CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: sant

EDISI SPERMA JEPUN: Mati Hidup Semula Aku Takkan Balik Pada Garita - Edel #1002

[Copy link]
Post time 10-4-2017 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
msninaricci replied at 10-4-2017 05:54 PM
dah tu komen u sebelum ni seolah2 u boleh baca fikiran bai bila u kata bai dah maafkan laki buaya  ...

I pun ada baca jugak. I ingat bergurau
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2017 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 10-4-2017 05:29 PM
video interbui rota dgn msatr online

Muka dia masa tanya puas hati puas hati ada tak puas hati. Cam very menakutkan
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Dari org da sejuk skrg da panas blik..baik ko diam je rita oi..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak percaya lamgsung..tgk reputasi rita yg suka melahar mustahil dia diam je time bai tuduh dia dulu..diam sbb takut la tu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Drama murahan melayu gitulah. Ada skrip ajak pi mandi. Ambil pulak pelakon wanita tak berbakat kena prkatis sampai luar set ayat ayat nak buat anak. Boikot jelah drama sampah
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 10-4-2017 05:58 PM
I pun ada baca jugak. I ingat bergurau

iols rasa 50-50 dlm kes ni. if betul kesian kat dua anak bai n aq. 'rumah' tempat mereka berteduh selama ini 'roboh', pasti hati kecil mereka sedih bukan kepalang. lagi 50 lagi i rasa bagus juga if betul..bai masih muda, cantik, rajin memasak..ramai je lelaki nak kat she. biar la bai bebas untuk cari pengganti lebih baik. she deserves someone  better who love n respect her as a wife. if betul kasah tu buaya darat mmg padan betul he berjodohan dgn betina sepuaka garita. iols akan bertepuk tangan je bila heols kena spt yg edel kena bertahun2. jantan miang bertemu buku n ruas dgn betina puaka..perfectoooo...
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Garita burita  :

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
pichee replied at 10-4-2017 05:55 PM
Omg...y so serious!

i bukan marah u la sis. baca komen i tu dlm nada santai je ok. i minta maaf jika i buat u terasa spt i personal attack u pula.  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2017 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
msninaricci replied at 10-4-2017 06:20 PM
iols rasa 50-50 dlm kes ni. if betul kesian kat dua anak bai n aq. 'rumah' tempat mereka berteduh  ...

Si garita mmg always and always cari jantan bermasalah dan tak berguna supaya dia dapat play victim always and forever

Bila jantan terlepas dari cengkaman. Elok bahagia bersama isteri yg baik yg menjaga mereka. Dua dah terbukti elok bahagia bersama isteri yg baik
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
msninaricci replied at 10-4-2017 06:20 PM
iols rasa 50-50 dlm kes ni. if betul kesian kat dua anak bai n aq. 'rumah' tempat mereka berteduh  ...

Dia bukan pedulik pun. Tengok muka dia masa dia tanya puas hati puas hati. Look so evil and nampak muka dia menakutkan.  
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 07:28 PM | Show all posts
bukan_ustazah replied at 10-4-2017 03:51 PM
kenapa perempuan je salah? Lelaki tak salah ke?

It takes two to tango. LELAKI TAK NAK BAGI STATE ...

Maruah dan harga diri, sendiri yg jaga, sendiri yg ingat cos at the end of the day, if one party refuses to own up, who hv u got to blame but yrself????  

Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 10-4-2017 06:53 PM
Dia bukan pedulik pun. Tengok muka dia masa dia tanya puas hati puas hati. Look so evil and nampak ...

yup..seram betui tgk muka garita masa cakap puas hati..so evil..boleh mimpi ngeri kalau tenung lama2. dlm ig she bukan main lagi flowless (filter ler tu). dlm ig ritafansclub nampak je muka sebenar dah dimamah usia. u know i ketawa berdekah2 bila lihat post kasah pasal pompuan cucok putih. kunun nak kecam org pompuan fake..di luar je cantik di dlm busuk..kasah indirectly cakap pasal garita      
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
msninaricci replied at 10-4-2017 08:08 PM
yup..seram betui tgk muka garita masa cakap puas hati..so evil..boleh mimpi ngeri kalau tenung lam ...


Baru terbaca  
Apa nama, ubat untuk bagi mulut dan lidah bersih? Dari fitnah dan waham? Kalau ada, rita lah calon paling sesuai untuk buat testimoni.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 10-4-2017 06:52 PM
Si garita mmg always and always cari jantan bermasalah dan tak berguna supaya dia dapat play victi ...

setuju sangat dgn komen u ni. garita seolah2 ada sejenis mental illness yg buat she tanpa sedar rasa happy to play victim memanjang. cuma too bad for her coz belum jumpa lelaki yg benar2 cinta n sanggup play along in that game with her forever.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
awanearisu replied at 10-4-2017 08:14 PM
Baru terbaca   
Apa nama, ubat untuk bagi mulut dan lidah bersih? Dari fitnah dan waham? Kala ...

yup yg tu buat i ketawa..kasah tak tahu ke garita ler paling sesuai jadi testimoni      
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 08:24 PM | Show all posts
Sian dia ni.. hati tak tenang kot
Moga dia jumpa jodoh yg boleh bimbing dia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2017 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tasha at 10-4-2017 08:50 PM

Apasal rota garita ni gurau psl madu. Sheols nk sgt bermadu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
msninaricci replied at 10-4-2017 08:08 PM
yup..seram betui tgk muka garita masa cakap puas hati..so evil..boleh mimpi ngeri kalau tenung lam ...


Ke kasah tak nampak. Yg dia dok skandal tu bukan asal putih dok menghina hina org hitam.

Gambar ni pun nampak seram. Evil lookin

Muka putuih leher. Sendiri tengok.  

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
msninaricci replied at 10-4-2017 08:16 PM
setuju sangat dgn komen u ni. garita seolah2 ada sejenis mental illness yg buat she tanpa sedar ra ...

Kejap je jantan ni tersungkur bila di offer scallop. Lepas lama lama telinga pun bingit dok dengar dia membebel duit duit duit kfc mcd dominos. Jantan lain terpaksa cari oyster lain yg ada sekali pakej mutiara

Yup she got mental illness. Org normal tak buat perangai lagu ni melainkan org jahat. Berapa dah mangsa dia. Kasah tu bodoh bengap bebal. Tak tengok ke sejarah rota tak berabis dok mengungkit. Baru ni pun mengungkit. Masa dia offer scallop ko lupa.

Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
oT jap..since ni thread psl screenshot ..thread psl kes ziela jalil dgn novelis tu takde lg ke? Baca insta ziela jalil tp tak boleh hadam sgt psl apa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 11:22 AM GMT+8 , Processed in 0.274467 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list