CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: sant

EDISI SPERMA JEPUN: Mati Hidup Semula Aku Takkan Balik Pada Garita - Edel #1002

[Copy link]
Post time 9-4-2017 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Benang rita royani naik balik malam ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-4-2017 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboiiii bestnya gurauan ko garitla. Terhibur i
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2017 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 9-4-2017 11:43 PM
Kt dfkl td org tnya dia lebih kurg soalan nk lelaki gimana . Ritrud jwb nk yg berjambang.



So masih lagi menggilakan somi orang lah tu.  
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2017 11:54 PM | Show all posts
Lamanya baru bagi respons.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2017 11:57 PM | Show all posts


okla not bad cara dia jawap..

kalau mak iols yang mmg jenis bace paper jah..memang caya la rita cakap ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2017 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Gurauan gersang ke
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
lama cari ilham nak menjawab ye
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 12:18 AM | Show all posts
tu pasal pentingnya education
supaya kau tak keluar statement2 bangang mcm ni

damage has been done.Doesn't change the fact kau dah ganggu rumahtangga org
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2017 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
barto replied at 9-4-2017 08:35 PM
So lets say dia ni still kawin dgn aidil notelo, pastu ada ppuan msj laki dia gurau2 mcmtu, dia husn ...

Pasti...

          
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau akak, perempuan lain bergurau mcm tu, akak pi luku aje kepala dia.. Takut otak dia jam masa bergurau.. Lukukan supaya otak dia berfungsi semula
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
HoneyManjer replied at 9-4-2017 08:30 PM
So bored nya baca....sikit jer bca pehtu scroll tgk komen

Hahaha same lah jgk!
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Alasan poodahh. Cuba kalau Pelakon perempuan lain buat kt laki hang mcm tu, Abis meletup2 iG dgn royanan si rita rude
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
abangbeca replied at 9-4-2017 09:52 PM
Aibnya... dah kantoi membirah skrg reka citer dongeng lak... siap bagi cth indon lagi.. makin memalu ...

Abang, jenuh tau dia buat research sblm jawab soalan reporters.. Dah dapat perbandingan, abang persoalkan lagi..         
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Apesal pompuan nk kena jawab hah?? Aqasyah mana????
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
barfi replied at 9-4-2017 11:33 PM
Laki hang tu yg ketua mengonar nya baizura oiii.. Terima jelah hakikat laki hang 2×5 jah

Kan??

Lakinya pon sama
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
x sangka betina birah ni bole bg statement cmni.. booo.. boikot garit!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2017 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
mohon kashah kepam bg ulasa  juga yach
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 01:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Arghhhh pigiii dahh.. lama senyap nak carik idea nak pusing cite la tu.. perlu ke nk carik keserasian smpai imagine anak kuar bakal muka sape.. imagine smpai ke bilik tido ke
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
barto replied at 9-4-2017 08:35 PM
So lets say dia ni still kawin dgn aidil notelo, pastu ada ppuan msj laki dia gurau2 mcmtu, dia husn ...

Kompem ayat ig die ade betina garit ghampaih laki kami  
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
samasam90 replied at 9-4-2017 08:26 PM
tak kuasa nak baca sampai habis. jadi yg sampai jumpa bai tu apa? prank. eh

Khenss kosser la nak baca sampai habis kan

Panjang2 camni sape nak baca  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-8-2022 06:41 AM GMT+8 , Processed in 0.076130 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list