CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: sant

EDISI SPERMA JEPUN: Mati Hidup Semula Aku Takkan Balik Pada Garita - Edel #1002

[Copy link]
Post time 10-4-2017 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
msninaricci replied at 10-4-2017 08:16 PM
setuju sangat dgn komen u ni. garita seolah2 ada sejenis mental illness yg buat she tanpa sedar ra ...

I tak kesian pun dengan dia. Dia sendiri pilih lelaki. Dan dia sendiri buat perangai. Lelaki bosan lelaki blah. Kalau lah dia di tempat lelaki ingat dia nak tahan ke? Dia pun blah jugak. Dia belum jumpa laki mulut perangai hangsuang. Dua ex dia tu nampak baik je.  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2017 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 10-4-2017 09:00 PM
I tak kesian pun dengan dia. Dia sendiri pilih lelaki. Dan dia sendiri buat perangai. Lelaki bosan ...

i pun tak kesian kat garita coz i rasa dia ni jahat sgt. mental illness dia tu hanya dlm bab jantan yg dia pilih je. bab hati hitam tu i rasa byk didorong rasa ego n angkuh. garita ni pembuli. suka ajak org2 bodoh sama2 membuli untuk kepuasan hati. cuba tgk dlm post ig terbaru ramai je fantaiks sokong dia dgn kasah. kunun nyer sweet bersemut, nak bakar perasaan la..
bla bla.. mulut i masin tahu..i doakan semua acik2 bodoh ni nanti kena dugaan betina jalang rampas laki theyols..nak lihat masih sweet bersemut tak masa tu  :
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
misznwal replied at 10-4-2017 06:27 PM
Garita burita  :

punyala Serius aku dok baca komen org, dtg ke komen ko terkekek2 aku gelak...

terbaikkk utk babi betina mcm rita rudaini binti mokhtar
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 10-4-2017 08:58 PM
Kejap je jantan ni tersungkur bila di offer scallop. Lepas lama lama telinga pun bingit dok dengar ...

org normal akan cepat minta maaf bila dah buat org salah faham. bukan mcm si saiko tunggu dah sebulan baru buka mulut. tu pun bukan nak minta maaf..cuma nak konar baring beri alasan bodoh kunun bergurau..jelas la si saiko spt selalu nak play victim nak fans bodoh salahkan isteri kasah kunun cemburu tak bertempat. org yg sama saiko je boleh terima bulat2 alasan bodoh tu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
misznwal replied at 10-4-2017 06:27 PM
Garita burita  :

hahahahhahahahaha terkekek kekek aku gelak !!! hahhaahhahah sakit perut aku hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 10-4-2017 08:53 PM
Ke kasah tak nampak. Yg dia dok skandal tu bukan asal putih dok menghina hina org hitam.

Gam ...

dagu dia kalau lihat dari tepi sangat pelik..seperti tiba2 je ada kepala senduk tergam kat situ..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by munchkin at 10-4-2017 09:46 PM
msninaricci replied at 10-4-2017 09:22 PM
i pun tak kesian kat garita coz i rasa dia ni jahat sgt. mental illness dia tu hanya dlm bab janta ...


Dia tahu berita ni panas kan. Kalau u perasan hashtag tu lain. Kalau tekan ada vid sedutan drama sampah ajak mandi. Pastu ada lagi satu dia kiss tangan and kiss kiss angin ngan kasah. Sengaja buat hashtag lain. Mmg jahat dia ni and sekutu dia.

Jahat tu the max. Kalau ye bergurau kenapa provoke and buli sampai tak berabis. Kalau ye bergurau sedar diri malu. Dah berundur hormat rumahtangga orang. Ni tidak makin dia menjadi jadi. Dah lah muka kalau tengok cam ngeri macam makhluk alam ghaib yg menakutkan. Terepost part dia ngan kasah adegan adegan yg dia suka. Sengaja buli isteri kasah tu. Buat apa wartawan nak tanya kasah. Dia je yg mesej and sampai la dok terepost scene dia ngan kasah. Sedangkan kasah takde pun nak repost.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
msninaricci replied at 10-4-2017 09:36 PM
org normal akan cepat minta maaf bila dah buat org salah faham. bukan mcm si saiko tunggu dah sebu ...

tu la, gigih aku hbskan baca artikel tu trtunggu ayat mohon kemaafan untuk isteri aqashah, haram jadah xdak..

babi punya sundal birah..

aku doakan klu dia ada SUAMI nnti biaq dia kena mcm ni..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2017 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
msninaricci replied at 10-4-2017 09:43 PM
dagu dia kalau lihat dari tepi sangat pelik..seperti tiba2 je ada kepala senduk tergam kat situ..

