CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: sant

EDISI SPERMA JEPUN: Mati Hidup Semula Aku Takkan Balik Pada Garita - Edel #1002

[Copy link]
Post time 10-4-2017 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
tasha replied at 10-4-2017 10:02 PM
Kesimpulannya rota mmg birah,..harus dgn semua pairing drama sheols ..sheols melucah,.. :

She tried ngan sornag hero tu kan. Lalu kena jerit

Dalam interview ngan wartawan bestfriend dia. Dia mention nak berlakon lagi ngan hero tu. Eiii tak payahlah.

Boikot je dia berlakon. Retis yg hebat tak perlu nak mengahyati watak ke luar set sampai sembang ranjang. Tu no moral retis je.   retis hebat bila action terus boleh buat petik jari
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2017 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
ig betul aku dah kena block ngan royani ni dah bertahun.ig fake aku x yah ckp lah.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
dah gaduh ngan panda ke ppuan gile ni?!
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang penting dia ngaku dia anto mesej jalang tu. Bodoh2 alang gak dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 10-4-2017 09:54 PM
Ada fantaik suruh rota post lagi adegan gitu biar sakit hati org yg sakit hati (siapa lagi kalau buk ...

mmg kurang ajar betui fantaiks garita. seronok betul nak support garita sakiti hati bai yg tak ada dosa apa2 pun kat theyols. n paling tak faham apa dosa dua anak kecil bai tu sampai theyols nak bersuka ria lihat anak2 kecil tu menangis bila family berantakan. babi pun lagi mulia dpd manusia spt garita n fantaiks. rasa nak ludah je muka seekor2 babi ni..puiksss
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
msninaricci replied at 10-4-2017 10:19 PM
mmg kurang ajar betui fantaiks garita. seronok betul nak support garita sakiti hati bai yg tak ada ...

Kan? Boleh bergembira atas musibah orang lain especially dua anak kecil?

Dia yg ganggu gugat. Orang lain boleh menyokong atas alasan bini sensitif. Sensitif kepala hanggok depa lah. Tak kena boleh sembang kencang. Kurang ajar.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_roll_vT replied at 10-4-2017 10:08 PM
dah gaduh ngan panda ke ppuan gile ni?!

Rasanyalah.  
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 10:34 PM | Show all posts
Jgn risau, percaya dgn kuasa paling besar di atas. Macam biasa let them hv the first laughs. Kejahatan selalunya hanya akan berakhir dgn kejahatan jugak.   
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2017 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
b_n_c replied at 10-4-2017 09:45 PM
tu la, gigih aku hbskan baca artikel tu trtunggu ayat mohon kemaafan untuk isteri aqashah, haram j ...

siapa yg jadi laki babi betina ni mmg malang la..contoh ex no 2..i duluan ucap takziah pada bakal laki babi betina.

babi betina tak tahu malu buat statement cuma nak control damage je..kunun dm lucah sekadar gurauan.

dah kantoi buat silap masih ego..bukan nya nak minta maaf malah terus memprovoke isteri lelaki yg dia dm ajak buat anak kacukan.

paling sadis masih ramai acik2 babi kepam sembah ratu n sokong perbuatan dewata babi betina kacau rumahtangga org  
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 10:45 PM | Show all posts

btl ke gaduh? panda tu bkn pa or manager dia jgak ke? ke bff sje
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Awat tak duduk serumah tidur sekatil berak semangkok. Bagi maximum keserasian tu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_roll_vT replied at 10-4-2017 10:08 PM
dah gaduh ngan panda ke ppuan gile ni?!

ada satu post di ig si saiko ni puji satu team kunun ikhlas support dia bukan seperti sesetengah kawan yg tikam dari belakang n mempergunakan dia untuk promosi diri..i rasa post tu dia tuju kat pino..kan ke dulu masa masih mesra saiko ada tlg pino promote t shirt. so now as usual bila dah bergaduh si saiko mengungkit ler tu  
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
msninaricci replied at 10-4-2017 10:46 PM
ada satu post di ig si saiko ni puji satu team kunun ikhlas support dia bukan seperti sesetengah k ...

Ye aku pon rasa tuju ke pino.ko x pasan ke dia ni baik ngan org x penah kekal lama.aku nk bgtau jujur lah aku x penah jmpa manusia busuk hati mcm ppuan gile ni.dia ingat dia sape org nak amik kesempatan?tumpang glemer?poodah!!muhasabah diri sdri dlu lah!eh aku mmg x leh dgn dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 10-4-2017 09:44 PM
Dia tahu berita ni panas kan. Kalau u perasan hashtag tu lain. Kalau tekan ada vid sedutan drama ...

Hati busuk!
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mana aku leh tlepas thred ni.jap aku beklog
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
duricinta replied at 10-4-2017 10:45 PM
btl ke gaduh? panda tu bkn pa or manager dia jgak ke? ke bff sje

Pa dia dulu. Lepas kes ni kan. Tetiba dah takdak nampak kelibat pino tu. Sian pino. Si garik tu perli perli kat ig dia.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2017 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
sant replied at 9-4-2017 08:19 PM
Rita minta tanya Aqasha



Pala hotak hang royani!
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau bgurau xde nye gigih carik bai mintak nak kawen ngan kasah!
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_roll_vT replied at 10-4-2017 10:53 PM
Hati busuk!

Kan? Kalau click hastag tu keluar adegan dia ngan kasah. Sangat smelly heart.

Tapi lakonan tetap kayu  
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_roll_vT replied at 10-4-2017 10:51 PM
Ye aku pon rasa tuju ke pino.ko x pasan ke dia ni baik ngan org x penah kekal lama.aku nk bgtau ju ...

sedari awal dah perasan hati busuk dia yg buat org tak tahan kekal lama dgn dia.

dgn ex no 1 clash cos ex kata tak dapat bentuk dia jadi wife. belum rasmi cerai masih status isteri sah dah bercinta dgn 2-3 lelaki.

lepas tu bawa anak teruna org kawhin di siam boleh pula dia expect mak bapak senyum sokmo sembah restu dia jadi menantu. tahu dah buat silap patutnya merendah diri minta maaf n cuba menangi hati mertua. ni dgn angkuh lancar perang psikologi ajak bala fans kutuk suami n family suami. paling kurang ajar kata mertua kurang dudikan agama.

ibu roti yg byk support dia start bisnis tu pun dia boleh je bergaduh. pino tu tahap budak suruhan je bagi dia. org buat baik dgn dia mana ada dia ingat. dia cuma tahu mengungkit jasa dia je. as if perasaan dia je penting. ego jahnam betui dia ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 10:02 PM GMT+8 , Processed in 0.292859 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list