Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
66209
View
1771
Reply

[SBS] RUNNING MAN [House 6]-Every Sunday 4.50PM [Korean Time]

[Copy link]

Author: trexxxxxi    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 2-5-2017 04:03 PM | Show all posts
shityfans replied at 26-4-2017 06:27 PM
kannnn best tuuuu....hehe
kalau depan2 dapat laa kot. iolls ni jauh jugak
silap jugak concert pu ...

bukan sume seat numbered ke?
and selalu kerusi jenis apa yg ada kt konsert?
klu stadium ada seat simen or kerusi stadium tu
tp utk vip tix tetap kerusi kenduri kawen
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2017 04:05 PM | Show all posts
aleesyasofia replied at 26-4-2017 06:27 PM
iols yg dkt dgn venue tue pon mlas nk join bila mgenangkn hrga tiket yg mhal tue..

btw, iols nk ...

actly rmai yg slh fhm rules tu
nak2 part xbley rekod n amik gmbar
handphone bley je bwk masuk
tp kamera xbley...

pastu brg2 fake RM pn xbley bwk masuk dlm
actly klu korea lg la diorg implement bebtul rules tu
smpai skeping gmbr pn xbley keluar time fanmeeting
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2017 04:57 PM | Show all posts
syue86 replied at 2-5-2017 04:03 PM
bukan sume seat numbered ke?
and selalu kerusi jenis apa yg ada kt konsert?
klu stadium ada seat ...

kerusi plastik kenduri kawin pastu dia taruk no pakai sticker
keji sangatttttt bayar tiket mahal nak mati kerusi gituuuu
aku pegi concert lain tak mahal gini
tengok muse, incubus, avril berapa ratus jeeee
kat stadium yang open air tu berdiri/duduk atas batu kerusi stadium tu
pastu masa aku tengok incubus kt indoor stadium amende entah dkt monorail maharajalela tu
kerusi bapak besar macam raja dulu2 siap ada ashtray kat tempat tangan...haha
pastu ada aku tengok band rusian circle kat klpac, show yuna kat klpac kerusi macam panggung
pastu kt kllive berdiri jeee tapi semua tiket paling mahal 100 lebih je
ni laaa rupa kerusi plastik kat rm fanmeet hari tu

Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2017 04:58 PM | Show all posts
clara_nur replied at 1-5-2017 09:57 PM
rasa diorg shooting epi ni dulu sblm fanmeeting mesia tu..
tp stetmen psl gary kt mesia dulu  ...

alaaaa sedihnyaaa
iolls tak tengok lagiiii
apesal leee gary niiii..haihhh sian jihyo

Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2017 05:01 PM | Show all posts
shityfans replied at 2-5-2017 04:57 PM
kerusi plastik kenduri kawin pastu dia taruk no pakai sticker
keji sangatttttt bayar tiket mahal  ...

huiyoo siap ade tempat ashtray lagi
mujur x bagi kerusi osim or gintell
wei klpac takyah la compare wei
itu mmg tmpat proper utk show
tp bkn konsert high mcm RM ni
klpac kecik je pun

kbykan konsert bdiri kan
tu aku heran psl kerusi ni
sbb kwn aku pn gomel psl kerusi
die nye komen 'the chair is so filmsy' gitew

hrga tix xtau la knp mahei nau2
banding ngn konsert omputeh
tgk je la hrga tix gary tu
die sorg pn rm6++ vip
RM 5 org rm7++
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2017 05:07 PM | Show all posts
syue86 replied at 2-5-2017 05:01 PM
huiyoo siap ade tempat ashtray lagi
mujur x bagi kerusi osim or gintell
wei klpac takyah la comp ...

tu laaa mahal bebenor diorang niii
mat salleh tu lagi jauh, korea bukan jauh mana punnn
tak faham akuuuu. ke duit kita jatuh teruk sangat? takpun sponser kurang? aku pun tak tahuuu
pastu sebenarnya tempat ps2 tu jauhhhhhh!
tak puas hati akuuuu
organizer bengong jugak kot
pastu aku sikit sakit hati last minute diorang jual tiket less 10% kalau sape ada account astro, bawak bill jee
menyampahhhhh
nasib baik jugak gary tak jadi...haha kalau jadi pening jugak aku nak korek duit, nak tempah baju raya lagi...haha

Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2017 05:16 PM | Show all posts
shityfans replied at 2-5-2017 05:07 PM
tu laaa mahal bebenor diorang niii
mat salleh tu lagi jauh, korea bukan jauh mana punnn
tak faha ...

bley x aku igt ko nk pkai baju raya ke konsert gary..
adui la aku pn baca lelaju..kekekkekeke

eh ko xtau ke dkt astro gempak ke mn tah
siap ade promo code 50% off ye tix konsert tu *jgn mroyan

rasa konsert kpop mmg hrga cmtu uols
big bang pn cmtu gak..
xtau memula dulu artis korea nye tix brp
zmn wonder girls/snsd dtg gamaknye brp tix
sponsor besar ade pn hrga sama jek
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2017 05:28 PM | Show all posts
shityfans replied at 2-5-2017 05:07 PM
tu laaa mahal bebenor diorang niii
mat salleh tu lagi jauh, korea bukan jauh mana punnn
tak faha ...

sbb kpop tgh in skrg, mendpt permintaan ramai tu markup harga tinggi2.
Benci aku bab dunia kapitalis ni. *tetiba*
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2017 04:52 PM | Show all posts
aleesyasofia replied at 2-5-2017 03:57 PM
dh 7 thn bersama.. dh mcm kluarga.. msti la sdih tiba2 jer lost contact semua..

kawen lps tu ilangkan diri tetiba.member lain semua cari tp gary je yg diamkan diri.
tp dlm diam asiklah antar topi kat haha
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 06:46 PM | Show all posts
dah tengok episode baru
terkezut jihyo dnegan soalan hyorin...haha
adoi laa gary mana laaa dia sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2017 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
So Min tu kelakar gak... perangai sama dengan Kwang Soo...
Dah 2,3 kali promote suruh director ambil dia berlakon...
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 02:04 PM | Show all posts
so kinda related to Running Man, tadi aku tgk Happy Together, for some reason aku rs tak lama lagi adalah retis from Antenna Music guest dlm RM XD
Perasaan aku je.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-5-2017 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
hmm hmm macam mana nak move on so min jangan nak tiru JH

create identity sendiri tauu.. takpe jd kwangsoo versi pompuan pun.. and
rasa mcm nak hempuk jugak si so chan tu kadang... hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 12:22 PM | Show all posts
trexxxxxi replied at 8-5-2017 03:03 PM
hmm hmm macam mana nak move on  so min jangan nak tiru JH

create identity sendiri ta ...

So Min tu lain benor dr Jihyo haha, tapi aku suka tgk girlmance(?) diorg.
Manja benor So Min dgn unnie dia lol!
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
so min tu iols ok lg tp yg sichan tu ( btl ke eja?) mcm xbape best annoying.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 8-5-2017 03:03 PM
hmm hmm macam mana nak move on  so min jangan nak tiru JH

create identity sendiri ta ...

So Min xkan sama dengan Ji Hyo... SJH tu ace RM...  
BTW nasib baik SJH 1 team dengan YJS... dapatla air time lebih... tapi iols xtgk lagi episod baru...  
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
cikyaa_aziz replied at 9-5-2017 02:19 PM
so min tu iols ok lg tp yg sichan tu ( btl ke eja?) mcm xbape best annoying.

Se Chan kan uols...maksud uols dia over confident macam tu ke?  
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Harini baru iols perasan Gary delete semua gambar ig dia lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Choc-chip replied at 9-5-2017 04:56 PM
Harini baru iols perasan Gary delete semua gambar ig dia lagi...

lama dah dia delete tu... masa lepas kes cancel concert kat mesia hari tu lg dah takder sebijik gambar pon
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
hunt_fear replied at 9-5-2017 06:56 PM
lama dah dia delete tu... masa lepas kes cancel concert kat mesia hari tu lg dah takder sebijik ga ...

Iols ketinggalan... padahal follow ig gary...  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089800s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list