CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: sant

EDISI SPERMA JEPUN: Mati Hidup Semula Aku Takkan Balik Pada Garita - Edel #1002

[Copy link]
Post time 10-4-2017 09:57 AM | Show all posts
whadda replied at 9-4-2017 05:21 PM
Kompem ayat ig die ade betina garit ghampaih laki kami

I baca ayat you sambil membayangkan cara dia cakap
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2017 10:00 AM | Show all posts
dia kuarkan statement sekarang dbb takut drama dia takdak sambutan. cuak lah tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 10:00 AM | Show all posts
apa2 ja la oii
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Cnfirm trpksa jawab sbb takut org boikot drama dah nk kluar ni. Dasar mnyundal garit ritrud. Boooo org tolol je pecaya ckp kau ni garit, gurau kpala hotak hang
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Lamanya amik masa utk explain. Kalau ikut perangai sebenar rita, dia bukan jenis senyap je bila ada apa2 isu yg melibatkan diri dia. Jenis yg akan cepat melenting. Nampak sangat gossip ko menggatal dgn aqasha tu memang betul
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 10:05 AM | Show all posts
so rancangan rita yg dok promot tu dah keluar ke? ke aku tertinggal ketapi?
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
By d way, apasal muka rita makin nampak pelik? Banyak sangat gi cucuk muka ke?
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 10:12 AM | Show all posts
betulkan aku kalo aku salah
bukan ke ada porumer cakap dia ada minta izin nak jadi yang kedua?
itu pun teknik nak cari chemistri bila berlakon nanti kah?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2017 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
sant replied at 9-4-2017 08:19 PM
Rita minta tanya Aqasha



Bagus la kali betul xde skandal ngan Aqasha tu..move on je la lepas ni  jauhi kontroversi
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 10:21 AM | Show all posts
No to homewrecker. No to garit. Taik lembu bulat2.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Kelakaaaa nya baca komen kt pesbuk..ramai acik2 kepam sokong rita siap kata bai jeles...suchinyaaaa garit ni...aku hrp ada pompuan cun bermesej dgn laki acik2 tu mintak anak...nk tgk camne reaksi acik...:
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
nope . not buying it.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
starcity replied at 10-4-2017 10:09 AM
By d way, apasal muka rita makin nampak pelik? Banyak sangat gi cucuk muka ke?


Dari tepi dgn rambut camtu dh sebiji rupa hantu korea
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 10:39 AM | Show all posts
kakasotong replied at 9-4-2017 08:31 PM
Eleh kalo ko gurau2 rita kalo benda xbetol lama dah ko gi serang wife aqasha khensss. Ni kemain diam ...

ha'ah la kan. pelik betul takde reply kat sana. ke dia tetiba insaf tak kisah hal dunia nowadays?
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 10:43 AM | Show all posts
RR mohon segera carik BF baru... huuuhuu.. sedih la.. awat lagu ni..... pastikan BF baru bkn milik org ya huhu
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
siputsedut replied at 10-4-2017 10:30 AM
Kelakaaaa nya baca komen kt pesbuk..ramai acik2 kepam sokong rita siap kata bai jeles...suchinyaaaa  ...



Aku aminkan doa sis siput..aminnnn

Menyampah dgn puak2 cakap besar ni..tunggula bila laki ko kena nanti ngorat dgn betina garit :
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2017 11:03 AM | Show all posts
I LOVE RITA
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 11:07 AM | Show all posts
ritrud poyo
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
dokoh replied at 10-4-2017 08:40 AM
ghase nak hantuk kan aja kepala keduanya...

Dua2 tu sape u..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 11:23 AM | Show all posts
kalo kena kat laki ko rita aku rase meletup alam semesta ni ko bom.. bukan setakat ko serang org tu..kaum kerabat dia sume ko serang.

#retisbebal
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 01:22 PM GMT+8 , Processed in 0.092323 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list