Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
67300
View
1775
Reply

[SBS] RUNNING MAN [House 6]-Every Sunday 4.50PM [Korean Time]

[Copy link]

Author: trexxxxxi       Show all posts   Read mode

Post time 13-6-2017 08:10 AM | Show all posts
teringin plak nak try masuk rumah hantu tu uols...
mcm best je
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2017 03:43 PM | Show all posts
atira replied at 13-6-2017 08:10 AM
teringin plak nak try masuk rumah hantu tu uols...
mcm best je

katanya da tone down a bit kescariannya tu.. dulu lagi scary thats why masuk record.

tapi rasa nak pegi jugak la nnt
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2017 07:43 AM | Show all posts
nuryakmal replied at 13-6-2017 03:43 PM
katanya da tone down a bit kescariannya tu.. dulu lagi scary thats why masuk record.

tapi rasa ...

masuk bucket list uols
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2017 08:10 AM | Show all posts
adoi lawak + kesian betul. Diorg kemain gigih nak avoid masuk sorg2, tapi cmne pun tetap menakutkan. Hantu tu pun, tak beragak dok mengekor, ingat dah leh lega lepas terkejut XD
So Min tu dok nangis je, Jaesuk asyik suh dahla jgn nangis! Tambah horror bila ditemani So Min and Kwon Ryul lol! Kwon Ryul tu kalo So Min xsimpan tag dia mmg dah cabut kot lol!
Tapi So Min dlm takut2 kemain dia membebel2 siap nak sorokkan name tag org lain haha!
Masuk dlm tu mmg asyik minta maaf je sume, Kwangsoo trus terer ckp jepun wakaka!
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2017 05:28 PM | Show all posts
senyap sunyi rumah ni..xde update ke
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2017 07:58 PM | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 3-7-2017 05:28 PM
senyap sunyi rumah ni..xde update ke



semua bizi beraya kott
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2017 08:05 PM | Show all posts


suka epi 356..byk moment kelakar..
kesian sukjin's game dah tukar nama jd jaesuk's game
taktahan ada plk loveline tuk Jihyo-sukjin..
shocking confession plk tu..wakakaka! bangga sukjin
kwangsoo plk tak abis2 dok teringat psl dates dia kena ruin dgn KJK


Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2017 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
clara_nur replied at 3-7-2017 08:05 PM
suka epi 356..byk moment kelakar..
kesian sukjin's game dah tukar nama jd jaesuk's game
t ...

ep yg ni iols ketawa kemain lagi, lucu sangat...mission pilih stesen tu..mindset memasing sama jer...dengar jer duit paling banyak...semua pi serbu situ.

hahaha kwangsoo trauma habis sbb jd org ketiga.. kesian dia sbb girls tu semua lg selesa bcakap dgn KJk...mungkin sbb KJK jenis peramah n banyak ckp berbanding kwangsoo  yg jenis dok malu2 kucen

ep terbaru ni ok jugaklah, tp couple episode mmg jarang ada yg best sangat sbb banyak sgt pasangan. ada yg dpt airtime seciput jer... mcm couple jihyo taktau dia org buat apa..tau2 dah habis race jer

Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2017 12:26 AM | Show all posts
hunt_fear replied at 3-7-2017 10:16 PM
ep yg ni iols ketawa kemain lagi, lucu sangat...mission pilih stesen tu..mindset memasing sama jer ...



masa dgn gadis rusia tu me pahamla kalo kwangsoo xbyk ckp sbb language barrier..
tp bila kt jepun pon sama, agaknya mmg Kwangsoo jenis pemalu kot..

tp mujurla epi baru ni mmg dpt partner yg betul2 suka diaa.. tp still rasa cm kwangsoo-somin tu serasi bersamaa me kalo guest ramai2 ni pening tgkk..sbb dah tau editing akan jadi hauk dr besa..yela nak sumbat semua footage dlm satu epi..smpai me pon byk kali confused dgn rule game diorg.. betterla buat 2 epi mcm sblm2 ni..

satu lg, pattern kalo couple race ni, mesti Jihyo yg menang..plk tu menang gold..lol...mcm diorg salu ignore jer dia dgn partner dia dan attack yg lain2 dulu..padahal ikutkan partner2 dia suma kuat2..tup2 dia menang..


Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2017 10:32 AM | Show all posts
last tgk part p rumah hantu,pastu sibuk raya kan..ni tgh semangat nk sambung tgk
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2017 12:13 PM | Show all posts
clara_nur replied at 3-7-2017 08:05 PM
suka epi 356..byk moment kelakar..
kesian sukjin's game dah tukar nama jd jaesuk's game
t ...

drpd dulu kan mcm Sukjin tu suka kt Jihyo lol! Sbb Jihyo cantik. Pastu teringat game yg kena kekalkan muka takde perasaan, skali Jaesuk attack Jihyo dgn statement, sebenarnya Sukjin suka kt Jihyo wakakaka!
Tulah kesian lak tukar nama game tu, baru je nk upkan nama dia XD
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2017 09:36 PM | Show all posts
clara_nur replied at 4-7-2017 12:26 AM
masa dgn gadis rusia tu me pahamla kalo kwangsoo xbyk ckp sbb language barrier..
tp bila kt j ...

hahaha yang kat jepun tu, iols pon x faham mcm mana kwangsoo blh jadi org ketiga jugak
padahal memula kemain lagi berbunga bunga bagai

iols tgk ep terbaru ni hari ahad malam sbb nak tgk apink...sekali nan hado jer air time nya
lagik dah hujung2, lagik rushing kelaut editing nya....adoiyaii

Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2017 04:39 AM | Show all posts
Star_el replied at 4-7-2017 12:13 PM
drpd dulu kan mcm Sukjin tu suka kt Jihyo lol! Sbb Jihyo cantik. Pastu teringat game yg kena kekal ...



haha..me rasa jaesuk usik2 manja gitu psl jihyo kt sukjin tu..
yg me tau HAHA ada tersuka kt Jihyo..selain Gary tuu..lol..
sbb jaesuk pon usik haha psl ni smpai ke IC..



Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2017 04:51 AM | Show all posts
hunt_fear replied at 4-7-2017 09:36 PM
hahaha yang kat jepun tu, iols pon x faham mcm mana kwangsoo blh jadi org ketiga jugak
padahal me ...



not bad apa screentime Apink..wlpon Naeun keja senyum dan gelak jer..Hayoung plk tak abis2 ngomel nak tukar partner..

hayoung tu sejenis aktif tp kesian plk dpt partner sukjin..so byk aktiviti xdpt buat..mesti dia jeles tgk KJK buat zipline dgn crossing bridge tuu.. dahla bukan selalu dpt peluang main free water game kt water park yg khas dibuka tuk filming jer..



Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2017 09:12 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2017 11:41 AM | Show all posts

wah Joongki nak kawen dahhh.!!
plk tu dgn top actress Song Hye Kyo..
pleasee RM invite diorggg...!!!
mmg dh lama nak tgk SHK jd guest kt RM..
ni kot masa sesuai invite SONG-SONG couplee


Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2017 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
clara_nur replied at 5-7-2017 04:39 AM
haha..me rasa jaesuk usik2 manja gitu psl jihyo kt sukjin tu..
yg me tau HAHA ada tersuka kt  ...

HaHa mmg ada crush ngan JH dulu, joongki pon   song2 siblings tp yang jd kenyataan song2 couple pulak... dok denied2 rupanya dr 2015 dah dating tggu LKS pulak bila nak kawen
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2017 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
clara_nur replied at 5-7-2017 04:51 AM
not bad apa screentime Apink..wlpon Naeun keja senyum dan gelak jer..Hayoung plk tak abis2 ngo ...

Naeun senyum jer..kamera suka betul kat dia wpon tak bcakap ekspresi muka jer pon jadik lah... moment dia plg best dlm tu masa menari new face... iols pon dok ikut jerit2 eksaited mcm jaesuk
Hayoung lawak asyik nak mintak tukar pasangan...
partner KJK pon lawak, iols suka tgk dia kat unnies slam dunk... dulu iols ingat dia jenis gedik2 gitu rupanya tak juga...jenis yg senang mesra n talkative...sbb tu dia jd Queen for event
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2017 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian la episodes baru ni .. Ji Hyo yg menang race n gold tp airtime x dpt lgsg .. partner dia yg mamat tu mmg bosan gila .. x nmpk personaliti apa, blur semcm .. x psl2 xde airtime utk Ji Hyo
... yg guests pompuan sume mcm dpt la airtime lbh .. lg2 yg mana couple ngn Jae Suk ngn Kwang Soo .. mmg terlbh airtime ..
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2017 01:43 PM | Show all posts
br tgh separuh ep baru ni.
SeChan kemain tenung Jihyo, taula minah tu lawa lol!
Plus dia mmg admit dia suka kat Jihyo kan hahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083389s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list