CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: sant

EDISI SPERMA JEPUN: Mati Hidup Semula Aku Takkan Balik Pada Garita - Edel #1002

[Copy link]
Post time 10-4-2017 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
mantap pjelasan rita tentu anti meroyan tk lena tido fitnah tk berjaya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2017 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
gebugebas replied at 10-4-2017 08:49 AM
Tgk hint2 dkt IG msj melayan...Dua2 upload gmbr hutan

sesaje nak provoke bai ler tu kunun nak hint2 hutan tu kat siam sinun kot? bagi garita kacau rumahtangga org tu cuma tahap gurauan je. cuba nanti bila she ada laki pompuan lain kacau laki she boleh tak she terima gurauan sebegitu?

bagi iols..garita gatal pepek n aq miang kote ni sama2 lahnat..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
apebende ko ni ritaaa
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Alvida replied at 10-4-2017 05:04 PM
mantap pjelasan rita tentu anti meroyan tk lena tido fitnah tk berjaya

akhirnya diri sendiri terpaksa mencemar reputasi mengaku juga la ya yg suspek gatal fuki dm berunsur lucah dgn jantan miang itu adalah wanita yg selama ni disanjung sebagai pejuang ibu tunggal      

Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
mongoose_kidz replied at 9-4-2017 08:42 PM
aku tetap boikot drama dia
#boikotmisilaksadanlaksam::

jom

#boikotmisilaksamdanlaksa
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
3 kali dia tanya soalan.

1. Tolong bagi kt kami mcm ni bole
2. Klau usaha lebih skit nak mcm ni
3. Bole ek


Kasah siap tanya usaha apa? So buat apa nak tanya kasah. Bukan soalan mintak anak dari kasah. Kasah siap tanya usaha apa yg dimaksudkan
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
msninaricci replied at 10-4-2017 05:11 PM
akhirnya diri sendiri terpaksa mencemar reputasi mengaku juga la ya yg suspek gatal fuki dm beruns ...

kn...dulu msa kes panas...xda pn nk ngaku . karat msh xnmpak true colour garita ni....bai xda  sbut nma dia trg2 kt ig...sbut sis ja..yg trg2 sebut rita...abg bai...aqasha lg la xbrguna...statement lsg xda...
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 05:29 PM | Show all posts
video interbui rota dgn msatr online

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2017 05:35 PM | Show all posts
munchkin replied at 10-4-2017 05:19 PM
3 kali dia tanya soalan.

1. Tolong bagi kt kami mcm ni bole

feminist biasalah sis mesti nak salahkan jantan jgk2 padahal yg mintak anak tu si betina
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
msninaricci replied at 10-4-2017 04:55 PM
dah tu nak suruh bai buat apa? nak dia bercerai baru puas hati? dia baru dedah sikit je pun dah or ...

Eh...mne i tau ape dlm fkrn bai..klu die nk cerai ke nk baik blk ke sure die dh fkr..

Kita ni kn jz look n see je..yg nk over menentukan hal rumahtangga org dah nper..

Dorg nk baik...bagusla..laki die nk scandal blk..dh die terima balik..hadap je la...
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
moonela replied at 10-4-2017 03:21 PM
Baru je tengok kat ig dia tadi..ingatkn apa dia...bila baca komen2 baru faham       ...

Nnt aqasha bg statement mcm xde ape...dh xkn bini die nk meroyan sorg2...senyap je la
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
penjilat cirit garita ni sama saiko dgn idola. dulu kata fitnah tak ada bukti dm tu garita. la ni garita dah mengaku boleh pula penjilat kata fitnah tak menjadi coz kunun garita gurau je. kalau benda tak betul patutnya awal2 lagi dua ekor beruk tu buat penafian. garita selama ni kalau kena kritik sikit pun on spot dah melenting. ni hal serius mencemar reputasi boleh pula she ambil masa sebulan untuk komen.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
gebugebas replied at 10-4-2017 02:34 PM
Rasa bai Belum cukup lega perasan ye kalo die bce komen2 psl madu smua tu dkt IG Rota ...Gmbr huta ...

Sendiri buat sendiri tanggung la aqasha n rita oii..jgn smpi kantoi sudah...

Sian la kt anak bini oi...
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 05:42 PM | Show all posts
pichee replied at 10-4-2017 01:34 PM
Dh la tu...dh senyap je bai...

Dh maafkan laki buaya darat die kot..pastu lahirkan anak tanda s ...

Biarlah rumahtangga dia. Any woman in her shoe wld want to try to save her marriage first for the sake of the family. The rest serahkan pada jodoh, semuanya di tangan Allah. Aku rasa u can apply the same concept pada si garit.  Jgn gelojoh sgt babe, kalau mmg dah tertulis jodoh kau bini no 1,2,3 atau 4, kat lubang cacing mana pun, akan jodoh jugak.  So dont push yr luck, nawaitu mesti betul babe, baru Allah makbulkan.

Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
jiwakacau06 replied at 10-4-2017 05:19 PM
kn...dulu msa kes panas...xda pn nk ngaku . karat msh xnmpak true colour garita ni....bai xda  sbu ...

bagus ler suspek dah mengaku siapa di sebalik dm lucah itewww... so sekarang weols boleh tanpa was2 teka siapa suspek gatey fuki n miang kote. confirm dah 100%  
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 05:52 PM | Show all posts
Edited by mixed at 10-4-2017 05:54 PM

patut rota megelitis aq dok pegang tangan sheol


Video dr ig rota

https://www.instagram.com/p/BSsogc_jUys/

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2017 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
pichee replied at 10-4-2017 05:36 PM
Eh...mne i tau ape dlm fkrn bai..klu die nk cerai ke nk baik blk ke sure die dh fkr..

Kita ni k ...

dah tu komen u sebelum ni seolah2 u boleh baca fikiran bai bila u kata bai dah maafkan laki buaya darat tu..mana u tahu bai dah maafkan? entah2 theyols dah dlm proses nak cerai. i ada baca komen dlm ig bai kata she nak pindah rumah tak lama lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
msninaricci replied at 10-4-2017 05:54 PM
dah tu komen u sebelum ni seolah2 u boleh baca fikiran bai bila u kata bai dah maafkan laki buaya  ...

Omg...y so serious!
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
mna post karat garita td...xsmpat nk reply...bodoh bertingkat....fitnah kt mna lg...idola ko dh ngaku pn...dia yg msj...
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
fynnkakiblock replied at 10-4-2017 05:35 PM
feminist biasalah sis mesti nak salahkan jantan jgk2  padahal yg mintak anak tu si betina

Kita bukan nak manjang salahkan betina. Tengok keadaan lah. Betina yg mintak anak. Bukan laki yg mintak. So tanyalah betina. Nak tanya laki dia nak jawab apa. Jawapannya bukan laki yg pinta. Itu pun tak paham paham
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 02:23 PM GMT+8 , Processed in 0.278886 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list