CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: sant

EDISI SPERMA JEPUN: Mati Hidup Semula Aku Takkan Balik Pada Garita - Edel #1002

[Copy link]
Post time 10-4-2017 07:08 AM From the mobile phone | Show all posts
NOPEEEEEE not buying what u're selling, ritrud.. menyampah dah. Semlm dfkl pun, ada part dia je i mute or tukar channel sekejap. So drama baru dia nanti pun i takkan tgk. Sekian..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2017 07:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak larat nak baca,panjang sangat explanation.....gigih repoter buat ayat pepanjang,huhuhu....
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 9-4-2017 10:24 PM
Hai. Lupa ke?

cuba screen shot bg balik kt dia.. tgk die nK coner lagu mana
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 08:05 AM | Show all posts
rita nak yg berjambang??? wak doyok ade jambang lg x?kalau ade jambang lg,,blh la msuk line...  

dfkl smlm bosan!!!
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 08:06 AM | Show all posts
oohh ni ke yang buat Bai upload gambar motor tengah layan corner?
ahaha... rupanya memang kona baring cecah lutut sis Garita ni...  
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
kalau btul ikhlas mesti explanation dia diakhiri dgn minta maaf kat bai kalau timdakan dia melukakan hati isteri akasah.. tak sensitip btul perasaan org lain. mmg ego gilooo minah ni.. mereput la ko sorang2.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Peliktapibusuk replied at 9-4-2017 08:27 PM
Bezanya Dia bandingkan dgn acha, reza Tu jemput acha g set Je Yg garit ni Smpai bayang2 rupa anak :m ...

X kena langsuang wat perbandingan.. Reza-Acha tu sah2 utk filem..n target masuk festival... Misi Laksa & Laksam?? Masam cam haram..  
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 08:27 AM | Show all posts
macam2 RR......................
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2017 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Wow...senangnya...bergurau....huhu....yolah....
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 08:30 AM From the mobile phone | Show all posts
barfi replied at 9-4-2017 11:33 PM
Laki hang tu yg ketua mengonar nya baizura oiii.. Terima jelah hakikat laki hang 2×5 jah

Haha...Lki die lagi hazabb...Trs x ckp ape2....Btw,Iols nk tgk jwpn laki die plk
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
mommymonster82 replied at 10-4-2017 12:54 AM
Apesal pompuan nk kena jawab hah?? Aqasyah mana????

Akak pun menanti jawapan dr Kashah.. Tp mcm terus lenyap dari muka bumi aje dia tu..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni rota dh kluar bg stment..Kalo btl Rota konar bring..Bai plezz tnjuk sgla bukti yg u ckp ada bnyk tu..Trmsk mntk restu kwen sbgainye..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
lavenderrr1 replied at 9-4-2017 10:40 PM
uols perasan tak satu post tu..rita post pic hutan mana ntah..kat ig aqasha pun ada post tgh duduk ...

Yup...Depa mngkin msh still togther2 ...Knpe Iols rse mcm dh kwen..Wktu melodi pon asyk ckp nk prgnent..Awal pon mcm tau sesuatu..Sb awl ckp bile u nk tuntut hak u plk..Sblm tu Rita duk Cite hal tuntutan ank dh stle..Dkt komen IG Rita ada Rita n kwn die komen psl madu LA..SIS jgn tamak LA...Smething sgt
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 08:40 AM | Show all posts
gebugebas replied at 10-4-2017 08:30 AM
Haha...Lki die lagi hazabb...Trs x ckp ape2....Btw,Iols nk tgk jwpn laki die plk

ghase nak hantuk kan aja kepala keduanya...

Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 08:41 AM | Show all posts
whatever lah rr.....

yang penting jgn kacau laki orang lagi...cukuplah sekali....biarlah bini dia hadap jantan biawak...

Tak mati pun tak berlaki...
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 08:41 AM | Show all posts
bila bergaul dan bergurau tak letak batasan inilah jadinya..dah lama berlakon patut lebih pro tk campur aduk urusan kerja dan peribadi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2017 08:44 AM | Show all posts
si kasah tuh dh kasik stetmen awal2 lg kt reporter.tp reporter kki jilat rr peram pastuh kuar stetmen kasah kate nafi.pndai game rr nie.bai pon malas nk layan dh.kite tgk smbil mkn popcorn jer lar
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 08:46 AM | Show all posts
birahnya janda garita ni gurau2 ngeseks mintak anak dgn laki org gurau kepala bana ko
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 08:47 AM | Show all posts
blekkep replied at 10-4-2017 08:44 AM
si kasah tuh dh kasik stetmen awal2 lg kt reporter.tp reporter kki jilat rr peram pastuh kuar stetme ...

oh si kasah dah bagi statement kat reporter tapi tak keluar paper...tapi nak tau jugak kasah ni masih melayan rr atau dah bolayan?
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 08:47 AM | Show all posts
amboi, kemain menghayati watak..... nt ko berlaki, aktres wanita lain buat garit mcm ni, ko meroyan tak Royani?





“Bukan itu saja, dalam menjayakan watak itu kami membayangkan kalau kami benar-benar sebagai suami dan isteri, bagaimana situasinya. Berapa orang anak, rupa mereka macam mana dan apa saja yang boleh kami bayangkan membabitkan karakter dijayakan,” katanya.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-8-2022 03:01 AM GMT+8 , Processed in 0.079319 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list