CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: sant

EDISI SPERMA JEPUN: Mati Hidup Semula Aku Takkan Balik Pada Garita - Edel #1002

[Copy link]
Post time 9-4-2017 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
kakedahnye yerr..rota2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-4-2017 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Pasni smua binik2 pelakon llki seramm la nk bagi laki dorg berlakon dgn garita.abs lakonan dlm drama terbawak2 feeling smpi ke msg/dm bgai .haha melampauu pnya feeling tu namanya
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2017 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Diharapkan dgn kenyataan ini. Acik garita masih lagi terlihat suci murni ye chuols.hahahaha.. #boikokmisilaksalaksamBASI
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2017 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
barto replied at 9-4-2017 08:35 PM
So lets say dia ni still kawin dgn aidil notelo, pastu ada ppuan msj laki dia gurau2 mcmtu, dia husn ...

Dosa katanya. Kalau suami buat sesuatu yg isteri tak tahu. Berdosa. Cuba check twitter dia. Dia sendiri kata
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2017 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia buat apa pun xpe
Org lain xleh
Berlakon la selagi boleh...ramai dok perati je
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2017 10:21 PM | Show all posts
sant replied at 9-4-2017 08:24 PM
I can smell the bullshit , can't you?

Me too...statement macam good good jer...
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2017 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Propaaa... dah meluat tgk rota
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2017 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Bullshit. Hahaha. Spin la selagi bole bitch.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-4-2017 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Hai. Lupa ke?    

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2017 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Aduradura at 9-4-2017 10:26 PM


“Bukan itu saja, dalam menjayakan watak itu kami membayangkan kalau kami benar-benar sebagai suami dan isteri, bagaimana situasinya. Berapa orang anak, rupa mereka macam mana dan apa saja yang boleh kami bayangkan membabitkan karakter dijayakan,” katanya.

Diam lagi bagus la rita vagina kering..bodo piangg nye lahai betina ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2017 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 9-4-2017 10:24 PM
Hai. Lupa ke?

Print dan tonyoh dekat muka dia.  
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2017 10:26 PM | Show all posts
MrsKobis replied at 9-4-2017 08:48 PM
Podahhhhhh. Ni kes kasah dah tak layan la nih, tu konar cite tuh

Kemungkinan besar dah kena bolayan dengan kasah...terus suruh reporter tanya kasah pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2017 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak yah amik dia berlakon lah. Terbukti dia tak berbakat. Kalau berbakat tak perlu nak trbawa bawa watak keluar set. Suppp masuk set terus boleh bawak watak. Berlakon cam tu je. Mana ada best pun dia berlakon. Pelakon muda siti saleha tu lagi berbakat jauh lebih berbakat dari dia. Berlakon ngan kasah. Mmg power.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2017 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
MissVixen replied at 9-4-2017 10:25 PM
Print dan tonyoh dekat muka dia.

Kuasa i vix. Dia ni cakap 10. 1 pun tak leh percaya. Jaat.  
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2017 10:30 PM | Show all posts
edoraixora replied at 9-4-2017 09:36 PM
Podah lah rita....gurau abah lu
Yg mntak nk jadi bini no 2 tu ape citer

ye tak ye..suruh dia explain kenapa dia minta nak jadi no 2 tu...gurau jugak ke?
mangkuk betul si rita ni...
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2017 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Pixie902 replied at 9-4-2017 10:26 PM
Kemungkinan besar dah kena bolayan dengan kasah...terus suruh reporter tanya kasah pulak...

Rasanya dia ni masih ngan kasah lah. Pantun sajak fake masih di setiap post.  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-4-2017 10:32 PM | Show all posts
cuba kalau betina lain gurau mcm tu kalau masa dia ada laki......cuba try tengokkk
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2017 10:35 PM | Show all posts
munchkin replied at 9-4-2017 10:30 PM
Rasanya dia ni masih ngan kasah lah. Pantun sajak fake masih di setiap post.

betul tu...sajak2 rota ni sound fake...macam saja dibuat2, tak berseni langsung bunyinya...entah2 copy paste jer pun...
mentang2 la kasah macam ada jiwa seni sikit...dia pun dan2 buat sajak...
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2017 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Bai da post kat IG dia kata konar baring mesti tuju kat garita
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2017 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Sexplain sangat.
Hang kalau rasa tak salah sure dah meletups lama rita.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 11:45 AM GMT+8 , Processed in 0.083100 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list