CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: sant

EDISI SPERMA JEPUN: Mati Hidup Semula Aku Takkan Balik Pada Garita - Edel #1002

[Copy link]
Post time 10-4-2017 08:49 AM | Show all posts
propa tak hengatttttt

boleh pulak nak drag nama aktor tersohor reza dgn acha. eh hello diorang kalau jemput menjemput pun ada apahal  masa tu both single what. langsung tak sama mcm kes kau rr oiiii
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2017 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Pixie902 replied at 10-4-2017 08:47 AM
oh si kasah dah bagi statement kat reporter tapi tak keluar paper...tapi nak tau jugak kasah ni ma ...

Tgk hint2 dkt IG msj melayan...Dua2 upload gmbr hutan
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 08:52 AM | Show all posts
sepatutnya dulu Bai ambik cabai kecik kampung paling pedassss giling sumbat dalam peon garita biar dia serik nak menggarit dengan laki orang...
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 08:53 AM | Show all posts
Menang dah agak si garit ni akan keluarkan statement nak menghayati watak.
Sebagai kawan, itu cuma gurauan yer garit?
Nanti tunggu hang kahwin lagi sekali garit, kalau ada bestfriend perempuan laki hang mesej gurau-gurau manja macamtu, hang jangan meroyan naaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 08:55 AM | Show all posts
hahahaha...memacam le...adoii
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 08:55 AM | Show all posts
munchkin replied at 9-4-2017 10:27 PM
Tak yah amik dia berlakon lah. Terbukti dia tak berbakat. Kalau berbakat tak perlu nak trbawa bawa w ...

Setuju... kalau dah namanya pelakon mood tu blh je ditukar2. Itu namanya pelakon. Kita yg bukan pelakon ni mmg susah nak buat, cuba tgh tgk RajaLawak pas tu disuruh menangis. Mmg tak blh la sedangkan pelakon hebat mcm Kak Ogy benda2 cam ni kacang je bagi dia. Ini membuktikan Garita bukan pelakon yg hebat.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 08:56 AM | Show all posts
bole cayo ke ni?
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Harap Rita ni cerdik sikit bila pilih suami naaaa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2017 08:59 AM | Show all posts
pjgnya justifynnkasi ko. bau busuk je   org bodoh je percaya
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
BOIKOT drama mangkuk 2 ekor ni. Tunjukan mengorat suami orang dan curang tu tak ok. Dfkl pon tergedik2 iklan nye.  :

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Contoh yang kau beri tu tak relevan laa, garit! Alasan yang tak boleh diterima pakai. :
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 09:22 AM | Show all posts
dah sejuk baru nk jwb..dah tu x reti nk mtk maaf..kalo x btul nape kasah tu ilang ms awal2 kes ni...
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 09:29 AM | Show all posts
saje la tu tetiba nak explain benda tak perlu. Marketing uols!
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 09:33 AM | Show all posts
gila ahh..nak amik mood berlakon suami isteri sampai kena bayang2 ruper bakal anak segala....

Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 09:34 AM | Show all posts
baru nk buka mulut ka.. ? takut kantoii ..?
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 09:39 AM | Show all posts
pehleaseeee lah, org bodoh jer yg tertifu dgn alasan kau.... esok kau berlaki, bila tina lain gurau-gurau message laki kau mcm ni.... kau meroyan ke tidak....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2017 09:44 AM | Show all posts
Bullshit.
Seriously ape yang die suap kat wartawan2 ni eh? Kemas rapi betul.
Kite tengok bape jauh citer ni eh. Popcorn-worthy.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 09:44 AM | Show all posts
MissVixen replied at 10-4-2017 09:14 AM
BOIKOT drama mangkuk 2 ekor ni. Tunjukan mengorat suami orang dan curang tu tak ok. Dfkl pon tergedi ...

hamagad dari tepi lebih jelas kenenekebayanan Rita Puaka. Mohon kaka sheila rusly amiklah Rita Rudaini berlakon cerita hantu Anak Bentong 2 ka apa.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 09:53 AM | Show all posts
Abis tu drama lain takde pulak nak cari keserasian bagai? Kecoh ah Rita. Dah kantoi nak putaq belit pulak
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 09:55 AM | Show all posts
deebiz14 replied at 10-4-2017 09:44 AM
Bullshit.
Seriously ape yang die suap kat wartawan2 ni eh? Kemas rapi betul.
Kite tengok bape jauh ...

Mana tak kemas rapi. Amek masa sebulan uolls nak counter.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 06:35 PM GMT+8 , Processed in 0.076839 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list