Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
9140
View
32
Reply

TOP 10 "Romantic Comedy Queen" - Who is your favorite?

[Copy link]

Author: dauswq    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 27-4-2017 07:16 AM From the mobile phone | Show all posts
makdik2301 replied at 26-4-2017 09:32 AM
wow bagusnyaaa wonto..
ko org pes ke yg vote?

Mst la x  
Daus ke sapa no 1
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2017 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
makdik2301 replied at 26-4-2017 09:31 AM
drama ruler???

Ysh n ksh blakon tu la
Saeguk tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2017 08:20 AM | Show all posts
wonto replied at 27-4-2017 07:17 AM
Ysh n ksh blakon tu la
Saeguk tu

ooooo saeguk tu tajuk ruler ke?
pembaris??cite psl nak ukur2 apa weh..


Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2017 10:53 AM | Show all posts
ok dh undi
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2017 11:13 AM | Show all posts
Gong Hyo Jin ni muka ala2 Han Groo
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2017 11:52 AM | Show all posts
done.....GONG HYO JIN
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2017 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
makdik2301 replied at 27-4-2017 08:20 AM
ooooo saeguk tu tajuk ruler ke?
pembaris??cite psl nak ukur2 apa weh..

Ruler - master of the mask
Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2017 03:56 AM | Show all posts
Mengikut hati nurani Munah yang dari umur 12 tahun follow kdrama, Munah merasakan Gong Hyo Jin adalah aktres yang paling layak. Hyo Jin ni dia selamba tapi berkesan je lakonan dia. Tak over and tak dibuat2. Paling suka dengan watak dia dalam Master's Sun, Pasta, Sang doo let's go to school dan paling penting dalam It's okay it's love. Munah kalau ada drama Gong Hyo Jin Munah mesti tengok. Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 01:16 AM | Show all posts
i suka semua
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2017 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
I kalau pelakon minat kim so eun
tapi disebabkan takda dalam senarai i pilih shin min ah
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 10:42 AM | Show all posts
Talent wise i vote for Gong Hyo Jin
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 01:38 PM | Show all posts
Edited by bajusejuk at 10-8-2019 01:40 PM

ok dah vote. dalam list tu cume ada 2 org je yang suke.. Seo Hyun Jin  n Gong Hyo Jin.

Seo hyun jin start suke  betol2 sejak drama Lets Eat 2  sbb sengal2 n tak cover . Pernah tgk dia berlakon drama Feast to God tapi tak berape nak ingt dia sgt time tu sbb 2nd heroin n dia watak tak berape nak baik. Kemuncak suke dia berlakon pas layan drama Another Oh Hae Young. Sampai ke Eric Mun tu pon rase kacak ya robbi

Gong Hyo Jin pulak yang suke tgk dia dlm drama Pasta,  The Master's Sun , It's Ok, This is Love  dgn The Producers aje. drama n movie lain tak penah try layan lagi
Nak layan drama ni nk kena tgk jugak hero n heroin tu ngam ke x dgn preference kite kan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
bajusejuk replied at 10-8-2019 01:38 PM
ok dah vote. dalam list tu cume ada 2 org je yang suke.. Seo Hyun Jin  n Gong Hyo Jin.

Seo hyun j ...

tq daus bg kreditt
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080697s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list