Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
67475
View
1775
Reply

[SBS] RUNNING MAN [House 6]-Every Sunday 4.50PM [Korean Time]

[Copy link]

Author: trexxxxxi       Show all posts   Read mode

Post time 12-7-2017 10:55 AM | Show all posts
clara_nur replied at 11-7-2017 10:09 PM
scarynyaa dua2 tmpt kt indon yg fans suggest..
yg tmpt kt paris tu pon scary gak..
sbb tu  ...

kat paris tu kalau takat tunjuk diorg masuk tu mmg bosan kot, nak buat game kat situ pun mesti takleh. Kalau tunjuk diorg round paris cam menarik tp nnt cam tak menepati pulak tujuan i-Go stickers lol!
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2017 08:00 AM | Show all posts
yg hammock kat indon tu.. aku perasan malaysian ramai yg pernah try....
tak jumpa dah pulak fb minah yg pernah gi hammock kat gunung indon tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2017 11:37 AM | Show all posts
Star_el replied at 12-7-2017 10:55 AM
kat paris tu kalau takat tunjuk diorg masuk tu mmg bosan kot, nak buat game kat situ pun mesti tak ...



tula psl me lg prefer diorg gi Copper Canyon yg fan Mexico suggest tu..
macam2 xtvt ada kt situu..naik cable car, zipline, jambatan gantung,rock limbing
diorg punya zipline tu the longest in the world kot..



Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2017 10:18 AM | Show all posts
Star_el replied at 10-7-2017 01:43 PM
br tgh separuh ep baru ni.
SeChan kemain tenung Jihyo, taula minah tu lawa lol!
Plus dia mmg admit ...

ahhaa se chan punya tenung ji hyo
ingatkan dia syak mongji apa2
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Nametag ripping ep yg last ni kelakar giler. Episod ni mmg best.

RM ni klau xde guest lagi kelakar. Diorg buat lawak sesama sndiri pun dah cukup best.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 06:13 PM | Show all posts
Nara_Gaara replied at 18-7-2017 05:25 PM
Nametag ripping ep yg last ni kelakar giler.  Episod ni mmg best.

RM ni klau xde guest ...

moment yg plg aku xleh blah (tp byk moment kelakar haha) bila si Somin g tekan suis lampu kt koridor tu bwahaha!
kekonon dia nk suprise attack Jongkook ke
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2017 12:58 PM | Show all posts
Star_el replied at 18-7-2017 06:13 PM
moment yg plg aku xleh blah (tp byk moment kelakar haha) bila si Somin g tekan suis lampu kt korid ...



part Sukijn trick dia tarik nametag Jongkook pon kelakar..
pastu baru dia sedar dia kena trick..hahahha..

kwangsoo mcm tak tentu hala lari sana sini..
last2 tak smpai seminit, kena tukar team lagi dan lagi..

Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2017 01:07 PM | Show all posts

Jongkook skrg dh ada second theme song tuk dia "Gangsta Paradise"..
diakan ala2 "big boss" kt dlm RM tuu..lol

sayang betul Jihyo dgn Jongkook tak kena punishment.
harap sgt Jaesuk punya plan menjadii..
bukan apa predictable sgt asek2 org sama yg kena punishment..


Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2017 08:45 AM | Show all posts
clara_nur replied at 19-7-2017 12:58 PM
part Sukijn trick dia tarik nametag Jongkook pon kelakar..
pastu baru dia sedar dia kena tric ...

tulah, lambat baru dia sedar apa dah jadi haha
Kwangsoo mmg paling penat aku tgk, dia dok lari sana sini
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2017 10:15 AM | Show all posts
clara_nur replied at 19-7-2017 01:07 PM
Jongkook skrg dh ada second theme song tuk dia "Gangsta Paradise"..
diakan ala2 "big boss" k ...

lisa suka tul bila plan jae suk tak menjadi
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2017 10:29 AM | Show all posts
eddlisa_uyuk replied at 20-7-2017 10:15 AM
lisa suka tul bila plan jae suk tak menjadi



sbb plan tak jadila, k-viewers byk tak puas hati..
especially Jihyo sbb dia did nothing much tp menang gak..
lgpon balik2 muka sama jgk yg kenaa..huhu..


Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2017 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Finally dapat gak tengok RM... rindu... tak sabar nak tengok next episod...

Seriously iols nak tengok pulak Ji Hyo dengan Jong Kook pulak kena punishment... sebab diorang kan berani... kesian pulak tengok yang lain tu dah la penakut... penat iols gelak...
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2017 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Lately ni Ji Hyo byk diam je... iols suka je bila dia cakap... yang lain tu mmg talkative... penat gelak bila diorang start conversation...
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2017 09:36 AM | Show all posts
ep lps part plg klakar masa team kwang soo nk minta daging itik kat team suk jin...kwang soo bubuh rumpai laut kt kening ngn gigi...haha jadi g-dragon. dapat kaki itik, so min makan....kwang soo laju je g korek daging itik tu dlm mulut so min.lawak gile
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2017 10:59 PM | Show all posts
sejak dua menjak ni RM byk momen kelakar. mgkn it best bg chance kat so min dan se chan develop character dlu. tp formula libatkan PD nim dgn RM macam dlu2 dah applied balik. tu penambah rasa kelako RM baru ni

btw, rm360 ni mmg abis dgn jongkook vs budak gemuk lembut tu ke? ke aku download dr myasian.tv tak abis?
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2017 10:03 AM | Show all posts
hasell replied at 24-7-2017 10:59 PM
sejak dua menjak ni RM byk momen kelakar. mgkn it best bg chance kat so min dan se chan develop char ...

tak, abes dgn jongkook vs adik somin rasanya, final match.
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2017 10:35 AM | Show all posts
hasell replied at 24-7-2017 10:59 PM
sejak dua menjak ni RM byk momen kelakar. mgkn it best bg chance kat so min dan se chan develop char ...

kelakar giler ep 360 ni..
aku tengok kat ofis gelak giler-giler..
tak ley nak control..hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2017 03:54 PM | Show all posts
Edited by clara_nur at 25-7-2017 03:56 PM
Star_el replied at 25-7-2017 10:03 AM
tak, abes dgn jongkook vs adik somin rasanya, final match.



agak2 sape menang? haha..
adik somin tu pon bukan calang2 org gak..

meolls look forward tuk next week..
nk tgk match KJK vs adik somin..
dan Knowing Bros legend rival- KJK vs Hodong ripping nametag..
selamber KJK dok bahan psl SBS kt show2 lain

Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2017 03:58 PM | Show all posts
clara_nur replied at 25-7-2017 03:54 PM
agak2 sape menang? haha..
adik somin tu pon bukan calang2 org gak..

experience-wise, KJK hahahaha tp xtaula kan cmne
aah, ekceli ingatkan episod KB rituh yg ada KJK, rupanya tu next week, just preview je. Tak sabar weh~
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2017 04:12 PM | Show all posts
adik soo min hensem ok..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078839s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list