugak... masa FM tu pun tetibe tak lucky... kena penalty...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
kartieka replied at 11-10-2019 04:36 PM
tp kan..FM kali ni nmpk cam byk pokus ji hyo kan..ji hyo mmg cantik sungguh rsa masa FM ni...buat  ...

Haah... bagus jugaklah masa FM focus kat jihyo... baru nampak airtime dia lebih sikit...

Yup... memang cantik sangat jihyo masa FM tu... dia memang original cantik...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
kartieka replied at 11-10-2019 04:34 PM
memorable sekali, lagu F-Killer n suara haha mmg soothing je dgr..jong kook nyanyi part dia time g ...

I tak sangka lagu2 diorang ni best2... sebab masa mission tu kan nampak macam biasa je... sekali bila dengar memang daebak...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090923s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list