I percaya dia sudah cocok dulu. Now nasiblah. You tengok jelah retis cocok.  
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
msninaricci replied at 10-4-2017 09:36 PM
org normal akan cepat minta maaf bila dah buat org salah faham. bukan mcm si saiko tunggu dah sebu ...

Dia mana pernah minta maaf. Tak pernah. And dia siap suruh tanya balik pihak yg bukak cerita. Aku ni berharap sangat si bai tu bukak habis habis. Biar semua tahu ni bukan menghayati drama lagi. Tapi dah tahap lain.  :zz
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada fantaik suruh rota post lagi adegan gitu biar sakit hati org yg sakit hati (siapa lagi kalau bukan isteri). Speechless. Biadap. Kurang ajar. Takde hati perasaan.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 09:58 PM | Show all posts
Karatz Rota, aku nak tanya kenapa Donut Muslimah cakap perkataan "janda" jadi isu besar, korang tak boleh terima, dia terpaksa mohon maaf .  Keji sgt ke bahasa dia jika di bandingkan dgn isu "gurauan" tanpa batas si garit pada suami orang.  Kenapa tak de sorang pun di antara kamu yg mohon si Rota ni utk meminta maaf pada si isteri kerana gurauan dia yg dah melampaui norma2 seorang sahabat biasa. Aku rasa kalau aku isteri, aku punya hak utk merasa sangsi dan sensitif kerana ia akan menyentuh hal rumahtangga. Kalau ia betul hanya setakat gurauan  kawan biasa tapi dgn tak sengaja menyentuh hal2 peribadi dan  tak punya maksud lain, aku rasa si Rota ni yg patut dgn rendah hati meminta maaf pada si isteri.  So anyone of u karatz care to share yr point of view????
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Pueh mengahyati watak sampai melucas ngan laki orang. Sedutan vid lakonan tahap sampah dan kayu punya lakonan. Ekspresi kayu lakonan kayu. Alasan bangang
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 10-4-2017 09:54 PM
Ada fantaik suruh rota post lagi adegan gitu biar sakit hati org yg sakit hati (siapa lagi kalau buk ...

Penjilat fukis artis mmg mcm tu... Jensi sokong bawah rebah..bersama menuju jahanam...
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by munchkin at 10-4-2017 10:03 PM
tasha replied at 10-4-2017 09:59 PM
Penjilat fukis artis mmg mcm tu... Jensi sokong bawah rebah..bersama menuju jahanam...


Rebah bagus. Bila ? Tazzabar. Biarlah karier retis yang yak bermoral dinyah terus dari industri. Dont need this kind of retis yg teda moral.   mengotorkan industri kerana terpaksa membawa watak sehingga sembang ranjang. Tapi hakikatnya lakonan kayu tahap sampah. Lihat saja vid sedutan lakonan dia. Takde kesan pun. Banyak lagi pelakon wanita yg berbakat yg tak perlu terbawak bawak watak sampai sembang rangjang nak hidupkan watak.

Puas 'rehersal' sembang ranjang. Belakon pun kayu jugak
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 10-4-2017 09:44 PM
Dia tahu berita ni panas kan. Kalau u perasan hashtag tu lain. Kalau tekan ada vid sedutan drama ...

i ada lihat sedikit pun scene drama tu dah rasa geli jijiks duk teringat statement betina tu terbayang2 anak dgn jantan kunun nak menghayati watak..mesti fuki betina tu berdenyut2 masa part jantan ajak mandi  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2017 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 10-4-2017 09:59 PM
Pueh mengahyati watak sampai melucas ngan laki orang. Sedutan vid lakonan tahap sampah dan kayu puny ...

Kesimpulannya rota mmg birah,..harus dgn semua pairing drama sheols ..sheols melucah,.. :
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama nye x komen kat sini.ohoiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
msninaricci replied at 10-4-2017 10:02 PM
i ada lihat sedikit pun scene drama tu dah rasa geli jijiks duk teringat statement betina tu terba ...

I tengok je dia berlakon. Kayu habis. Nak bercakap pun sudah cam something bothering. Her nose probably. Macam sukar nak lontarkan dialog. Kayu habis.

Part dia watak hidup bila diajak mandi. Lain keras kayu kaku
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Bertahun dah x komen
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 11:36 AM GMT+8 , Processed in 0.287586 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list